Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fizola
    Ja zatial bezim na daily questoch a LFR, je to celkom dobrá alternatíva pre nás čo nemáme moc času, ale predsa si chcem zahrať čo najviac, takto aspoň ochutnám o čom asi je endgame na najvyššej urovni, teda obsahom, nie urovňou :D :D :D
  • Musím říct, že Garalon v LFR je pěkná bestie a spoustu lidí kvůli její obtížnosti plakalo. Proto se bude brzy OPĚT nerfne. Problem LFR je v tom, že je určen spíš pro ty Casual hráče, kteří prostě po jednom wipu odchází z raidu a nechcou dál progressovat. To je největší problém LFR a také tohoto bosse. Osobně se mi podařilo ho položit s LFR, ale nebyla to sranda. =). Akorát teda nechápu tvoje hodnocení. =) .. Jak by jsi potom hodnotil Cataclysm ??
  • lol jestli myslíš že delam keyboardd turning a nemam keybindings. ale pve wowka se stejne da delat jednou rukou a vetšinou se ani neni treba otačet jen stat na miste
  • ucho
    tomu se říká ironie. těm článkům pořád někdo vyčítá, že jsou placené... takže pokud někdo hru nehejtuje, je placenej, pokud někdo na hru nadává (kterou očividně nehraje), píše JEN SVOJE NÁZORY. trochu nepoměr ne? :)
  • dobre siho uzemnil spoceneho nerdA wow je top hra !!
  • Shania
    Mh, tak pak se muzu divit, proc MMO komunity poslednich par let stoji zanic, kdyz se tam pohybuji hraci jako ty.

Jen se te naposledy zeptam na jednu osobni vec, která by mě hodne zajímala: otacis se na sipkach?
  • Tak nechápeš hranice fantasy.
    Takže jak píšeš (dám příklad), pohled tvé fantasy dejme tomu Pána prstenů... Skřeti se midlí s lidmi a najednou do toho zasáhne vzducholoď s rotačnými kumolety a desítkami děl. Tohle je pohled tebe a Blizzard na fantasy. Narvat všechno do jednoho pytle.
    Panda ovládající kung-fu NEMUŽE pasovat do světa, kde se to hemží GOTICKYMI MEČI apod.

Věta: jelikoz se jedna o fantasy, kde je mozne naprosto vse
    Je fakt poněkud zavádějící. Každá fantasy má své meze.

Chceš fantasy? Warhammer, Pán Prstenů, Hry o trůny..... všechno jsou fantasy, ale mají něco, čemu se říká meze, hlavu a patu.... ne rvát vše dohromady a dělat si, co se mi zlíbí.
  • kostejnesmrtelny
    "Já pujdu s přítelkyní do kina."

A pak ses probudil, celej zpocenej a vyděšenej.

Píše se "vyhonit", mimochodem.
  • Dnes je pondělí tak nezapomeň v 20:00 máš raid. A taky v středu a sobotu. Já pujdu s přítelkyní do kina. Ty si mužeš během nejakýho bosse vihonit *2*
  • LFR je hrozná nuda, jediný co mě na tom bavilo bylo zpusobovat raid wipe - treba na tom letajícím ptákovi zabít ty výběžky a pak se spawnuli další adds, ninja pull bossu, nahodit hunter daze uprostřed boje a pod. A stejne ne vždycky ten raid wipnul z toho je vidět jak blbuvzdorná obtížnost to je.
  • kostejnesmrtelny
    To už jsi blekotal posledně. Taky jsi slíbil, že už jdeš pryč a nebudeš se k tomu dál vyjadřovat.

...sakra *9*
  • End game content wowka je dělán pro lidi který si řídí život podle raid kalendáře. To už je závislost. Ostatní pve content nemá co nabídnout, i heroic dungeony jsou triviální.
    Dizajn LFR je fail, pokud alespoň někdo umí taktiku a vysvětlí ji ostatním, polovina raidu muže jít klidně afk.
    I když předtím jsem si to tak neuvědomoval, teď po zkušenostech s jinými hrami od Blizzardu si myslím že wowko přemyšlene a cíleně buduje závislost, kvuli poplatkum. Nevím jestli s touhle nadstavovanou kaší mužou uspět.
    Pro mě osobně po měsíci unsubscribe a i to lituju že jsem si MoP vubec koupil.
  • V Pandarii mi vadi, ze je vsechno zalozeno na DQ :(
  • Nemůžete takto soudit úroveň všech hráčů. Nejen ve WoW ale všude i v reálném životě - i zde se najdou hlupáci. Ve WoW jsem se setkal se spoustou s odpuštěním idiotů, ale taky se spoustou fajn lidí. Nedávno jsem hrál Battlefield 3 a tam je například idiotů jak hub po dešti. Holt se s tím musí člověk smířit a hlavně si tím nekazit zážitek ze hry.
  • Mel jste holt stesti na lepsi hrace ja bohuzel ne :-)
  • Ti lide s vami v raidu toho bosse taky chteji zabit. A kdyz ne neni nic lehciho nez pohrozit votekickem pokud nekdo nedela co ma. U me to zatim fungovalo vzdy. A to uz mam nejake to LFR odchozene (10x85lvl a 1x90lvl). Ti co to lami tem vetsinou staci poradit a ti kteri o radu nestoje staci kicknout. *4*
  • Tezko nekoho prinutit, aby nestal ve fialovem kruhu pod bossem a v malych zlutych kruzich a uz vubec tezko nekoho prinutit, at nukuje ty 4 nohy co boss ma a v neposledni rade healeri si take davali voraz a doted nemeli v lfr zadnou praci ...
  • Konečně výjimka, která preferuje realitu...
  • A proc jste jim nevysvetlil taktiku sam? Ja prisel na Garalona s LFR. 3x wipe.... Tak jsem behem chvilky omrknul taktiku, napsal ji do raidu + poslal odkaz na video a dva pully na to byl dole. Mozna to nechce jen tupe cumet jak se wipuje, ale trochu se zapojit a lidem poradit...
  • Taky chodim aktualne jen LFR i kdyz driv jsem zabilej vsechny bosse na HC a vetsinou i jako Realm First. Proste jen neni cas... Z prace dojdu v 19:30 a svuj volny cas radsi venuji pritelkyni. Jedina moznost kdy mam cas je rano nez jdu do prace 2-4 hodinky. Na coz je LFR idealni. Ale pokud znate nekdo guildu co raiduje HC mezi 8:00 az 12:00 rad se pridam *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit