Přejít na výpis diskuzí
Xbox 720: dvě grafické karty a neustálé připojení
2.4.2012 | levis
202 příspěvků
-
Neboj se nic, za rok dva to bude i na PC. Už teď tu máme první vlaštovky jako třeba Diablo III.
-
Vzhledem k cenám grafických karet, které jsou vyráběny 28 nm výrobním procesem, bych rád viděl konečnou cenu Xboxu 720. Když uvážím, jak se výroba prodražuje a ceny se nijak radikálně nesnižují.
-
sry ale píšeš nezmysly....
-
No prave ze oni nejdriv zaplati a pak si nechaji tamto... na hlavu *2* Pokud bude mit Xbox720 nutnost neustaleho pripojeni na net a PS4 ne, tak je jasna volba => PS4. Pokud to bude mit i Sony, tak kaslu na konzole a koupim si zase vykonnej desktop na hry.
-
Tak konzole se pc vyrovnaly, PS2 v dobe launche zvladal vetsi "prasarny" nez komp co jsem mel, ale problem je v tom, ze mu to vydrzelo mozna rok. Druhej problem je ze kdyz vychazi konzole a je "nadupana" tak nestoji 6 tisic.
Ale jinak celkem souhlasim. Nejak nechapu lidi co si nejchaj nas*at na hlavu a jeste zaplati. -
Tak že pokud budu chtít Xbox 720 tak budu muset být pořád připojený k netu , no to vám děkuji ale to vám rovnou řeknu to si ten Xbox rovnou strčte dořiti na to já vám seruu aby mě nějaký výrobce šikanoval z připojením na net natož že si tu konzoli zaplatím .To si lepši vylepším svoji mašinu komp kde si taky můžu strčit dvě grafiky a budu pořád na tom líp protože konzole se nikdy nevyrovnají herně PC at to bude jakákoliv generace konzoli a navíc mě nikdo nebude nutit k tomu abych byl pořád připojený k intenetu abych mohl hrát hry. Jako beru kdyby si to měl pronajaté ten Xbox ale ty si tu konzoli koupíš 10 či 12 litrů a ještě tě budou šikanovat připojením k netu to je síla . *5*
-
Ne, hardware neni vsude stejny. Ano, vyrobcu technologicky narocnych soucastek typu procesory, displeje a podobne je malo, zde moc na vyber neni, ale porad neni graficka karta jako graficka karta i kdyz ma stejne GPU. Porad je zde prostor pro kvalitu i pro sizeni.
A ano, domu jsem si take desktop skladal sam, je to pro me vyhodnejsi. Ale do firmy bych doma na kolene delane desktopy nechtel ani trochu. A notebook bych si take nerad delal na kolene. Jako vsechno ostatni, ani tohle neni cernobila zalezitost a oboji ma sve vyhody i nevyhody. A jen hlupak urazi to, cehoz vyhody neni schopen bud vyuzit nebo dokonce i pochopit. Coz nerikam ze je tvuj pripad, na to tu jsou jini experti :-). -
Vedel jsem, ze jsi slaboch a ze vlastni slovo nedodrzis, jsi desne pruhlednej :-).
Omezene chytry clovek je eufemismus pro hlupaka. Problem omezene chytrych lidi je ten, ze ty opravdu chytre povazuji za hloupe :-). Omezena chytrost jim totiz nedovoluje mezi hlouposti a chytrosti rozlisovat. A to je tvuj smutny pripad. Pruvodnimi jevy hlupaku je mimo jine argumentace ad hominem a vulgarni urazeni ostatnich diskutujicich, poznavas se v tom?
A koukam ze jsem te jeste precenil, myslel jsem, ze ten jednoduchy vtip s hladem pochopis a ty to beres doslova :-). Takze pro jistotu, kdybys nerozumel par slovum co jsem zde pouzil, tak vysvetleni najdes zde: http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/
Tak snad na podruhe to vyjde, sbohem *1* -
No ale zadny Nintendo nevlastnis co? To je prave to, proc si to myslis ;)
-
Myslim, ze i levisovi tohle doslo, viz. zaver toho samyho odstavce. Pouze citoval zdroj (...the machine will have two GPUs. One said: “It’s like two PCs taped together.”). Nekdy to chce prestat kritizovat a zamyslet se nad tim co ctu a jak je to napsano (uvozovky tam nebyly jen tak nahodou ;) )
-
určite nejaký trochu prekopaný (orezaný) nižší model s orientáciou na nízku spotrebu a ešte nižšie výrobné náklady... ale marketingový ťah je to výborný :)
-
Alienware je predrazenej Dell. Ale kdyz jsem videl Mac Air tak netusim jakej jinej ntb ma tak tenky a pritom pevny telo. Jestli to za ten cca 6-8 tisicovej priplatek stoji, necht kazdej zvazi sam. To samy iphone/ipod atd. Oproti plastovym telefonum nebe a dudy.
