Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Základ je dobře mířit se zadnim střelcem a sundat pilota nebo motor, nehledě nato že se dá tim kulometem vypnout letadlo třeba na 700m, kolikrát mě sundaj stíhačku když tam není za kniplem jantar...tohle nevidim moc jako problém :)
  • Jasne, zrova tohle ve WT docela problem. Wellington jde treba snadno sundat i 7mm kulometem, pritom letadla jeho tieru maji bezne 20, casto i 30 neebo i 37 mm kanon a mnohem lepsi stoupavost a rychlost. Krom B25 jsou na tom bombardery hodne blede. A nejhorsi je to samozrejmne v arkade.
    I tak obcas zkusim stesti a zahraju si je (neliram pod 5000 a schovavam se v mracich).
    Kazdopadne i pres tyhle problemy (Yak neni problem jen bombarderu) ma WT spousty prednosti, ktery z nej delaj vybornou hru, navic jeste stale s velkym potencialem.
  • Podle toho co jsi napsal jseš uplná lama a navíc 45mm kanon tam snad ani není tak nevim co tady bleješ.
  • Tohle je můj profil http://www.noobmeter.com/player/eu/Reeki/500434067/ hoď sem také svůj a můžeme se pobavit, kdo je lampa a kre**én
  • zlaté WT
  • Hmm když jsem zkusil betu tak jsem si říkal že to je celkem slušná hra...pak mi řekl kámoš ať zkusim WT a po první bitvě seš WoWp z disku...ted parim v podstatě jenom HB a je to uplná nádhera, nevidim jedinej důvod ztrácet čas s warplanes :)
  • Když si lampa co neumí hrát WoT, tak to nehraj. O kre*ena méně ;)
  • Já jsem s WoWp spokojen a baví mě.
  • Tieto hodnotenia poslednu dobu... dobre hry ako metro,batman atd dostavaju 7 a sragori ako toto cod, bf, nfs rovnako alebo este viac...
  • pokud tě někdo pozve, tak bonus má právě ten pozvaný a 50GE není málo... ten, kdo postnul pozvánku má bonusy až za určité milníky v hraní toho pozvaného.
  • Nalejme si čistého vína, WT jsi nikdy nehrál a pokud ano, tak dle toho co píšeš, patříš do skupiny červených noobů z Wot, pro které je WT příliš složitý a nikdy to nepochopí. Tak si pěkně hraj WG letadla a do WT už raději nelez.
  • historické bitvy ve WT hraje víc lidí, než arkádu v WoA *1* Asi jsem pokrytec
  • S CainPullem nemá cenu se ani bavit. Je naštvaný, že jeho oblíbená hra je terčem kritiky a posměchu, tak kope do největší konkurence. WT samozřejmě není dokonalé a je spousta důvodů, proč by to člověk neměl mít rád, ale ty důvody, které tu uvedl on, jsou vyloženě hloupé a nepravdivé.
  • Snažit se sice může, ale na WT to stejně nikdy nebude stačit... 5/10 je myslím adekvátní hodnocení.

P.S. Já už chci WT tanky kurňa ... jelikož ten prasečák zvaný Wot, je už opravdu nehratelný.
  • Letet 10 minut s bombarderem, a pak dostat tafku od nakeho 45mm zmetka kterej ti rozpuli celej letoun na jednu ranu.

DEFINICE ZABAVY.

Nalej si cisteho vina pls, ta hra je naprosta sra*ka.
  • Kravicka
    U poslednich recenzi si dejte -2 a docela to vychazi.
  • Ty jsou pro kronose :D
  • to ze to bude nuda, bylo jasne. Spis me zarazilo ze "udajne" podle clanku zaradili dobry match making, kteremu se urputne branili ve WoW. A vkuli jehoz absenci hru zaclo ignorovat dost dlouhodobych hracu. Takze to asi udelali jenom z trucu a tady uz si nechali od lidi poradit...nicmene ani tak si to nenainstaluju.
  • 7? Proč ne. Ale v tom případě musí WT obdržet 12 ! *1*

A teď na seriozní notu. WoWp je naprosto nudná hra, které by se měl vyhnout každý. WarThunder je zkrátka daleko zábavnější záležitost. Nenapadá mě jediný důvod, proč WoWp doporučit.
  • Upřímně mi na tváři vždy vykouzlí úsměv hádky o skillu a kdo co je v čem lepší, hlavně využít anonymity internetu a být důležitý v diskuzi :)

Jinak WoWP jsem zkoušel, ale také jsem zůstal nakonec u WT....neříkám, že je to špatná hra, ale WT mi vyhovuje víc, jsem unešen možností vzít si prostě do stejné bitvy pět šest letadel a nemuset jí opustit po prvním sestřelu, ale buď na konci nebo když jsem opravdu špatnej a letadla dojdou :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit