-
No myslím si, že War Thunder je prostě bez konkurence WoW jsem hrál betu od minulého roku a dneska se tomu směju byl a je to propadák Naprosto odfláklé ovládaní naprosto odfláklá grafika no prostě hruza Wargaming jsem měl rád za WOT ale upřímně i z toho se stává čím dal vetší srajda.Jsem velice zvědavý jak dopadnou u war thunder lodě a tanky bylo by docela fajn kdyby byli lodě tanky a letadla na 1 mapě a vše se to řezalo dohromady :D
-
-
Na jedne mape bude 100 hracu je to napssny u clanku ze to vyjde na ps4 a hrat se bude PCxKonzole
-
-
War Thunder: Mohu se zde zeptat jaké máte nastavení pro klávesnici a myš? Gamepad se mi nepodařilo zprovoznit a při ovládání klávesnicí a myší je každý pohyb silný výpad do strany následovaný návratem do původní polohy. Nějak se nemohu plynule otáčet, což činí střelbu stíhače velmi nepřesnou. Na Gameplay videích to ovládání není tak citlivé a letadlo se chová klidněji. V nastavení jsem už vyzkoušel snad vše, jakkoliv změnit citlivost nebo styl ovládání myší. Takže zatím mohu efektivně hrát jen za bombardéry.
Hrál jsem IL-2 Strumovnik a Wings of Prey a tohle se mi tam nedělo.
Nějaká rada prosím? -
-
Musíš si v "controls-ovládání" přepnout na záložku "mouse aim-míření myší". Přikládem video, kde je to srozumitelně vysvětleno: http://www.youtube.com/watch?v=QCZvG9KyQ4U
-
-
Děkuju, měl jsem tam "Úplné ovládání letounu". Teď tam mám to nejjednodušší. Hned první hra - 2 sestřely; 2 asistence a kamikadze nálet do lodi. Hned je to zábavnější :D
I když snažit se ukočírovat těžký bombardér a při tom střílet po stíhačích při "úplném ovládání" byl taky nářez. *15* -
-
Není zač, jsem rád, že jsem Ti pomohl *4*
-
-
-
-
Oh, počkat. :D
Ne 15:5 na jednu bitvu, ale ve třech bitvách, vždyť jsem to psal. Jedna bitva tak 5:1/2 -
-
V tom případě žádnej extra velkej šlágr. Jako neni to zlé, to zas ne, ale vše se odvíjí od toho jakou třídu letadel hraješ a jak umíš lovit, jaký máš tým(když tě moc nekrejou, tak marnost *4* ) a taky na štěstí. Včera jsem hrál s kamarády 2-3 já měl 5 letadel třída 0-1 a na tři mé dvouplošníky padlo za jednu hru 10 nepřátel a z toho jen 2byly dvouplošné. Další mapu padlo 7 nepřátel opět na mé tři. Pak jsem hrál třídu 10-11 na mé tři smrti jsem odepsal 7 nepřátel a to je na tu třídu slušné, když každý má už moc silnou výzbroj. P-63 či Jak 9 za ocasem = 90 % konec. Ještě jsem hrál třídu 4-5 zničily mě 3x a já nedal nic. *1* Zaleží jak se zadaří no . *5*
-
Reakce na dole, skočilo to jinam...
-
-
zacal jsem s World of Warplanes a vcera objevil a zkusil na Steamu War Thunder a vubec se mi nehce vracet.
-
-
Souhlasím, zkoušel jsem betu WoWP a měl jsem pocit, že to co řídím není letadlo, ale letící cihla. Nic proti hře WoWP nemám, ale Wargaming usnul na vavřínech a konkurence Gaijin ho nejen že dohnala, ale i předehnala. To co nabízí ve svém WT je totiž na hony vzdálené WoWP. Mě osobně je na War Thunder nejsympatičtější, že zde nabízí možnost zábavy jak pro příležitostné hráče, kteří mají rádi nerealistickou arcadu, tak i možnost se vyřádit zarytým milovníkům leteckých simulátorů v FRB.
-
-
I po novém patchi je stále přítomna naprosto debilní prodleva v ovládání myší. Tady War thunder jasně vede, protože tam se ty letadla daj normálně řídit.
Matchmaking je taky divný, protože to co funguje u tanků, tedy že i jako low tier jste užiteční, tak tady moc nefunguje. Dál už jenom detaily jako šílené fps dropy.
Je to furt nedodělek a pro toho, kdo rád létá, je stáole lepší volbou konkurence. -
-
Musím uznat že WT už konečně má dobré ovládání myší (dříve se to prostě nedalo), takže arkádové ovládání už vůbec nevadí a tím pádem není vůbec důvod proč by někdo měl hrát WoWP.
U WT tanků se ale obávám, že to nebude taková arkádovka jako WoT, ale že se to vydá směrem k simulaci jako jejich letadla. Těším se i na lodě, u Wargamingu se obávám o5 stupidního visibility systému (což bych prostě nehrál) :/
-
-
WAR THUNDER bude jednou ze startovních her pro PS4. Hra bude distribuována systémem "free to play" a bude možné hrát společně s PC hráči.
http://www.youtube.com/watch?v=Vq8dp3PQ22I -
-
ano my víme ...
-
-
WAR THUNDER je od 15.8.2013 dostupný na Steamu
http://warthunder.com/en/news/234/current/ -
WT je super, ale jeste jednou dostanu pilot knocked out a uz asi vyhodim monitor z okna *7*
-
-
Jednou jsem skoro rozmlátil klávesnici. Můj bombardér jak řešeto. Zadní střelec pryč, z motoru jde podezřelý dým. Letím asi deset metrů vysoko a hází to se mnou ze strany na stranu (historická bitva), jdu na přístání. Už dosedám, když se ta blbá stíhačka za mnou trefí a pilot mrtvej... Zuřil jsem o to víc, že ho AA dělo u letiště o pár vteřin později sundalo.
-
-
Tak tak, kamarad to odmita se mnou hrat, protoze pilot knocked out je jeho jedina moznost smrti v tyhle hre :D. Stalo se mu to 4x po sobe a uz to nechce ani videt...Ale napsal jsem na support a prej to daji vyvojarum aby se na to mrkli, uz to vidim :-D
-
-
si pridej neco do vydrze pilota. me se to stava jen minimalne
-
-
WOT jsem hrál asi půlroku a bavilo moc.WOA jsem betatestoval asi měsic a bavilo ještě víc.Oboje už je z pc pryč těším se na lodě.
-
Dobrý den
Můžete pls udělat novinku i o War Thunderu ? Je to mnohem lepší hra a třeba to naláká další potenciální sestřeli do hry *1*
Díky ! -
-
Jo, sestřely se hodí
-
Také se přidávám s žádostí, zda by zde nešlo častěji informavoat o dění kolerm hry WAR THUNDER.
-