Jedinej kdo se k Applu blizil byl Asus tema novyma tenkyma ultrabookama. Jenze Asus za 29? Air zacina na 27. Asi vim co bych si vybral.
Zato to Sony dela ty Vaia z obyc plastu. A nejsou levny. Krom vyjimek za 60 tisic z karbonu. Jenze ten karbonovej uberbook bude za 2-3 roky stejnej krap jak plastovej za 15. -
Apple? 4% trhu? No to je šílené množství kupujících:-D
-
Stejně je na tom Apple, Alienware, a další značky.
A kolik lidí si je kupuje... -
Je blbost aby jedno jádro bylo pouze pro kinect, kdyz polovina lidi co ma xbox kinect vubec nema, procesor pro kinect by mel byt v kinectu a jadra v konzoli samotne pro konzoli, a je blbost aby kinect byl primo v konzoli.....to je nepraktické z hlediska umístení konzole v místnosti....ale doufam ze tohle jsou jen spekulace,
-
Když srovnám kolik stojí Sony a co nabízí, tak ano, koupí si to jenom masochista. Ale když neumíš chápat psaný text, je to těžké Jejdasi.
-
A jenom PC ti nestačí?
A víš ty co? Dávám ti mínus, protože tvůj post nijak nekritizuje ani nezesměšňuje konzole.Poapríl. Ve skutečnosti s tebou souhlasím. -
Ehm, HW je vsude stejny, jestli sis nevsiml. Deska s CPU od Intelu, GF od Nv/AMD, atd atd.
A jestli si mam vzit kus plastu od Sony za 20 a nebo to samy od HP za 13 tak ja jasno mam. Dva roky je zaruka a pak to bude stejne srot oboje.
Ale hlavne ze vis kdo ma noname pc. *15*
Desktop jsem si skladal sam. Z veci co jsem si vybral ja. Stejna sestava od HP, prDellu atd. by stala tak o 2-5 tisic navic. S oem ramkama, oem mb na kterym nejde taktovat, zdrojem od Eurocase atd.
Takze tot k "znackovym" sestavam.
Tak na praci je to vec jina, souhlas.
Ja obecne nejak nerad hatuju a hypuju. Ale Sony, Nokia atd. uz davno nejsou co byly. Spadly na uroven vseho kolem, jestli ne niz. A proto neverim, ze v tom Vaiu bude neco lepsiho, co by reflektovalo jeho cenu. Krom toho ze designove mozna trochu lip vypada. A ty soucastky - pravda, ale jestli jsem dobre pochopil jak funguje ROHS, a tim padem bezolovnata pajka, tak nejvetsi zabijak elektroniky je prave tohle. Soucastky nesoucastky, kdyz nedrzi tak je prusvih. -
Vím že jsem říkal že už nebudu reagovat, ale nedá mi ještě naposled si do tvé ubohé diskuzní mrtvoly pořádně kopnout, jak se tak lidově říká.
Pořád lepší být omezeně chytrý než neomezeně hloupý (fakticky totiž každý normální člověk je omezeně chytrý, ale neomezeně hloupý hned tak někdo není).
A to s tím chcípáním hlady.. *2* No. Doufat samosebou můžeš, ale to je asi tak vše co s tím zmůžeš, ve finále jsi jen dokázal že jsem se s předešlým komentářem o tobě vůbec nemýlil. *5*
Tak, teď už opravdu konec. -
Potvrzuje se, že pokud konzoli další generace, tak jedině Nintendo a jeho nadcházející Wii U. Na hardcore hraní je nejlepší počítač a na odpočinkové a zábavní hraní je Nintendo nejlepší systém. Taky má nejlepší first-party ze všech jmenovaných... (vlastním PC, v minulosti jsem vlastnil PS2 a PS1)