Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • perdido, zelezna rada, jazva - to je fantasy a je to jeden uceleny svet
    kral krysa, mesto a mesto, kraken - tiez fantasy, ale odohrava sa scasti v skutocnom svete

ze ty so svojim pidimozockom nie si schopny pochopit, ze existuju aj ine druhy fantasy ako "biely rytier a kralovstvo dobra vs temny pan" ci "jasnozraki elfovia proti smradlavym skratkom" apod., to je tvoj problem

no co, blbecek srab nevytiahol rit zo zaprdenej diery dke byva a ani na hodine dejepisu nedaval pozor a tak absolutne nechape ze cely realny svet je prelinanim roznych kultur a tiez mytologii a tie sa uplne bezne stretavali a ovplyvnovali

a taký debilko tu ide vymedzovat fantasy...
  • Jo? :D a kolik chyb je tady? : "dobre siho uzemnil spoceneho nerdA wow je top hra !!" rovnou 3... a mezi náma, každej se může přepsat při psaní, nevim o tom, že by nerdi uměli pravopis líp, než jiní :D Bohužel jediný (nebo jedno z mála) co umí, je prosedět a zabít x hodin denně u pc a her...na úkor jiných důležitějších záležitostí v životě...A byť Codyho neznám, tak už jen jeho názor z něj nerda ani nic jinýho nedělá, ale z vás obou tuplem :D
    Prostě, s hrama je to podobný jako s jinejma závislostma...třeba alkoholem...chlastejte víc, víc chlastu vám budou nabízet...a za víc peněz...to že vám to ničí život a vykrádá peněženku? Blbost přece...a na truc ne... Kéž by se hry (jejich většina) vrátili k původnímu konceptu - lidi bavit...dříve si člověk zahrál hodinu týdně a měl z toho bradu spadlou ještě 14 dní...dneska? x hodin denně hrát hru, která za to nestojí... Proč byly tak zajímavý hry jako COD1 a 2 ? Na svojí dobu podali natolik kvalitní zážitek, že to člověku stačilo na hodně dlouho...tudíž mu to nijak neovlivňovalo osobní život... a dneska ?...
  • Uzemnil? :D hah :D jestli tu někdo někoho uzemnil tak to byl Cody, KONEČNĚ někdo, kdo tu otevřeně přizná, že tenhle typ hry (nebudu konkrétní, protože by se do mě zase wowfani opřeli, že co jim napadám jejich život...tea pardon, hru...nebo život?) zabíjí lidskou osobnost, pokud tu hru člověk bere vážně - tohle je snad první případ, kdy hru takle kritizuju, ale připravila mě o 2 kámoše !!! (což se nikde neuvádí - mluví se o závislosti na drogách, alkoholu, vozí tyhle lidi do léčeben apod a snad celá společnost na ně kouká skrz prsty...a co hry? Neřikám všechny, já sám čas od času rád hraju, ale koupim si hru 1x !! kvalitní a pak už nic neplatim, jen si sem tam zahraju...př. : MOWAS, RE5 apod) a těm kámošům - jednomu vzala skvělou přítelkyni, propadl 2x na gymplu, druhej ho ani nedokončil a šel dělat tuctovýho technika za pár šupů někam do bazaru. Proč taková kritika? Protože tahle hra na to je, přesně jak napsal cody, stavěná, aby lidem nabízela (nebo vnucovala) takovej obsah, kterej se u nich stane závislostí, tahá z nich peníze, určuje jim den - tj. čas (raidy a pod) a ničí jim zdraví.
    Je mi jasný, že se teď do mě opřete nebo že mi to admini smažou, ale právě proto, že se necháte takle ovládat, tak sypete vývojářům do kapes neskutečný prachy... A upřímně, já sám sem kdysi hrával COD opravdu až moc a vim co to s člověkem dělá...měl sem i svůj klan, kterej byl mezi nejlepšíma v ČR...ale ve chvíli, kdy sem se kvůli času stal zástupcem klanu a novej clanleader mi napsal, že máme domluvenej zápas s jinym top klanem na pátek večer - a já na něj, že jdem s našima na návštěvu ke známým (slavili) a že nestíhám...začal se vztekat, že sem se zbláznil, když máme tak důležitej zápas... tak sem s tim skončil, a hrával už jen občas...víte vy vůbec co je v životě důležitý ?
    A jak řikal Cody, já se vážně raději věnuju přítelkyni, škole, rodině a sobě...a víc času nemám, ale sem spokojenej...zamyslete se trochu...stejně jak lidi odsuzujou závislost na alkoholu a drogách, tak by to mělo platit i tady...
    P.S. Čest výjimkám a normálním občasným hráčům, co vědí, kterí autoři si jejich penízky zaslouží a které hry za to opravdu stojí (myslim poměr cena/kvalita/čas).
  • Mě to vyšlo na 1500 (zadarmo.... je zkomolenina na ty měsíční poplatky :D )
  • No aspoň máš čas se velmi důkladně podívat na to, jak se správně má psát v našem národním jazyce. *3*
  • Podle mých zkušeností umí "nerdi" aspoň pravopis. Ani to neumí. Je nějaká podkategorie "podnerd"? *2*
  • tak zadarmo to tedy není... 1000 Kč cca není málo. Ale za tu hru docela dobrá cena, když to srovnám třeba s cenami jiných her.
  • Tak za ty prachy dost solidní hra. Dal jsem tisícovku, rozehrál 5 postav naráz a docela se i bavil. Musím říci, že těžko najít hru s tak rozsáhlým obsahem, jako má GW2. Problém je ale v tom, že v GW2 zcela chybí jakýkoli progress a tak nějak na mě moc nepůsobí jako MMO, ale spíše jako taková zajímavá hra, kde tu a tam potkám dalšího člověka. Dungy jsou samozřejmě docela o ničem, když nenabízí onen progress. PVP je věcí názoru - mě nebaví, jiné bavit může. Hrál jsem vícero MMO a tohle na mě působí nejméně jako MMO. Co se týká příběhu, tak nějak mě nijak nenadchnul. Vlastně docela tuctová slabota - takže GW2 rozhodně není pro ty, co si rádi počtou a co se rádi zažijí do příběhu.

GW2 je prostě o akci. Člověk nad tím stráví přinejmenším pár desítek hodin a podle mě by se měl docela i bavit. Ovšem na dlouhodobější hraní to fakt není a z toho důvodu to na mě nepůsobí jako MMO. Když rozehrávám MMO a chci se mu opravdu věnovat, počítám s tím, že ho budu hrát nejméně rok. A GW2 bych celý rok každý týden pár hodin skutečně nevydržel hrát.
  • Pánové, problém je opět v terminologii. Udělejte si pořádek v šuplících a nevařte tu guláš z rajské a koprovky.
  • Guild Wars 2 jsem odinstaloval po třech týdnech. Lidi, kteří dosáhli max lvlu byli aktivní pár dní a už přestali hrát, vrátili se k jiným onlinovkám (SW:TOR, WoW,Lotro, Rift atd.)
    Že je to zadarmo? Ani se nedivím *1*
  • pve content tam samozrejme je (heroic dungy, world heroic eventy). Tím nerikam že se mi pve v gw2 líbí
  • Pokud ti neschází PVE content, proč ne
  • Casual hráč nerovná se noob, který nemá skill. Problém LFR je v tom že naučil hráče kvuli jeho smešnému dizajnu se prihlásit a nemít gear, neznát taktiku a být afk.
  • Guild Wars 2 navždy (a zadarmo).
  • Ethy
    O napsání názorů na článek ano, o psaní názorů na věci ohledně toho, že se zde vyskytují článku z WoWka, protože žádná jiná stránka nechce/není schopná/nedosahuje kvalit kterou gamesáci hledají, zdejší diskuze nejsou, resp. jsou (díky tobě a tobě dalsím), ale primárně na to dělány nejsou/nebyly.

S WoWfanem nejsem nijak spojen, osobně pár lidí z WoWfanu znám, ale jejich články bráním kvůli vyššímu principu. Nereálný život? Prosimtě chlapče, znáš se s autory webu? Ne, kdyby si je znal, takovýhle slátaniny by si tady nepsal.

Btw tři vykřičníky se v písemné komunikaci nepoužívají. Pro zdůraznění důrazu v odpovědi se používají vykřičníky dva, ne víc. *3*
  • Shania
    To neni tak uplne pravda, muzes uplne bezproblemu hrat bez DQ, nijak ti to nebude branit plnohodnotne hrat PVP nebo endgame PVE.

Hlavni problem pro HC PVE jsou tokeny a i tak staci udelat jen par DQ tydne, rozhodne mnohem snazsi priprava na raid, nez driv.
  • vzdy kdyz se chci pobavit vlezu na diskuze o wo ci o applu a je o zabavu postarano.zavislaci vs co to videli tak na videu:) a k smrti se nenavidi:)
  • kostejnesmrtelny: Ty se zmiňuješ o člověku, který píše sci-fi a fantasy, které na sebe NENAVAZUJI a nemají svůj vytvořený svět a mytologii s historií apod. Pleteš jabka s hruškama.

lala: Budiž, souhlasím s tím, co jsi napsal. Každý má jiné meze na fantasy (třeba důvod, proč Secret World dopadl tak jak dopadl).
    Ale je to nepřirozené, takto skloubovat vše dohromady (i když jak jsi psal... Blizzardu jde především o zisk) a jsem vcelku zvědav, čím přijdou příště. Co to bude? Třeba se dočkáme možností hrát za veverku Scrat z doby ledové, když je tak mezi populací tak oblíbená. Nebo přiletí zelení mužíci do WoW (drsnej příklad Kovbojové vs vetřelci :D )
  • kostejnesmrtelny
    Přečti si něco od Chiny Miévillea. Něco zažiješ a o něčem se poučíš *1*

EDIT (dál už reagovat nejde): no já bych řekl, že Nádraží Perdido, Jizva a Železná Rada teda každopádně mají vytvořenej společnej svět a mytologii, ale mířil jsem tím tam, že autor si může míchat absolutně cokoliv do absolutně čehokoliv, prostě proto, že je autor. Co ty jseš, abys říkal, že tam něco nepatří, když to tak autor napsal?

esc: to neměla být reakce na mě, že ne?
  • Zeptem se te jnak a kdo bude posuzovat hranice fantasy ? Co je jeste pripustne a co nepripustne ?
    Myslim, ze kazdy ma ty hranice fantasie nekde jinde a to co je pro nekho jiz na hranici nevkusu, druhemu se treba libi.

A hranice fantasy je o to vice posunuta do pozadi u her jako je wowko, osobne jsou ve hre jine zverstva, ktere se mi nelibi, jako goblini a jejich naftarsky prumysl, popr. motorky, nebo drenaiove a jejich kosmicka lod ... No proste je tam toho vice ,ale nejak jsem se s tim vzil a respektuji to i kdyz se mi to nelibi, no a Pandy z tohoto rozmeru nevybocuji z pocatku jsem mel take obavy, jak to bude do hry zapadat ,ale ver, ze cela asijska tematika je opravdu udelana pekne a nenasilne, celkove pandarie wowko nijak nesrazi dolu. I kdyz chapu, ze pro tebe to muze byt jiz ta pomyslna hranice.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit