Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano jeto tu zas ,uplatky uplatky . Jen keby lide vedeli ake luxusni sidla si z techto tzv. daru stavi redakce. Ale o milione vile takoveho pana Polacka se normalni lide nedozvedi a to jeste musi chudy student z chudych pomeru platit STOKORUNU na platek kde vlastne nic nevznika, jen se prepisuji opovedi od celebrit a to jsou vetsinou otazky hodny na sr.ni Vavrova psa v primem prenosu.
    Ale o co vlastne ve skutecnosti jde ze,tato stranka a vsechny recenze jsou proste delany na zakazky kamaradu Panu Polacku Grygaru a toho vysokeho. Ano slo to vycist aj z minule FC kde povidal pan Vavra.Tohle chceme ? Propagace her ,ktere si nikdo nekoupi ,nikdo je nehraje ale tu na na games jsou z nich delany jen zlata vejce pro games.Vzpamatujte se ludia.
  • Podle sebe soudím tebe, že. Já za F2P běžně platím, pokud se mi hra líbí a chci podpořit....
    Ony by ty bugy možná mizely rychleji kdyby na testování uzavř. bety nabrali v komunitě lidi co mají k testování alespoň potenciál, a ne prodávali vstupy za těžké prachy kdekomu. Ale co, není kam spěchat, vždyť pak můžou zůstat v otevřené betě léta, je to trend, omlouvá se tím cokoliv, a lidi jako ty to baští.
    Moje prachy co před koncem roku vždy vyčlením na onlinovky( abych všechno neutratil na Steamu :) Gaijin neuvidí, jdou na PoE a MWO.
  • wenceslaus
    1. Ano myslím.
    2. Ano myslím.
    3. Mohlo, ale říká se to tak často, že to ztratilo váhu. Navíc, za ten rok co hraju byl i horší. Tenhle je vcelku fajn.
    4. Těch problémů je tam dost, to jo, ale oni je taky řeší. Problém je, když neřeší zrovna těch 5, co člověk pokládá za důležitý, že? (Taky bych rád, kdyby se opravil motor od Wellingtonu)
    5. Hatem rozhodně ne. Navíc, já taky jen vyjadřuju svůj názor... na komunitu :-)
  • wenceslaus
    ...
  • fakt si myslíš, že většina neplatí ?;) fakt si myslíš, že je něco BETA když za to vybírají peníze ?;) a proč by nemohl byt nejhorší patch když je horší než poslední nejhorší ?;) a proč si ymslíš že yb všecko nemělo šlapat jako hodinky když jsou problémy viditelné dlouho před tím než patch vypustí (dev server) ?;) a proč by komunita která za hru platí nemohla vyjádřit svou nespokokjenost ?;)
  • To ani ne. Spíš typická paranoia F2P game komunity. Sice většina nic neplatí, ale obviňují společnost z hamižnosti, Nebo vypustí patch a to se pak samozřejmě nesmí nechat jen tak. Dát jim čas ho doladit, to tak! Vždyť v betě musí všechno šlapat jak hodinky a všechno je definitivní! :-D
    Těhle „nejhorších patchů“ v historii už bylo... no.... alespoň tři! :-)
  • Ted' si spolu můžou podat ruce.
  • jonatan.hanzlik
    Mě zase fascinuje, jak zabednění někteří Češi na netu dovedou být, nebo tak alespoň působit. *6* Až se internetovou žuralistikou budeš živit, budeš ty prdy ještě sbírat.
  • XorxoxTalarius
    Jo zlatej Wargaming :)
  • Ted' to podělali nový systém výzkumu je úplně na nic Match make nefunguje z 20 tierů je ted' 5 nefunguje to věřte mi je to grind jako ve World of Tanks nové RP(research points) dostanete tak 1000-1500 za úžasnou bitvu a tak 600 za normální a třeba na F8F Bearcat potřebujete 200 000. A navíc ne všechny RP body jdou do toho výzkumu letadla takže tak za 10 dní intezivního grindu to možná uděláte. Navíc ted' v historické bitvě dostáváte stejně RP za sestřel jako v Arkádě takže todle je pro mě zatím konec. Uronil jsem i slzu. vážne
  • Black_Hand
    vis co? na tvuj popud jsem si vyjel vsechny clanky na profilech obou her. data poslednich clanku a novinek pro obe hry:
    Warthunder - 5.12.2013 - oznameni, xxx?30.11.2013? - jde shrnuti deni na konzolista.cz, to bych nebral, 4.11.2013 - video, 16.10.2013 - video, 30.8.2013 - video, 25.8.2013 - preview
    tedy v rozmezi temer ctyr mesicu pet clanku.

World of Warplanes - 20.12.2013 - dnesni preview, 27.11.2013 - recenze, 22.11.2013 - rozhovor, 29.8.2013 - oznameni, 23.8.2013 - dojmy
    tedy v rozmezi temer ctyr mesicu pet clanku.

kaprici urcite pripluli, o tom zadna, ale spis to podle me kluci v redakci uplne zvorali tak jako vzdycky, kdyz nekoho prezentuji. viz hodnoceniher vs databazeher. se jeste divim, ze jim ty kapriky nekdo posila, kdyz to neumi.
  • WT je po herní stránce scela jistě lepší hra, jediné co to kazí je Gaijin samotný - nenažraný despota. Na ofic. fóru ještě neuhasly emoce okolo naprosto debilního způsobu jak rozdat/prodat vstupy do uzavřené bety tanků, a už přilili benzín s jednoznačně nejhorším patchem ve své hystorii. Na fóru se množí otázky a nepřichází odpovědi, je zakázáno říc i jen to, že se někdo do bety tanků dostal, takže nikdo neví jestli vůbec /mimo ruské servery/ nějaká začala. Do minulého týdne moderátoři pravidelně promazávali jakékoliv negativní posty a ještě lhali že ne, i když už je usvědčili, a ostatně každý kdo se tam trochu pohybuje to viděl. Těď už nemažou, negativních komentů je už tam tolik, že to nemá smysl, a Gajin zarytě mlčí.
    Hystorie se opakuje, peníze na prvním místě, a přes mrtvoly.
  • Ty tečky šly vidět přes celou mapu v 1.35, bylo to jen o pohrání si s grafikou, teď jak říkáš jsou vidět na 15 Km.
  • Nevím na mém PC a PC lidí z mé letky v klanu se tečky neobjevují (bohužel Historické bitvy nehraju od tohoto patche protože to nemá smysl) . Rakovací systém by měl být rozhodně jiný (min 10 rankový). Muj zisk je teda rozhodně menší.
  • Létá, to co popisuješ byla Alternativní historie (a ta tam nebyla odjakživa) po tomto patch to hází (nebo alepsoň Házelo nahodile. Letěl jsem například s Typhoone (britská strana) a v mím týmu byl německý He-51 a proti mě letěli Spitfire IIb (opět britové). Osobně mě systém hodil ve Wellingotnu (rank III) proti ME-262 (rank V). Letadla vidět byla, většinou kolem 20-25km jsi viděl tečky (nekdy i dále) přičemž označení se provedlo v závislosti na tvém skillu v posádnce a dalších okolnostech (mraky, slunce v zádech) Ale viděl jsi, že se něco pohybuje v dálce. Teď se ti kolem 10km objeví tečkai s nápisem. Ono se to zdá jako drobnost ale zkusil jsi někdy nahánět poslední letadlo ? Ideálně nějakého němce co se schovává kolem 10km vysoko ?
  • Jakypak? =*
  • Kein
    Samomulva obvykle značí jistý problém...
  • tomocz
    Nelítá se kombinovaně - maximálně tak například Brity a USA za jednu stranu a Němce za druhou. Ale to tam bylo prakticky odjakživa. Nikdy ti to nehodí japončíky bojovat po bok USA. Jedinou výjimkou jsou bitvy "alternativní historie" kde třeba lítaj Němeci a Rusáci za jednu stranu. Ale to je tam napsáno, že je to alternativní historie. Spotování zůstalo a ani dřív nebyly tečky vidět například na 15 km. A MM systém mě nikdy nehodil o 2 ranky jinam - už funguje tak jak říkali - maximálně jeden rank rozdíl.
  • teď k tvému příspěvku: HB jsou posr*né a všichni na to nadávají a doufám že se Gaijin vzpamatuje a opraví to, k visibility systému tak pokud vím jsou letadla renderována neustále a jen se změnil visibility pro UI (jestli se pletu tak mě oprav), ano určitě má WoT 5 ranků, že ? (jinak druhá blbost od Gaijinu, doufám že se vrátí na srozumitelnější a logický 20ti rankový systém), MM byl buglý a touto dobou by měl byt minimálně z části opravený (nevím hru už nemám na disku), jinak Kredity za sestřel by měli byt stejné, alespoň co sem odehrál ty 3 bitvy než sem to smazal sem měl stejný Lion gain jako předtím (non-premium). Grind je v RP protože jde na výzkum letadla jen asi 1/3 toho co vlastně dostaneš (3. debilita patche 1.37)
  • V tom případě ano. Omlouvám se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit