Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Být sám sebou je nejlepší:) Ode mě +.
  • MagicWalker
    Já pouze jsem :)
  • Kanystr *2*
  • MickeyMutant
    Launch je plánovaný na Vánoce 2013, tím pádem se to pravděpodobně posune na někdy v 2014. To jsou ca dva roky a za dva roky se toho může stát moc. Takže to jsou všechno jen kvalifikované věštby. Stejně vývoj končí pár dní před letošními Vánoci, tak to řešíte zbytečně.
  • wtf *8*
  • hmm tak z Xboxu chcou udelat asi postel. abych to vysvetlil vy si vozite sebou na navstevu postel? Urcite ne. Xbox si asi nebudete moct vzit na vikend k babicce ktera nikdy neslisela o mobilu natoz o necem jako je internet a vy u ni si ani zahrat nebudete moct jelikoz se konzole bez internetu nespusti. Jinak k tomu internetu v mrkvosoftu sou ****** mozna jen v USA maji 24h 7dni v tydnu 365 dní v roce bez jedine milisekundy preruseni s internetem. Podle me jetli Xbox bude chovat jako ta jejich sluzba xbox life tak se muzeme tesit ze se konzole cca tak 1 do tydne vypne pri hrani a nekteri lide to maji jeste horsi nekomu pripojeni vypadava kazdy den jde to poznat kdyz hrajete nejakou MMORPG kdy vas to kopne ze hry, ti co MMO nikdy nehrali asi nevi co to je vypadek internetu dokud jim 3 hodiny nenajede firefox. Proste konzole by nemela vyzadovat pripojeni na internet a stejne s temy sopa a acta se fakt mrkev boji ze nekdo bude piratit hry? 1 Hra ktera stoji za zpirateni je asi Age of Empires Online a kupodivu ona je zdarma. Zadnou dobrou hru od mrkve sem us par let nevydel.
    Jinak k tomu hardware se my zda ze pouzivaji slabe soucastky na konzoli co vyjde az za 2 roky (autor napsal pristi vanoce tak myslel 2013 coz je 1 a trictvrte roku) a mrkev tam rve jen 6 jadro i kdyz v PS3 je udajne 9 jadro (nekde jsem cetl ze ma 9 procesoru tak si nemyslim ze to bude 9 klasickych procesoru ale 1 s 9 jadry a nebo vice vicejadrovich) ? 2grafiky jen 7000 pokud tam nenarvou 7990-ky tak podle me se nebude jednat o konzoli 4 generace kdyz dnesni sestava jakou tu popisuji by zvladla finalni unreal engine 3 ale podle toho co se slibuje unreal engine 4 ktery se vyviji pro konzole 4 generace us xbox nerozjede. Celkove si myslim ze hardware v xboxu realne muze byt nasledujici rada grafickych karet ne ta stavajici.
  • Veskoslav
    A ty jsi co?
    1. chovný trol
    2. uživatel, co není chovný trol
    3. ani jedna možnost?
  • Veskoslav
    No protože to samé, co tady píšeš ty, tak psali lidi před dvěmi léty při vydání zmíněných her:)Tak proto.
  • Mechwarrior_bw
    len aby časom bolo čo crackovať :)
  • Mechwarrior_bw
    žial je to trend ... a napokon skončíme u cloudu :(
  • Ringwraith
    Ne, Games.cz je stránka o všech hrách, která však má silnou PC komunitu, která nerada vidí články o konzolích.
  • MagicWalker
    Koukám Games.cz je chovná stanice Trólů :) Hezký den
  • MrSanta
    Nějako mi není jasné, jak je můj příspěvek v rozporu se skutečností a proč bych si měl dávat práci. Diablo III píšu jako příklad, ne jako jedinou hru, která to má.
  • A ja bych si ho zahral, ale bez online ktery nepotrebuju, bez aukce ktera nese akorat blizzardum, bez jejich hypu a bez marketingovych reci. Takhle leda lejno.
  • Tak Diablo (3) bych zrovna stejne nehral, takze neva :)
  • 7750 stoji 2300,- koncova cena. Od amd ju dostanou za 1000 cip, cela bude za 1500 mozna min, do 10 tisic se vlezou i se vsim okolo. Konzoli prodas za 15 at na tom neco trhnes. A az z toho bude stary zelezo tak to zase spadne na 6. *1*
  • Veskoslav
    U her typu Diabla či Darkspore ti nepomůže ani miliarda cracků.
  • Pri nejhorsim na PC byly, jsou a vzdycky budou cracky :)
  • Umaroth
    a to ?
  • Veskoslav
    Trochu mimo přirovnání, ale budiž;)Protože kdyby sis dal tu práci, tak by jsi veděl, že hry jako Diablo III a systém připojení k netu tady jsou už "dávno. Např DarkSpore i např. Sc II (v omezené míře lze hrát bez netu) či většina her s MRDem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší