Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak už aby boli rychlo tie buduce vianoce, to som zvedavy kolko za to vysolite, aspoň sa ten vyvoj niekam posunie a chcem, a prajem vam, aby aby to bol skutočne velky vyvojovy skok, pretože potom budete 8 rokov tvrdiť, že Xbox 720 je najlepši na svete a NIKDY INAČ...Zduř *1*
  • Dneska jsem objednal 7870, ta přežije i XBox720 *5*
  • Oni si ti zdejsi fanaticti trotlici neuvedomuji, ze vetsina hracu na konzolich hraje i na PC :-). Osobne neznam nikoho, ani jedineho cloveka, ktery by hral vyhradne na konzoli. Tim ale nechci poprit, ze takovi lide neexistuji.
  • Na harde mam mrte fakt kvalitnych, skvelych filmov, ked mam chuť, to čo beži u nas v telke Farma, Vymena manželiek, Šeherezada a ine srajdy ja nemooožem, ešte tak MS v hokeji...využitie TV minimalne, možno nejaky prirodopisny film...
  • Ja mam PC pripojene na Full HD TV Samsung 40" , prepojene cez HDMI kabel -treba ho kupovať v PC predajni nie v NAI, alebo Datarte, tam je to predražene, 5m za 4€, sedim od toho 1m, krasny jemny obraz, dynamicky kontrast, žiadny problem, PARADA, ked chcem pustim TV, ale tam ide iba Poirot a reklama *1*
  • Ellendway
    Veskoslav@tiscali.cz: Toto se říkalo i u her Ubisoftu a jak dlouho to trvalo? Měsíc nebo dva... šikovní lidé si vždy najdou skulinku v systému a upraví jí tak, aby se z toho stala obří díra.

Celkem ale nechápu reakce na internet v Xboxu. V dnešní době je to zcela normální. Většina populace, která hraje po netu to má zažito - aktualizace her, systému, nutnost netu pro hraní... nic nového.
  • Ellendway
    Výrobní cena takových grafik se pohybuje v řádech stovek korun. Je zcela jasné, že firmy jako Microsoft a Sony mají smlouvy, které jim takové ceny zajišťují. A i kdyby ne, tak přes 15 tisíc se cena konzole nepřehoupne ani náhodou.
  • Vôbec si nepochopil na čo narážam a to ma len utvrdzuje v tom, čo som napísal *3*
  • Mechwarrior_bw
    je nezmysel použiť dva samostatné procesory a k tomu príslušné obvody ked stačí vyrobiť jeden a vyčleniť jadro. Kinect je sám o sebe dojnou kravou, jeho predaje sú výborné, o hry na Kinect je záujem, sú podstastne menej náročné na vyrobu ale predávajú sa za ceny často nad 1000 kč... a pri pohlade na budúce plány MS bude mať Kinect výrazný dopad na predaj hier ďaľšej generácie.
  • Umaroth
    Bohuzel s tebou souhlasím, kdyby ta PC komunita byla aspon rozumná a otevřená, tak ok. Ale místní Pc komunita je nelogicky zaslepeně dogmaticky vytrollená, bohužel.
    Říkám to jako (mimo jiné) PC hráč.
  • Ale tak víte přeci, jak to bylo minule: vyšlo PS3 a všichni PCčkáři se mohli z God of War 3 nebo Heavy Rain posadit na zadek. Myslím, že s launchovými tituly pro novou generací konzolí bude opět na co koukat. A pokud to bude nádhera na úrovni high-endových grafických karet v PC, tím lépe. Aspoň ušetříme.
  • smejki
    po roce se budeme chlubit tím, že papírový výkon naší jedné karty převyšuje výkon konzolového dua
  • Spocita to CPU, tohle je nejakej blabol. Pokud tim nemysleli nejakou novou verzi Crossfire, kde si praci rozdelujou samy ty grafiky a CPU to musi pocitat/posilat jenom jednou.
  • Ja mam, ale neni to zadna vyhra. Je s tim dost problemu. Klidne muzes dat i tri nebo ctyri, v tom problem neni.

Aby byl PC over-console tak nemusi byt ani nadupany. Staci ti i3 (i5) a 560 Ti (nebo ekvivalent) a mas cca 8 nasobek hrubyho vykonu konzole. A muzes hrat BF3 na ultra v 1920x1200.

Me spis zarazi ta nechutna stagnace. Mam tri roky hi-end grafarnu a procesor. Cpu je dnes prekonanej jenom nim samym na nizsim vyrobnim procesu. Grafarna ma stejny vykon jak mainstream generace ktera ted konci. Duvod k upgradu? Absolutne zadnej. Ne ze bych chtel nejak rozhazovat penize, to vubec. Ale vyvoj se skoro zastavil.
  • Vůbec tomu nerozumím, ale mám takový pocit, že se tomu říká "jiná architektura" *1*
  • Jako nic proti PCčkářům, sám jím sem, konzoli nemám, ale docela by mě zajímalo, kolik z nich má ve svém nejlepším, nejnadupanějším a "over-console" dvě grafické karty? 1 ze 100 *1* Čím se budeme chlubit, až nová generace konzolí nastoupí? Že by třemi grafické kartami v PC? *1* Docela se na nové konzole začínám těšit.
  • Moze mi niekto nieco vysvetlit...Kazda gpu karta ma vraj renderovat cast obrazu bez toho, aby zatazovala cpu? WTH, a tie data do gpu spracovane vo forme vhodne pre gpu kto vypocita??? *6* *6* *6* *8* *8*
  • sazím na to ;)
  • tie specifikacie vykonu, ak je na nich nieco pravdy nevypadaju dobre na rok 2013
  • jo jo zvetsoval!!! Ze by to byla takova blbost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit