Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pánové! Nejdřív si to zajezděte s pořádným volantem, pedály a ředící pákou, ať víte o čem tato WRC- rally vůbec je. Ani si nevšimnete jaká je grafika, protože nebudete mít čas si toho vůbec všimnout. No ale jistě víte proč tu kritiku píšete.
  • Tymto trailerom si pochovali predaje. Je to ubohe, takuto uroven mali hry v 2002-2004. Ziadne nerovnosti na ceste, fyzika aut tiez katastrofa.
  • To je teda dost ubohy :D jednicka se nemohla chytnout a udelaj druhy dil :D
  • Já jsem si koupil první díl na PS3 a i když nedosahuje takových kvalit jako staré dobré WRC4 nebo WRC: Rally Evolved na PS2 tak jsem se hrou spokojen :) Protože je to vlastně jediná nová rally hra, která má tu pravou atmosféru WRC. Nezlobte se na mě ale Colin McRay Dirt 3 má sice krásnou grafiku ale rally je tam pěkná nuda a Monte Carlo jako DLC za peníze? Ne, děkuji raději WRC 2 s volantem :)
  • ajéje, zase multiplatform, proč to neudělaj exkluzivně na ps3, hned by to vypadalo daleko líp *10*
    • právě proto že to je i na PS3 to vypadá takhle, i když tohle vypadá že to je dělaný spíš na PS2 nabo Wii...
    • šašku pobavils *1*
  • WRC1 bylo o ničem, toto má navíc jenom číslo 2 v názvu - grafika no dobrá, neměl bych namítek, kdyby aspoň fyzika za něco stála. Už z ingame záběru je to jasné, že se ni nezměnilo a bude to klasická rýžovačka peněz. I když nevím nevím, kdo si to koupí, když je tu DIRT3, který sice není taky simulátor, ale vypadá daleko lepé. Jinak jsem taky Aleš, příjmení mám sice jiné jako autor rezence, ale z tété hry jsem opravdu smutný - nevyužitý potenciál. (Nástupce RBR)
    • Ohledne toho nastupce RBR, tahle hra nemá být nástupce RBR, ale arkáda pro širokou veřejnost ve stylu Dirt serie....pri simulaci ve stylu RBR by si to koupily jen hardcore hraci a fanousci simulace...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit