Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na tohle jsem taky hodně zvědavej.
    BTW Myslím, že T34 je snad nejpřeceňovaňejší tank všech dob
  • Jsem zvědavý, jak jim ta změna bude fungovat... Když přišel patch tuším 1.27, tak taky přinesl velkou změnu v upgradování letadel, všechny koupené upgrady ovšem měly hráčům zůstat, ale to se jaksi nestalo. Dobře si pamatuju, že jsem pak musel za nějakých 100 000 lvů kupovat všechny upgrady znovu
  • Mám hrozně rád diskutéry, co si zahrajou dvakrát třikrát a pak spoděj takovejhle paskvil. Kdybys WT hrál pořádně, tak by sis všiml módu "Historic Battles", kde máš pouze jedno letadlo na misi, realističtější letový model a žádné dobíjení munice. *7*
  • Pro nové hráče ve WT kteří hrají v češtině bych rád podotkl, že ....rychlost léčení v pozemní obsluze je už tuším od patche 1.33 změněna na údržbu zbraní ( ovlivňuje přesnost zbraní a bomb ), ale není opravena v českém překladu. A taky že od patche 1.37 bude změněn systém odemykání nových letadel, a tak je dobré do té doby koupit vše co dovolí váš level, aby jste je pak nemuseli expit znova :)
  • Na WT mě vadí jedná věc - mentalita ruských autorů, kteří samozřejmě svému národu naprogramovali nejlepší letadla. Hrál jsem za všechny strany a za Rusy je to prostě nejjednodušší - jakmile se dostanete k I-16 a I-153, které jsou na prvním a druhém tieru, jste králi nebes. Pak už to jde jak po másle, protože co stroj, to stroj na zabíjení - přes Laggy, Jaky, Il-2 apod. Doufám, že to tak nebude i u tanků... Jestli uvidím, jak ruské T-34/76 masakrují německé Panthery jednoho po druhém, tak se asi naseru *1*
  • odchazi hraci co si mysli, ze wt tanky budou dokonaly a budou presne podle jejich predstav, coz nebudou,
    co si mysli, ze tam bude dokonaly MM, coz nebude,
    co si mysli, ze to budou hrat jenom inteligenti, strategove a skilleri, coz nebudou
    atd. muzem pokracovat.
    Z WoT odchazi stejni hraci, kteri odejsou casem i z WT.
    Pochybuju, ze nekdo ty hry bude hrat vecne, kdyz bude znat vsechny mapy, bude mit vsechny tanky, letadla.
    Pak bude zase cekat na lode.
  • Poslyš Mildo, propagace tu byla vždycky a vždycky bude, jde jen o to, jak si ji budeš všímat. Míra propagace War Thunderu je tak pětinová v porovnání s WoWp, které oxiduje snad na 50% všech webových reklam. Nezapomeň, že Galijin dělá hru proto, aby vydělal prachy, takže potřebují hru propagovat - a že jim to hezky sype.
  • No my to víme, že jsi to nám zde nemusíš psát.
  • davidBray
    zaregistroval jsem se přes tebe teda :)
  • ale jestli myslíš propagaci WT na youtube tak to žádná prasárna není, je to jen něco co do hry natahá stejně jako u WoT hromadu dětí co budou kazit hru ostatním...
    Já to neodsuzuji, jen to beru jako něco co dělalo a dělá i WG a to byla také jedna z věcí co jim odehnala hodně zkušených hráčů... prostě zkušení nemají chuť pořád jen hrát s lamama... a přesně takové hráče reklama do hry dostane...
  • Mám hrozně rád recenzenty co si zahrajou dvakrát třikrát a pak sploděj takovejhle paskvil. WoT hraju od jeho začátků, WoWP od začátků bety a WT zhruba stejně dlouho jako WoWP. WT už jsem vzdal. Naprostá nerealističnost flymodelu a vůbec pohybů letadla ve vzduchu u mě nevyváží ani skutečnost, že pilot s letadlem neumírá, ale restartuje se později do hry..To je to proč Někteří lidé dávají přednost WT. Neříkám, že WoWT je bůch ví jaká hra, ale lítá se mi tam mnohem lépe a nekazí mi tak náviky ze skutečnýho lítání..(Ohledně WT například: dvouplošník který dokáže letět bokem napřed nebo mávat ocasem ze strany na stranu až do úhlu 45 stupńů) Že WoWT je zatím víceméně dethmatch o tom žádná, ale že se tam úkoly neplnily se taky říct nedá. Alespoň níčení pozemních cílů by se zmínit mohlo. Navíc už nějakou dobu vím, že nové mody jsou na cestě( mno spíš se zadrhli někde na alfa testovacím serveru). Chápu, že ne každýmu to ve vzduchu vyhovuje tak, jako na zemi, ale tak to je i v reálném světě- ne každý může lítat...Taky to, že je někdo zvyklej z taků na jejich (ne)průstřelnost a v letadle mu není pochuti to, že může být zničen třeba na jednu ránu, je naprosto bezprecedentní..Vítej ve vzduchu! Tak to prostě je- dobrá rána na pilota nebo nádrž a letadlo jde k zemi...Ostatně i u tanků to tak bývá- dobrá rána na muničák a hráč se může jít houpat na houpačku na dvorek. Kdo neunesl tohle u tanků neunese to u letadel vůbec..Pro ty je tu možná ten WT a i tam bude věčně nespokojený s tím nebo oním.
    Taky tvrzení že ve hrách jako CoD se snaží držet hráči při sobě, bych nebral tak vážně. Kdo hrál public ví. A stejně tak kdo hraje jen public ve WoT,WoWP nebo WT, nikdy nepochopí, jaký rozdíl je v týmové hře, kde každý ví co má dělat, tým má svého velitele a svou taktiku a ve hře, kde si každej dělá co chce.. Ono je hrozně lehký kritizovat něco co není 100% podle vlastních představ, ale to nebude nikdy žádná hra..Hra se musí co nejvíc přiblížit představě všech a ne respektovat představu jedince. Ve WoT jednu dobu všichni nadávali, že artyny jsou moc silný, že se proti nim nedá hrát..Dnes ti samí lidi nadávaj, že artyny nestřílej, že je nerfly a já nevím co všechno... Víc než nedostatky, se kterejma se dokážu tak nějak vyrovnat, mě nebavěj právě takový lidi. Lidi co remcaj, ale nikdy nebyli schopni poskytnout alespoň nejakej feedback, aby ta hra byla lepší. Lidi co nechápou, že proti nim nestojí žadný podělaný NPC, ale stejně chápající a myslící jedinec, jedinec se stejnými ambicemi a stejnými schopnostmy(ne-li lepšími), kterej vám(mě, všem) to čas od času pořádně nandá.
  • ty jsi tu třikrát?
  • Promiň, ale ony copak herní časopisy jsou o něčem jiném než o propagaci her? *8*
  • To je fakt neskutečná prasárna propagovat hru *7*
  • Nemyslíš teď náhodou ten patch co má tak překopat levlující systém? :-)
  • Vrook
    Jasný no. *15* Nejsem spokojenej s číselnym hodnocením recenze, tak jde celej web do hajzlu. Co web, rovnou internet, nebo možná celá společnost ne? A nechýlí se náhodou ke konci světa? *15*
  • Třeba vyzkoušel obojí... já vyzkoušel WoWp, WT a jsem u WT, stejně tak ale zůstávám u WoT a i když WT udělá tanky tak je sice vyzkouším, ale už teď jsem si na 99,9% jistý, že zůstanu u WoT... *3*
  • asi tak

jinak jak tu někdo psal že je třeba lítat s kámošema co dělaj bomberů doprovod, to by se musel změnit celý systém odměn za mise, protože takhle je nesmysl aby 3 lidi dělali doprovod jednomu bomberu v 6km a sami pak byli po misi v mínusu na stříbrňáky a nedostali žádný expy protože za hru dohromady sestřelí jedno letadlo
  • vypatlana lama cislo 3
  • vypatlana lama cislo 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší