Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kkti *1*
  • tv je full hd, automaticky je to nastavene, ale po zapnuti hry se automaticky zmeni rozliseni na nizsi na 720i, coz je asi malo. Jinak nainstaloval jsem druhou hru Charkov 1943 a tam obraz sedi, ale kurzorem mysi musim mirit kousek vedle nez je ikona a neviditelne okraje jsou daleko mensi, vyzkousim zde napsane rady dik
  • nezvetsoval jsi dpi? to samé dělá bf3, když si ve win zvětšíš písmo
  • nastav stejen rozliseni jako mas na plose a pak jek uvidis ze to nejak nepasuje nastav si okraje v catalistech jelikoz namam pripojenou tv k pc tak ti nereknu presne na co mas kliknout ale nekde bude primo tv kde muzes posouvat obraz a musis mit nastaveny klonovani aby obraz jak na monitoru a tv byli stejne a ne ze na monitoru budes mit pulku obrazu a na tv zbivajici. Jo a zjisti si jake rozliseni tv podporuje muze se ti stat ze TV neni full HD ale zobrazuje ti ho jen v rozlisaeni 800x600 (jen priklad) pak kdyz se dotknes mysi kraje obraz se posune
  • Menttor
    Dafuq did i just read? Buď trpíš nějakou mentální dysfunkcí a máš 4 prsty na obou rukou, nebo si nedokážu vysvětlit, jak jsi mohl vyplodit něco tak úchylně zvráceného...
  • Nemuze byt problem v rozliseni? Zkus na normalnim monitoru zkusit nativni rozliseni tv (jestli teda 1920x1080, nebo kolik je to full hd) a pak by to snad melo jit.
  • To jsou zase fory, kvuli tem konzolovejm clankum me to sem netahne tak jako driv
  • Nejlepsi je pripojit TV k pc a pak PC zapnout to vetsinou najede bez problemu pak v catalistech (cert vi co ma geforce) v zakladni verzi lze nastavit aby monitory byli klonovany takze na obou se objevi to same. pak muze nastat problem ze pustis film a na monitoru ti to jede normalne ale na RV v okne prehravace je tma myslim ze staci prehodit pri nastaveni ze hlavni monitor je tv a ne monitor (se s tim obcas bavim dyl). pak je asi dobre nastaveni obrazu to se da delat jen v pokrocilem nastaveni nekde pod monitory a tam si posunes a zvestsis boraz jak potrebujes ale bacha obraz se zmeni pri zmene rozliseni. Aspon tohle se musi delat u VGA kabelu bouzel HDMI kabel byl drahy a ted bych musel porizovat kabel prez 5 metru aby dosahl k tv abych to vyzkousel ale teoreticky prez HDMI kabel by se nastaveni obrazu melo nastavit automaticky. Pravdepodobne to co jsem tu napsal se nikomu nestalo cert vi mozna jen ja mam stesti na veci ktere nejedou samy od sebe.
  • Mno proto rikam asi jen nektery, ty lepsi tim nejspis netrpi. (Ale to me jen tak napada, nejsem expert) Ale cetl jsem ze si na to par lidi stezovalo.
  • mam problem se zobrazovanim her, koupil jsem si sberatelku Shogun 2 Total war, po spusteni hry se mi obraz decentralizuje, je posunuty do prava kurzorem mysi se muzu pohybovat pouze ve vytycenem prostoru, ktery tvori neviditelne okraje, pokud chci kliknout na ikonu v uvodnim menu musim mirit o nekolik cm vedle! bohuzel ikona nastaveni hry je mimo dosah. Zkusil snad vsechno. Uz to resim dva dny po netu a nic, tak jestli jste se s tim nekdo nesetkal. Mam AMD 6-ti jadro GTX 470 8G ram Win 7 64 bit a to pres hdmi do SONY BRAVIA 117cm, starsi hry bez problemu napr. stronghold 3
  • dodam sirky
  • Jak input lag? Hry jsem pres PC na TV teda nezkousel hrat, ale klavesnice a mys funguje normalne. A kdyz pripojis cokoli k TV i tu konzoli, tak to taky prece zadnej lag nema. Mam uz starsi Bravia a nepozoroval jsem zadny problemy takhle s pripojenim notebooku. Kdyby to tak chtel nekdo pouzivat asi klidne muze. Jen podle me to neni moc vyhodny na nic jinyho nez sledovani filmu, fotek, prezentaci, protoze jinak je to samo moc velka obrazovka oproti celkem mensimu HD rozliseni (oproti monitorum)
  • Nektery televize maji zajimave resenou elektroniku, netusim jestli pomalejsi, levnejsi atd. nebo to delaji ty funkce pro vylepsovani obrazu, ale elektronika pridava znacnej input lag. U nekterych to jde vypnout prepnutim do nejakyho PC modu. U nekterych se toho lidi ale nezbavili.
  • Obcas pripojim notebook hdmi kabelem k TV a divam se na filmy. Co bys potreboval vedet? Je to jako monitor, ale vetsi... To je tak vsechno :)
  • vim ze, to jsem moc nepatri, ale nemate nekdo zkusenosti s pouzivanim velkych lcd televizi, jako pc moninoru?
  • 'konzole bude mít dvě grafické karty a tudíž "výkon jako dvě PC přilepená k sobě" ' Já myslel, že tenhle blud definitivně zařval, když se testovaly dvě k sobě v SLI přilepené GF6600ky a redaktoři smutnili, že nárůst výkonu byl kolem 40 procent....
  • To ze ti nepomuze ani tisic cracu na Diablo 3? To uz se rikalo i u Silent Huntera 5 a jak maka
  • Ringwraith
    Jsou urážky nutné, pravděpodobný PC hráči?
  • Chlapče, tebe ešte veľa vody preteče, kým si vrzneš *2*
  • asi myslel že na suprtrupr high tech novou konzoli to je málo inovací, co už měla konkurence před...eh,teďka nevim...šesti lety?je jasný že stávajicí konzole sou už ve starobním důchodu.ty nové co vyjdou budou tak MAX rok před PC a pak dalších pět let budou opět pokulhávat(říká moje věštecká gule)No, ale alespon PC hráči přestanou na chvilku obvinovat ty"toastery" z úpadku her...a bude se upgradeovat, a vyvíjet a hrát.někdo přijde o pár litránků co se utratí za konzole a za PC.Vývojáři budou zase naplno makat a manageři si příjdou na hafo stovek litránků a jestli zemi neovládnou delfíni tak takhle budem hrát šťastně až do konce našich dní.... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší