Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ono by to chtělo lehce poladit měřítko, kdy už je hra funkční a hratelná pro masy a kdy se někdo rozhodne říct, už to není open beta.....protože takhle můžou mít open betu do té doby, kdy budou ve hře tanky i lodě za pár let a řeknou "tak, a teď to vydáváme" :)
    já bych to už za vydané co se letadel týče považoval....a skutečnost, že dělají updaty a upravují hru k lepšímu a přidávají další letadla, to je jen výhoda a to je taky dobře :)
  • @CainPullo@tiscali.cz: a zrovna nemáš pravdu, on je rozdíl jestli potřebuješ skill naučit se ovládání (což je u arkády značné mínus v neprospěch WoWp) a naučit se letadlo ovládat (další mínus pro WoWp kde FM ve srovnání s WT je strašně jednoduchý).

Ve WT se musíš naučit i v AB vlastnosti letadel (třeba s P40 nemůžeš do turh fightu proti zeru, u WoWp je to úplně jedno), i v AB se dá nastavit pokročilejší ovládání, ale od mých přátell s joystickem sem se dozvěděl že se AB hrají líp na myši :D, WoWPp se špatně hraje i na myši, ale to neznamená že je to nějak lepší a skill potřebné, to jen značí nedodělanost samotného ovládání *4*

I co se týče možnosti ovládání je WT napřed, i v arkádě se dají dělat věci co WoWp neumožňuje (a dotaz na autora recenze: jako fakt je potřeba si ručně nastavit ovládání abych mohl letět střemhlav ?) *1*

EDIT: pokrytecké řeči ? že hatuješ arkádu a chceš lepší ovládání a ani si to neumíš nastavit a ani nejsi schopen připustit existenci HB/FRB ? Jako když ti někdo řekne aby sis vyzkoušel ovládání HB/FRB tak o něm tvrdíš, že má pokrytecké řeči ?:D a nějak nechápu co má společného to že většina hraje arkádu s tvýma preferencema v ovládání, HB hraje dost lidí na to aby se to dalo pohodlně hrát a nečekal si dlouho na MM, a i když hraje většina lidí AB tak je hraje u WT nikoliv u WoWp :D
  • ale myslím,že stačí vyexpit jedno letadlo třeba na tier 4 a budeš si moct koupit jakékoliv letadlo na tier 4. Ne jenom jedno letadlo jako je v World of Tanks(akorát že tanky místo letadel :) ) Jestli jsem to správně pochopil. víc je tady http://warthunder.com/en/news/350/current/
  • To je teda budoucnost. Kdyz to neni na mobil tak je to online
  • Ku cti Wargamingu ak by nepretlacili uspech World of Tanks( hral som iba raz) v tak masovom meritku War Thunder to nemusel byt vo free podobe, War thunder prakticky vychadza z hry Wings of Prey a k tomu Gaijin ma ovela bohatsie skusenosti s tvorbou let. simulacie. Každopadne dovod hrat Wowp maju asi len hraci wot s premium uctom, pre ostatnych je tu....
  • il-40p
  • Tipuju F4F Wildcat
  • MidnighT91
    Obrázek 46, co je to za letadlo?
  • C-BEAM
    BoS zatial vyzerá super. Zahrať si poriadny simulátor s výborným ovládaním, obsesívne prepracovanými interiérmi lietadiel, dobre zvolenou historickou témou a to všetko s VR okuliarmi... nie je nad čím váhať.
  • war thunder je lepší a příští rok tam budou i letadla proti tankům :) http://warthunderportal.cz/
  • michaliuz18
    jop war thunder je lepsi a este len bude ako nahle pridu tanky a lodne bitky bude to naj vojnovy simulator 3 in 1
  • CainPullo: Neumím si představit arkádu ve WT bez pomoci WASD, klapek, přebíjení a ovládání motoru... WoWp jsem hrál pěkných pár týdnů a ještě nedávno jsem si ji zkusil, ale oproti WT je to jako Packman.
  • já hraju na joysticku s 12 tlačítkama a i v arkádě je využiju všechny *4*
  • Veskoslav
    Prosím popiš mi, jak odehraješ jednou rukou WT, to mi teda popiš. A neber probůh v potaz programovatelné myši, to je hodně debilní řešení a polovina či spíše většina má myš s 5 tlačítky a to rozhodně nestačí.
  • Veskoslav
    WoWp má těžší arkádu než WT? A to prosím kde? Ve WoWp nemám problém mít 5-6 sestřelů/letadlo. U Wt jsem rád, když mi ho nesundají a dostanu se na 2-3 sestřely maximálně. A pilotování bombardérů je ještě větší sranda, jakmile je za mnou stíhač, tak většinou letím dolů a to i přes to, že mám zadního střelce.
  • nemáš pravdu, FM i DMG model jsou neustále upravované a stále přibývají nová letadla :) a hlavně se teď má upravovat expící model na obyčejný (expení bude jako ve WoT postupné od letadla k letadlu, proč ne u HB/FRB, ale u arkádovek kde letíte s více stroji musíte pak více grindovat a na to už já kašlu, navíc sem takhle dostal i 5 letadel a mohl si vybrat, teď to bude pěkně naprd)
  • ne, tyhle jsou navic, tak jak je to psano na ofic. strankach v sekci o invite programu
  • ty zlaťáky ovšem dostaneš tak jako tak i když na ten link neklikneš *4*
  • dík, zkusím... koukal jsem že by měli brzo přidávat tanky, tak budu aspň mít náskok *1*
  • WT je opravdu *vyrazne* lepsi hra *4* jestli jste jeste nezkouseli a meli byste chut, tady je invite odkaz, se kterym dostanete +50 GE (premiova mena) do zacatku http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_2603447 ,
    me to taky da nejaky bonus kdyz se pres nej prihlasite, takze je to oboustranne vyhodny *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit