Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Umaroth
    Vem si to z pozice zákazníka který o kinect nestojí (hardcore hrac jako ja) Ten bude nasranej za plati za neco co nebude pouzivat. Kdyz ten kinect budu chtit, tak si ho koupim, ale mel by se mi starat sam o sebe (kinect)...
  • Mám sli - kvôli 3d. Jednoducho neexistovala žiadna single karta, ktorá by to zvládla. 3x sli by som kupoval asi len v prípade troch a viac monitorov, pre single 1080/1200p ani 1440/1600p to nemá zmysel.
  • No vzhľadom na to, že v tom xboxe bude najskôr nejaký ekvivalent 7750 (alebo ešte horšie), tak to asi áno.
  • Věc názoru každého. Beru to z pohledu právě těch nákladů. ME byl příklad...
  • Cena? Iste kedže je tam zastaraný hardware, ktorý je vhodný akurát tak na kvalitu obrazu typu sadnem si 3 metre od telky a tvárim sa, že to vyzerá dobre.
    Jednoduchosť? Už veľmi dlho som sa nestretol s pc hrou, ktorú by som skrátka (nestiahol) nenainštaloval, nespustil a nehral. Už aj tie patche sa inštalujú automaticky.
    To, že sa človek naučí ovládať hry gamepadom rýchlejšie ako klávesnicou a myšou je nezmysel. O tom, aké nepresné a nepohodlné ovládanie gamepadom je ani nemusím hovoriť, na také stratégie možno úplne zabudnúť a úroveň hrania fpsiek gamepadom je na smiech.
    Viac priestoru? Ďalší nezmysel. To ako pc zaberá miesto alebo čo? Videl som obývacie izby, kde mali rozmiestnených x reproduktorov, ktoré boli 2x väčšie ako moje pc - pritom dnes sa dá do sff skrinky poskladať zostava s i7 a gtx680, ktorá je viac ako 10x výkonnejšia ako konzoly.
    Pohovka? Zabúdame, že k tv/projektoru môžeme bez problémov pripojiť pc? A hrať na ňom z kresla či gauča prostredníctvom wireless myšky/klávesnici, či dokonca s ľahkosťou aj s tým glorifikovaným gamepadom?

Takže čo tu máme sú mýty, predsudky, výmysly - celkovo marketing - dajú vám hardware lacnejšie a rozdiel získajú na cenách za hry. To, že tie hry budú horšie ovládateľné, budú horšie vyzerať a fakticky nič iné na tej konzole ani nemôžete robiť, je vedľajšie.
  • A presto je to porad lepsi hra *3*
  • Při vší úctě k téhle klasice náklady na její vývoj nebyly zdaleka tak astronomické jako u ME
  • Sis delas srandu ne? Knights of The Old Republic ti nic nerika?
  • Máš pravdu, ale myslim si že jen z části. Bez kupní síly konzolistů by zřejmě nikdy nevznikly megalomanské projekty typu Mass Effect, které by se zřejmě jen z PC prodejů nezaplatily...
  • Pritom kazdej vi, ze nejvetsi zlo (pro nas hardcore hrace) jsou takovy ty facebookovy ptakoviny a ruzny hry na socialnich sitich, free-to-play a podobny fuj! I kdyz at si hraje kazdej co ho bavi samo :)
  • Mechwarrior_bw
    "keby ste sa radšej zamerali na kvalitu hry samotnej... hodnotili jej originalitu, hrateľnosť..."

áno lebo v tom súčasné hry skutočne vynikajú *1*

Nikdo tu nepíše, že grafika je nejaké "gro", je to jednoducho jeden zo zásadných parametrov hry ktorý môže výrazným spôsobom umocňovať zážitok z hry samotnej, preto akákolvek stagnácia v tejto oblasti u náročnejších hráčov, celkom oprávnene, vyvoláva nevôlu. Osobne nevnímam konzole ako zlo keďže s PS2 som v minulosti strávil dosť času, ide skôr o rozmach masového hrania so všetkými jeho negatívami a toho nedielnou súčasťou sú práve konzole, ktoré si to (možno nefér) odniesli najviac.
  • MickeyMutant
    Cena
    Jednoduchost
    Většinu her se člověk naučí mnohem rychleji ovládat
    Víc prostoru pro víc lidí v jedné místnosti
    Pohovka

To jsou důvody existence konzolí a už jenom ty dva první by zajistily dostatečný počet zákazníků. No a čím je přitažlivější PC? Vším ostatním.
  • krasny jemny obraz z 1ho metru ...na takovou uhlopricku..nestras... z takovy blizkosti vidis jednotlivy pixely ....
  • Pro me ma smysl konzole v tom, ze mam oddelene PC od her. PC mam ciste na praci (programovani, grafika, hudba) a nemusim se bat, ze mi ho hry "zaneradi". Sice by se to asi dalo nejak rozume zvladnout oboji, ale takhle jsem klidnejsi :).
  • calwin
    mne osobne konzola príde ako fajn doplnok ku hraniu jej potenciál však nevyužívam pretože nemám čas... ale viem si predstaviť že ju niekto dokáže využívať denne a vyždímať z nej 100%.
    príde mi však smutné aká hrozná nenávisť ide z rad PC len kôli stagnácii grafického vývoja... keby ste sa radšej zamerali na kvalitu hry samotnej... hodnotili jej originalitu, hrateľnosť, kvalitu spracovania sveta atď... ale nieeeee grafika grafika grafika... je grafika naozaj to GRO o čo tu beží?
    (a nemyslím si že takému portalu 1-2 ubližuje "dementné mačkanie jedného tlačítka" na gamepade... všetko je to o žánri)
  • Prachy, prachy a zase jenom prachy (mozna trochu lehci vyvoj ale to jsou zase prachy). Jako vse v dnesnim svete. Nic slozitejsiho v tom neni
  • Inak nechcem vyvolavať flejmi, ale mohol by mi niekto vysvetliť, aky zmysel ma vlastne konzola ?
    Nie je nič, čo by PC nezvladlo lepšie, všetko čo sa hra gamepadom, sa hra myšou a klavesnicou , PC je multifunkčne, takže neviem načo ďalšia krabica do domu...aby nas SONY a MRKVOSOFT pekne podojilooo...doplaca na konzole, a tlači cenu dole a za hry si zapyta skoro dvojnasobok, ale to konzolisti nechcu vidieť, lebo priniesol Ježiško, a my všetci sme PC flejmeri a hattery...Môj nazor... *2*
  • Pokud jde to ty dvě jádra, tak si nedělejte iluze. Možná to bude řada 7xxx, ale tak 75x0. Jinak by to žralo přes půl kilowattu a kdo by to (v takové malinké krabičce strčené někde ve skříňce) chladil?
  • Spis se modelte, aby se taky naklad na vyvoj tech her nezdvojnasobil a nevychazely na novou generaci konzoli tak dve hry do mesice, protoze ostatni studia na to proste nebudou mit. Ale doufejme, ze ne :)
  • Vsichni PCckari? Proc by to delali? Kdyz Crysis 1 melo uz v roce 2007 grafiku, kterou ani ted konzole nedokazi plne prevest na obrazovky TV. Konzolove hry jsou o designu, o optimalizaci na moznosti hardwaru, ale rozhodne PCckari nemaji proc konzolim zavidet jejich vykon. Spis to, ze herni prumysl konzole uprednostnuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit