Přejít na výpis diskuzí
World of Warplanes rozšířily německé letouny Focke-Wulf
20.12.2013 | Adam Homola
54 příspěvků
-
*facepalm* "vyzkumu WOT system" o ničem jiném řeč nebyla...
-
Cekal jsem vic minusku teda za tech 20 minut... no tak lidi, snazte se trochu. Hadat se jeslti je lepsi hra A nebo hra B je prece smysluplny vyuziti casu, pravoplatne si zaslouzim minus!
-
Jsem rád že Games.cz opět připluli kapříci od Wargamingu. Tak snad si za to hoši koupíte nějaké pěkné dárky. Opravdu mě fascinuje, že když si někdo ve Wargaming uprdne tak hned tady je článek ale nic se nepíše o jeho konkurenci.
-
Nesouhlasím. Má to s tím spoečného hodně. Už se například v Historických bitvách nehraje na strany ale letí se kombinovaně (V jedné hře tedy na stejné straně může letět Německý,japonský, ruský, americký i britský stroj). Copak ti to připomíná? Dále je zde nový systém spotování letadel. Tečky na obloze zmizeli, takže pokud bombardér letí vysoko tak ho nemáš šanci vidět, dokud se k němu nedostaneš na určitou vzdálenost. Kdepak jsem tenhle systém jenom viděl... Omezili ranky na 5 ale Match Maker jede v nějakých těžkých drogách takže klidně hodí letadlo na nízkém ranku, např 3.) proti proudovým stíháčkám. Podivný matchmaker...hmm... A celková ekonimika je teď nastavená na tvrdý Grind. Zatímco jsi předtím dostal za sestřel kolem 1200 lvů (arkáda) tak teď je to třeba 600-500 lvů.
-
zahraj a pak něco piš, to vůbec nemá s WoT systémem prd společného ;)
-
LoL. Otázka zní, jestli to jsou doopravdy "německé" letouny "Focke-Wulf", protože World of Warplanes je totální paskvil, který bych vyhlásil za jednu z nejhorších leteckých arkád v historii her. Zlatý War Thunder, jehož tvůrci mají smysl pro detail a ví, jak vypadá opravdové letadlo.
-
nebo-li udelali z toho vyzkumu WOT system, spis odebrali spousty letadel a znicili HB
-
Saaaakra behem doby psani tohoto komentu me predbehl Vasek =(
-
OT: No taaaak lidi, pojdme se hadat jestli je lepsi War Thunder nebo World of Warplanes... Vzdyt to ma smysl neee? Ne? Tak ne =(
Jinak hezky, pro hrace nemecke strany jiste vitany update -
Do War Thunder vyšel nový patch, který přidal spousty letadel, vylepšil grafiku, znatelně zlepšil fps pro většinu hráčů a výrazně změnil výzkum nových letadel...
-
už? *1*
-
Jo super :) Konecne nejake pekne letadlo za nemeckou stranu :)
-
Zprznili do ty digihry další legendu.
-
bůůůůůůůůůůů