Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *15*
  • Kdyz jsem kupíval konzoli tak jsem pc take mel a dodnes mam, ale protoze netrpum vuci konzolim predsudky, tak si dokazu uzit zabavu kterou poskytují.

To ze je ti lito dat pet papiru za konzoli je samoztejme tva svobodna volba, proti ktere nikdo nic nema, ale neni duvod kvuli tomu konzoli odsuzovat a oznacovat starou popelnici, protoze jak jsem naznacil, adekvatni pc k ni nesezenes. A proto neni na miste takovy odsudek. Jestli jsi nebo nejsi ochotny konzoli si noupit s tim nema co delat.

Tisice milionu hodin zabavy za 5kKc neni adekvatni? LOL A jestli mas pocit, ze to tvuj hw zvladne, tak si to na nem zahraj.

A co se tyce toho chybeni. Nez jsem si koupil konzoli, tak mi to take nechybelo. A po te co jsem si ji koupil a poznal jsem litoval, ze jsem to uz neudelal mnohem driv. Takze i kdyz ti to nechybi, tak se ochuzujes. Ale to je samozrejme tvoje vec a slusi se rict, patri ti to :-).
  • Mno ja si umim predstavit tech 5 tisic utracenych lip. A i kdyby to prineslo tisice milionu hodin zabavy, porad to neni adekvatni, diky tomu ze bych si ten hw kupovat musel i kdyz muj stavajici by ho zvladl.

Ochuzen samozrejme nejsem, protoze mi ty hry nechybi, ba naopak, neutratil jsem (z mojeho pohledu a PRO ME zbytechnych 5k). Na tomhle prikladu je videt ze sto lidi, sto chuti.
  • Hanzales
    Já jsem spíše odjakživa taky PC hráč. PS3 jsem si přikoupil před rokem (no vlastně dostal, ale i tak bych si ji jinak koupil) kvůli GT5, abych si rozšířil závodní obzory a letos to bylo podobné s Xbox360 a Forza4. No a těch pár her (Uncharted 2/3, Killzone 2/3, GodOfWar3, RedDeadRedemption, Dead Nation, Wipeout) rozhodě nelituji a celkově i s konzolí investice myslím velmi adekvátní. Ty hry stály od 450 (killzone2) po 999 (uncharted3), takže taky žádné peklo. U toho Xboxu zatím těch exkluzivek co by mne zaujaly moc nenacházím, ale mám ho jen relativně chvíli. Multiplatformní hry se mi z 85 procent vyplatí na PC (mody, čeština, hi-res texture packy, AA/AF, ovládání klávesnice/myš, případně gamepad) a poslední rok dva už je spíše výjimka, kdy je konverze na PC zmršená a více se vyplatí konzolová verze hry.
    Tak jako tak obě konzole už dnes stojí pakatel a hry už taky dávno nestojí 1500-2000 a pokud je někdo PC zarytec (jako já) a konzoli odmítá z principu, dost se ochuzuje. V některých případech myslím i docela hodně moc.
  • Tak prvni vec je ze ja uz PC mam a je nesrovnatelne *15*. Tzn je to 5 tisic vs 0. Tyhle stovky hodin mam na PC, ve full HD a s 60+ fps.

Proto krom par exkluzivnich her nemam duvod kupovat neco co uz jednou mam. A neni to odsuzovani, ale moje svobodna volba.

A jelikoz je to muj subjektivni postoj k tomu zda konzoli za 5k ano ci ne, tak uvaha jestli to je na miste neni na miste.
  • já bych PC takle striktně neodsuzoval..
  • Ja si ps3 koupil a nelituji, prave naopak, prinesla mi stovky hodin skvele zabavy. Je to hodne muziky za nizkou cenu. Imho za 5 tisic nekoupis srovnatelne pc schopne prehravat hry v obdobne kvalite, malych rozmeru a spotreby s bezdratovym kvalitnim gamepadem a bluray mechanikou. Takze tve odsudky nejsou na miste.
  • Presne a anvic na to PC vychazi tolik dobrych her ze je clovek ani nestaci vyzkouset natoz dohrat
  • Ringwraith
    A já bych řekl, že aj jo.

Když děláš hru pouze pto jednu platformu, tak dopadne nejlépe. Co se považuje nejlepší X360 hry? Gears, Forza a Halo? PS3? God of War, Killzone, Uncharted?

