-
čaute ... chcel by som sa spýtať prečo mi nejde zvuk ...
-
Jop, jak jsem psal, tahle hra by ani za tu recenzi nestala, ztrata casu... skoda no R.I.P Rallye zanru. *9*
-
-
Přesně, a pokud ho chce někdo zachránit pak by měl dár RBR lepší grafiku.
-
-
Na co? Grafika je ten nejmenší problém RBR.
-
-
Ve prospech realnejsimu jizdnimu modelu... proc ne.
-
-
-
-
Za mě 1/10.
Autor recenze asi požívá halucinogenní látky. Jinak si nelze vysvětlit, že je úplně mimo mísu prakticky pokaždé, když si vezme do úst slovo "simulace". -
-
no vidis a na eurogameru dali 8/10 :D
-
mozna byste ty halucinogenni latky mel zacit uzivat vy, kdyz vam ze slova simulace u poodobnych her jako je WRC4 praska zilka v mozku *3*
Nikdo v recenzi netvrdi, ze je to verna HC simulace rally zavodu. Nastudujte si co slovo "simulace" vlastne znamena a v jakych souvislostech je ho mozne pouzit. I mimo pocitacove hry je slovo simulace zcela bezne a denne pouzivane a stejne jako ve hrach existuji simulace a simulatory jednoduche a ne zcela presne a realne a existuji slozitejsi, narocnejsi a realnijsi. A nikdo tem jednoduchym nerika hanlive, kdyz splnuji svuj ukol.
Stejne tak simulace, ktera je dobre hratelna, ale nesimuluje vzdusne proudy muze byt pro 90% hracu daleko zabavnejsi, nez nejaka HC simulace pro hnidopichy. A nema to nic spolecneho s inteligenci, chytrosti apod. Je to pouze o nazoru. Takze si dejte pilule a budte zdrav. -
-
V takovém významu to samozřejmě je nějaká simulace - simulace smyšleného modelu, nikoliv rally. V kontextu her ale slovo simulace/simulátor obvykle bývá vázáno na simulaci reality.
-
-
vsak to je simulace reality. A ja nikde v preview necetl, ze to ma byt HC simulator pro 1% potencionalnich hracu, kteri jsou HC. Ze ty si spojojes slovo simulace s nejakym "obvyklym vazanim" neznamena, ze jsi stredobod sveta a vse se odviji od tve "pravdy". Pokud by nekdo psal, ze je to "verny HC simulator" potom bych ti dal za pravdu, ze je to vysmech. Ale to nikdo nikde netvrdi, takze nechapu ty neustale hnidopichy, co jezdi radoby realne "simulatory" jako LFS, rFactor atp. a neustale kydaji hnuj na hry, ktere nejsou pro ne zdaleka urceny.
-
-
Vymýšlíš strašné nesmysly. WRC4 není simulace reality na žádné úrovni kromě grafického vzhledu. Jízdní model je vymyšlen metodou "od výsledku k modelu", simulace se z definice dělají opačně.
-
-
Tak to byl mocný argument. Ne, počkat to vlastně ani nebyl argument. Blahopřeji k idiocii a neschopnosti diskutovat.
-
nema smysl tyhle veci resit s nejakym hnidopichem, ktery zije mimo realitu. mej se. *3*
-
-
-
-
Vzdyt je to Pan Expert... netreba dal se vzrusovat. *3* *15*
-
-
-
rozhodně lepší než dirt3
-
Tomuto žánru stále vévodí Richard Burns Rally, což je na jednu stranu dost škoda....
-
Já bych furt nehledal v tomto koutknu duše srovnání,král je vždycky jenom jeden ne,sesadit je ho vždycky těžší.Vyrůstal jsem spíše na Colinovi na kapotě,takže pro mě vždycky byla hrozně super "dvojka" hlavně na tu dobu a i teďka oprášim.WRC4 je prostě italský hřebec někde mimo ring.Zvuky jsou snad ještě horší než v "nejlepší" trojce.Tratě = Trať.Udělat jednu trať nebo dvě je fakt usílí až na půdu.Horší je,že mě to vcelku baví i tak,jízdní model mě sedne,vypnuto všechno a na klávesnici je to příjemný spestření,volant na tohle mi fakt nejde pod fous :) Nejhorší na tom je,že licence určitě stála dost a přitom to není vůbec znát,člověk se nedokáže vůbec s tou kariérou sžít.Bojim se,že pětka bude další high level,že bude pár nových reklam na vozech a zdar.
-
Ve Fight Clubu bylo řečeno, že Recenze na COD: Ghost, potažmo Battlefield 4 bude v neděli možná v pondělí.
-
-
Recenze na obě hry vyjdou zítra, ještě oba kluci chtěli dnes v noci hrát, aby si byli jistí.
-
-
Hehe, tak tohle se mi stejně vždycky líbilo:)...to by se doma odůvodňovali přesčasy:D.
-
-
Ja ti spravím recenziu ak si chceš kúpiť vojnovú hru..
ak máš rád simuláciu a čo najviac reálnosti Arma 3
ak máš rád casual strielanie na oddych Cod Bo2
ak máš rád niečo medzi Battlefield 4
ak sa nemáš rád Cod Dogs -
-
+ pokud si chceš zahrát zajímavou kampaň v FPS, nekupuj BF4 *10*
-
-
who cares? *1*
-
-
Tak to jsem se tak zlepšil nebo je to hra pro malé děti....?Ve Francii jsem dal druhému Loebovi dvě minuty na nejvyšší obtížnost!..omg to jsou rally
-
-
Stačí se podívat do options...a kromě toho, že si nastavíš nejtěžší obtížnost, která ale spočívá prakticky jen ve vypnutí všech pomocníků včetně automatické převodovky..musíš nastavit AI protivníků na maximum...a potom ti garantuju, že nikomu minutu rozhodně nedáš
-
Fotky! A ne ze to tam nacmaras v malovani. :)
-
-
5 bodov ? dobry fetak to recenzoval.
Hru mam na ps3 a som maximalne spokojny. grafika je pekna, ovladatelnost aut super, ponuka siroka. az na par drobnosti nieje hre co vytknut. pre mna 9/10 a tento rok najlepsia zavodna hra, posledny dirt sa na to nechyta. hlavne ovladatelnostou. -
-
Tohle mi připomnělo - včera jsem četl amatérskou recenzi na nový CoD, která mě strašně pobavila. Klučina chválil všechno od grafiky, přes AI, až po délku kampaně a zakončil tím, že je to nejlepší hra na světě s hodnocením 10/10.
Každé zboží má asi opravdu svého kupce, který i hromádku soli dokáže vychválit do nebes jako největší zázrak... -
Tohle je vysmech rally zanru a vsem fandum simulatoru a rally.
Fantasy design trati, mizerna grafika, nemoznost zvolit arkadu/simulaci. A jak se spravne pise v recenzi, je to jen recyklovany lonsky obsah. Zadny posun vpred zdnym smerem.
Na tohle nemusim ani davat volant na stul.
RBR Forever :( -
-
Fantasy design tratí jen dokazuje, jací jsou Milestone amatéři. V době, kdy máš na netu miliony fotek, videí a onboardů, google eart apod. není problém udělat trať podle reálu (nebo aspoň inspirovanou reálem) za pár hodin. Oni ale pořád žijí v době, kdy se nad tvorbou levelů nepřemýšlelo a jen náhodně rozhazují zatáčky a objekty kolem tratí. WRC na mě působí spíš jako automatová hra z první poloviny 90. let, kdy hráč jen hodil desetikorunu do škvíry a ke spokojenosti mu stačilo to, že je to barevné a hýbe se to...
-
-
-
3ka se mi poměrně dost líbila, ale tohle teda ne, to šlo z disku doslova po 10ti minutách.