Přejít na výpis diskuzí
WRC 2 se připomíná prvními záběry ze hry
25.8.2011 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
Já jsem si koupil první díl na PS3 a i když nedosahuje takových kvalit jako staré dobré WRC4 nebo WRC: Rally Evolved na PS2 tak jsem se hrou spokojen :) Protože je to vlastně jediná nová rally hra, která má tu pravou atmosféru WRC. Nezlobte se na mě ale Colin McRay Dirt 3 má sice krásnou grafiku ale rally je tam pěkná nuda a Monte Carlo jako DLC za peníze? Ne, děkuji raději WRC 2 s volantem :)
-
Pánové! Nejdřív si to zajezděte s pořádným volantem, pedály a ředící pákou, ať víte o čem tato WRC- rally vůbec je. Ani si nevšimnete jaká je grafika, protože nebudete mít čas si toho vůbec všimnout. No ale jistě víte proč tu kritiku píšete.
-
Tymto trailerom si pochovali predaje. Je to ubohe, takuto uroven mali hry v 2002-2004. Ziadne nerovnosti na ceste, fyzika aut tiez katastrofa.
-
To je teda dost ubohy :D jednicka se nemohla chytnout a udelaj druhy dil :D
-
Nějak mi příjde stejná grafika jako v 2010. Jízdní model vypadá taky stejně. Skoky vypadají jako by auto jelo po skleněném oblouku (žádné náklony při skoku). Vypadá to nudně, já strávim podzim u DiRT 3.
-
Do RBR2 se nikdo nepustí, je to prodělečný, náročný a drahý vývoj pro malou skupinu lidí... holt se smiřte, už nikdy nebude hra jako RBR.. jděte si raději pujčit závodničku a zajezděte si amatérskou rally v reálu
-
jj sekol som sa :)
-
Ja chci RBR2....
-
On byl zas nějaký reset série? Vzpomínám si, že jsem na PS2 měl WRC 3...
-
má pravdu ten chlapec:)
-
to snad nemyslí vážně doufám že to bude free neznám člověka co by za to pustil chlup:P
-
tak tak ... na PS2 vyšlo až GT3 :)
-
sračka! hnus velebnosti!
-
Výborně, tvůj komentář má jedinou chybu, GT2 na PS2 nevyšlo. Takže to vypadá, že jediný méně chápavý seš tu ty.
-
právě proto že to je i na PS3 to vypadá takhle, i když tohle vypadá že to je dělaný spíš na PS2 nabo Wii...
-
Pre menej chápavých GT2 na PS2 je Gran Turismo 2 pre PlayStation 2 !!!
PlayStation 2 je taka mala čierna krabička ktora sa pripaja k telke a davaju sa do toho disci s hrami a je ktomu aj gamepad na hranie a cele sa to vola herná konzola !! *16* *16* *16* -
Lonskej rocnik byl hlavne nehorazna srajda...
-
No to by muselo GT2 na PS2 vůbec vyjít rozum bradu.
-
Ohledne toho nastupce RBR, tahle hra nemá být nástupce RBR, ale arkáda pro širokou veřejnost ve stylu Dirt serie....pri simulaci ve stylu RBR by si to koupily jen hardcore hraci a fanousci simulace...
-
Kdyby aspoň ty zvuky k něčemu byli... když už maj tu licenci snad nemuže bejt takovej problém mít ty zvuky podle reálnejch aut , aspoň ty nový WRC... přijde my že i colin McRae 2 měl lepší zvuky jak tohle...