Prostě když zkušené studio dělá exkluzivku na jednu konzoli, tak je to nejlepší. Tedy graficky a detailově.
  • Whisp
    Reakcia na príspevok od Neta: (nešlo mi reagovať priamo)

K tej hlučnosti mechaniky u Xboxu, jej hlučnosť závisí od konkrétneho titulu. Netuším prečo, ale napríklad u Fable 2 nebola mechanika pri hraní vôbec počuť a u Halo 3 som myslel, že mi to roztrhne konzolu. Samozrejme sa to dá ľahko vyriešiť nahraním hry na HDD.
  • Abych si pridal taky tu svoji trosku do mlyna. Co se tyce snimkovani, v posledni dobe jsou rozdily opravdu minimalni a zanedbatelne. A to stejne plati i v kvalite samotneho vizualu her. Ovsem je pravda, ze drivejsi porty byly na ps3 opravdu martyrium, alepon nektere. Napr. si dobre pamatuji prvni Darkness, kde byl framedrop a rozdil v grafice oproti Xku opravdu propastny. Nektere sceny byly temer nehratelne. Ovsem dnes, v dobe napr. KZ3, ktera bezproblemu jede na 30FPS, muzu rict, ze s hranim v teto frekvenci nemam naprosto nejmensi problem. Rage mam doma taky a zadny rozdil v hratelnosti nepozoruji (hraji na 50ce plazme). Jeste jsem si vzpomel, ze druhy AC, ac nevypadal na ps3 spatne, byl na xku znatelne ostrejsi. BF BC2 to stejne. Ale jak rikam, v posledni dobe jsou rozdily opravdu nepatrne, jednou ku prospechu lehce ps3, jindy x360 (BF3, Red Faction Armageddon, LA Noir, Crysis 2). 30 ci 60, nevidim v hratelnosti vyrazny rozdil.
  • uncharted? ne, omlouvam se, jsem opily ...
  • Mimochodem, ono je hromsky vtipné, že zrovna tebou zmiňovaný YLOD je porucha playstationů, nikoliv xboxu :D
  • Nepamatuju si, ze by mi v nejaky hre vylozene vadil pokles framerate. Jasne, obcas se to stane, kdyz je hodne objektu na obrazovce, vybuchu, nebo ve velkych hrach jako Fallut NV a Skyrim, kde uz ma clovek odehrano spoustu hodin a v sejvech je ulozeno kdo vi co, co hru zpomali. Ale je to tak minimalni zalezitost, ze bych musel byt hnidopich a tohle vylozene hledat, aby mi to vadilo :) Podle me trochu horsi zalezitost, zneprimnujici hrani je, kdyz naopak framerate jede na maximum, ale neni dobre vyresena sychnronizace obrazu (v-sync) a pri pohybu se objevuje viditelne zpozdeni a rozdeleni vykreslovani na obrazovku (tearing). To mi trochu vadilo u serie Uncharted 3 a jeste v par hrach to bylo viditelnejsi. Ale tak nic, co by vylozene kazilo hru. Kdyz jsem hraval na PC, a mel jsem moc vyhnane detaily na ukor hardwaru, tak tohle bylo mnohem horsi.
  • To je pravda, ale kdyz zvazim jestli se mi vyplati kupovat konzoli kvuli par hram, tak at premyslim jak premyslim, vychazi mi to moc penez za malo muziky.
    A jak jsem psal, hw na to mam. Nejde to ne proto, ze by to neslo, ale protoze nekdo chce 5 tisic za x let starou popelnici.
  • GuruSerpent
    Líbí se mi tvoje zásadovost, ale přijde mi, že si sám škodíš - pokud jsi o té investici už přemýšlel a peníze na to máš, tak si zahraješ a nebudeš litovat, ne? *3*
  • risa2000
    Mám pocit, že někde jsem četl, že zrovna s tou Mafií to nebyl úplně kosher port (resp. že to hoši z 2K Czech odflákli).

Ale jinak z těch obrázků (z různých her) si mi to zdálo většinou o chlup lepší z XBoxu. Jenže pak byla dole diskuse, že to takto nejde srovnávat, protože při hře to je pohybu, atd... A já jako laik, který viděl jednou v akci PS3 a jednou XBox jsem z toho moc moudrý nebyl.

Takže otázku by možná bylo lepší položit tak, jestli někdo někdy narazil na hru, kde by měl pocit, že nízký framerate byl vidět (a vadil). Počítám, že pokud někdo hraje jenom na konzole, tak je asi zvyklý, ale pokud někdo hraje na PC i na konzole, mohl by si toho všimnout.
  • Hry nestagnuji a uz vubec ne kvuli konzolim.
  • U nektery her to urcite plati, ale obecne bych teda netvrdil :)
  • Ja slysel, ze skrz xlive se ti muzou do konzole dostat ufoni. A neb never informacim jedna pani povidala a nevydavej je zapravdu. Ja mam pripojeni ADSL od O2 a nemam s PSN zdarma sebemensi problem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit