Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja chci RBR2....
    • Do RBR2 se nikdo nepustí, je to prodělečný, náročný a drahý vývoj pro malou skupinu lidí... holt se smiřte, už nikdy nebude hra jako RBR.. jděte si raději pujčit závodničku a zajezděte si amatérskou rally v reálu
  • prijde mi to graficky par let za dirtem :( takovy dost papirovy.... ale mozna jen spatne udelana upoutavka....
    • mne to pripadá ako z roku 2005, neviem nepáči sa mi to, tieto hry majú byť hlavne o grafike a ovládaní auta, dúfajme že aspoň to obládanie auta nebude úplná arkáda
  • Drak_1
    No na tom videu to vyzerá ako GT2 na PS2 . *11* *11* *11*
    Keď to bude zadarmo v Leveli alebo v Score tak si to možno kupim *1* *1* *1*
    • No to by muselo GT2 na PS2 vůbec vyjít rozum bradu.
      • Drak_1
        Pre menej chápavých GT2 na PS2 je Gran Turismo 2 pre PlayStation 2 !!!
        PlayStation 2 je taka mala čierna krabička ktora sa pripaja k telke a davaju sa do toho disci s hrami a je ktomu aj gamepad na hranie a cele sa to vola herná konzola !! *16* *16* *16*
        • Výborně, tvůj komentář má jedinou chybu, GT2 na PS2 nevyšlo. Takže to vypadá, že jediný méně chápavý seš tu ty.
          • Conceptt
            tak tak ... na PS2 vyšlo až GT3 :)
            • Drak_1
              jj sekol som sa :)
            • Indy
              má pravdu ten chlapec:)
  • Kdyby aspoň ty zvuky k něčemu byli... když už maj tu licenci snad nemuže bejt takovej problém mít ty zvuky podle reálnejch aut , aspoň ty nový WRC... přijde my že i colin McRae 2 měl lepší zvuky jak tohle...
  • sračka! hnus velebnosti!
  • Psychotic
    On byl zas nějaký reset série? Vzpomínám si, že jsem na PS2 měl WRC 3...
  • Nějak mi příjde stejná grafika jako v 2010. Jízdní model vypadá taky stejně. Skoky vypadají jako by auto jelo po skleněném oblouku (žádné náklony při skoku). Vypadá to nudně, já strávim podzim u DiRT 3.
  • Nevím ale mě se to nějak nelíbí...
    • takove nejake klouzave to je ..
  • Lonskej rocnik byl hlavne nehorazna srajda...
  • Indy
    to snad nemyslí vážně doufám že to bude free neznám člověka co by za to pustil chlup:P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit