-
vypatlana lama cislo 1
-
Ne všichni...
-
Tak ano doufal snad každý...
-
však ano každého baví něco jiného, někdy jen skutečnost, že toho nezkusil víc, ponechává jedince u jiné, obecně třeba i horší hry....ale hlavně že ho to baví....nicméně žádnou výtku nevidím, to jen pro zajímavost, byla to otázka :)
-
nevim jestli čekal, ale určitě doufal, tahle je z nic do roka druhý Wargaming
-
Však já vím, nepomohlo ani obsazení všech střílen, ale neřeším....já mám rád tyhle věci, které ostatní moc nebaví, takže si začnu bombardérem, sudám pár staveb než mě rozpůlí, a pak se vrhnu do víru bitvy face to face :)
-
Však každému sedí něco jiného... někomu se líbí WT, někomu WoWp a jen burani to můžou jedněm nebo druhým vyčítat...
-
A on někdo čekal, že budou nějak podstatně odlišní? To že jsou stejní mi došlo ve chvíli když začali dávat na youtube reklamy... v tu chvíli to pro mě začalo jít z kopce... *7*
-
Souhlasím. Jen k těm 5km... přecijen si to občas lidi rozmyslej a jdou raději po někom bližším.
-
Jenže odchází hráči, co to hrát umí, a zůstanou hrát jen nepoužitelné děti
-
Pokud chce někdo seriózně létat s bombardérem, tak jedině s letkou, která ho bude bránit, jinak to ani nemá cenu. Borci, kteří si tam přišli sbírat fragy, tě nikdy neochrání, ani kdybys létal ve 100 metrech.
-
Hraje to vůbec někdo? Já vím jen o jednom a ten to hraje z trucu
-
Games.cz jde pomalu a jistě do ..., co začali vydávat Level.
-
Nejhorší je, že WT se s každým patchem těm WowP víc a víc přibližují, hlavně tím že místo aby řešili věci co jsou ve hře rozbité, akorát přidávají blbosti.. sounds familiar?
-
když ten stíhač co na tebe nalítává neni jantar, tak si samozřejmě nenalítává přimo zezadu ale ze slepýho úhlu, s tim nic neudělás, a k čemu ti je že letíš v 5km, když P39 (v reálu opravdu špatná stoupavost) stoupá jako ďábel, o Ruských UFO jako jsou Yaky ani nemluvě, navíc pro hráče na myši plati že mají TOTÁLNĚ klidný zaměřovač, takže neni problém sundat jakýkoliv bombardér jednou ranou
-
"O kre*ena méně" - to sedí... WoT prakticky hrají jen kre*éni *3*
-
a zkousel si war thunder ?
-
Tak jako ano, toto se stát může, když hraješ japonské papírové medium bombardéry (ne létající loď) a jsi jako nějaké čtyřka proti devítkám, to tě samozřejmě rozpůlí hodně rychle, ale to člověk nesmí dělat skupinu letek tier 2-9 :)
a nebo to chce změnit styl bombardování a nelétat do bitevní vřavy stíhačů :) -
Navíc těch 700m. Taky začínám střílet na tuhle vzdálenost, ale většina stíhačú si může dovoli začít pálit už na 1km takže ti mnohdy vyřaděj strelce dřív, než vůbec můžeš něco udělat. Nehledě na nálety ze stran, kde střelce nemáš :-)
-
No nevim, jak chches tím zadním 7mm konkurovat stihacce, ktera na tebe nalitava s vetsim poctem lepsich zbrani a navic ma vsechny vyhody utocnika, muze snadno manevrovat a uhybat.
Nerikej, ze toho FW190 bezne sundas zadnim strelcem dřív, než on tvého střelce nebo celej bombarder. To by musel ten stíjač bejt úplnej trotl. Když trochu ví, tak ti nedá šanci. Pokud teda nemáš Americkej bombardér.