Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *můžeš
  • Invited player will get 50 GE at the start
    If he will earn promotion you will earn some GE as well:
    At 5th level, referrer will receive 50 GE
    At 10th level, referrer will receive 100 GE
    At 20th level, referrer will receive 500 GE
    If your referral purchases 1000 GE, your account will be credited with 100 GE
    If your referral purchases 10000 GE, your account will be credited with 500 GE
    If you will score 10 refferals you will also get an extra slot in every nation’s hangar

Ten kdo klikne na tvůj odkaz dostane 50 GE a ty můžeč dostat 650 + GE. Eaglewhore...
  • Black_Hand
    tak pak neklikej na "reagovat" u meho prispevku :)
  • Ale já jsem nereagoval na tebe. Pak kdo je tady nechápavý *3*
  • Black_Hand
    ano vystihl. o war thunderu se pise ted uplne stejne jako o warplanes. ani jednomu se nenadrzuje. stezovat si rok pote co se pomery srovnaly je opravdu zcestne. pokud by se o nem psalo vic, tak games zacaly byt web v podstate jen o warthunderu. mel by si prakticky kazdy mesic dva prispevky na tema war thunder. uprimne, pokud si myslis, ze je to legitimni pristup tak jsi podle me dosti mimo. to neni vyvazenost, to je cira idiocie.
  • A to nějak souvisí s tím, že za to lidi platí ? platí protože chcou tak nějak pak nechápu smysl tvého příspěvku
  • Přesně jsi to vystihl. Články začali AŽ 2013. Přitom hra už nějaký pátek běžela. Pak dlouho ticho po pěšině. Hráči se u článků o Warplanes ptali, kde jsou články o Warthunder ale nic. Mě prostě štve, že o hře, která byla do posledního patche o několik řádu výše se píše až teď, kdy se rozběhla konkurence. A 20x10 není stejná míra. Ono se to nezdá ale obecně se mluví víc o Wargamingu (otravuje mě v TV kde běží reklamy, Na Facebooku kde mě ho to hází furt do doporučených apod.) ale o War Thunder se nemluví.
  • RegularJohn
    Tak především tě nikdo platit nenutí *3*
  • Jak tady sleduji diskuzi, tak si říkam, že o "kvalitě" WoWP hovoři už jen ten fakt, že pod jeho článkem se hovoři převážně o konkurenci WT.....
  • eStar
    Tak to tu ještě moc dlouho nejsi. *1*
  • Black_Hand
    takze si stezujes na to, ze puvodne vic mluvili o world of warplanes a az poslednich par mesicu o warthunder? a to do stejne miry (navic od meho prispevku vysel novy vetsi clanek). co ti ted vadi? ze to napravili? podivej se na data tech clanku. prispevky k warplanes zacaly v roce 2011, k warthunder 2013. omg, za rok 2013 maji identicky pocet prispevku. o co ti jde?
  • WT je porad, i po patchi, opravdu *vyrazne* lepsi hra nez jakakoliv konkurence, kterou v tomhle formatu ma :) - na hratelnostim kterou ma xkrat lepsi, se patchem totiz prakticky vubec nic nezmenilo... jestli jste jeste nezkouseli a meli byste chut, tady je invite odkaz, se kterym dostanete +50 GE (premiova mena) do zacatku http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_2603447 ,
    me to taky da nejaky bonus kdyz se pres nej prihlasite, takze je to oboustranne vyhodny
  • Taky jsem hledal:
    World of Warplanes: - http://games.tiscali.cz/world-of-warplanes-14255/clanky podle systému 20.

Warthunder: - http://games.tiscali.cz/war-thunder-15096/clanky Podle systému 10.

Podívej se také na počet videí a obrázků. Dovolím si jenom poznamenat, že War Thunder vyšel před World of Warplanes.
  • Black_Hand
    spis si tebe napisu do kolonky "nechape sarkasmus" ci "nechape psany text". to bude asi lepsi.
  • Tak tohle je jeden z nejdebilnějších komentářů, co jsem tu četl a to je co říct...
  • Můžeš založit vlastní stránku nebo sem nechodit vůbec když ti to tak vadí. Nebo tě sem někdo nutí chodit?
  • Myslíš si že je lepší nepsat nic?
  • Tak to máš dost zajímavý a milný názor na komunitu, btw jak jinak chceš někoho přesvědčit aby přiznal vlastní chybu než hejtem ? oni nic nepřiznají a nic neopraví pokud nedostanou takzvaně přes prsty, jinak to že ty nemáš s patchem problémy neznamená že je ostatní nemají :) stačí si trochu rozšířit rozhled.
  • Žádná paranoia, jenom slovíčkaření a alibismus, nálepku beta si může/dává jakákoliv hra ve vývoji, do určité doby nebylo ale zvykem je v takovém stavu prodávat.
    Pokud má Gaijin pocit že nejsou letadla ještě hotové, a je třeba to nazývat beta, něměl začínat novou hru s tanky.
    Path of Exile podle mě ukazuje jak grindovat zábavně. MechWarrior Online má super kastumizaci - v tomhle se od nich měli inspirovat jak ve WG tak v Gaijinu.
  • wenceslaus
    Mluvil jsem spíš o komunitě, ale OK. Každý má právo být nespokojený, zvláště pokud zaplatil (podle sebe nesoudím, mám premium), ale mě tohle přijde jako notorický stěžování si.

Koho berou do bety je jejich věc. Že tam do druhý vlny berou taky (!) platiče nic neznamená.

A jak už jsem řekl - paranoia - za vším je zlá korporace, který drží hru v betě, jen někteří z toho Matrixu prozřeli... S tímhle bys měl spíš hrát nějakej Cyberpunk (Shadowrun?). Možný je všechno (zvláště v Rusku), ale nemám pádnej důvod si to myslet. Ta hra se nevyvíjí tak dlouho a mění se, naopak, hodně.

PS Ten Steam naprosto chápu. Ty dvě hry už míň...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit