Přejít na výpis diskuzí
Xbox Lite: poslední krok před novou generací?
26.3.2012 | levis
101 příspěvků
-
Pokud je hra na obě, tak X360 verze někdy bývá mírně graficky lepší, případně detailnější.
Např. PS3 verze Mafie 2 nemá trávu, X360 jo.
Framerate 60 FPS zpravidla není, spíš těch 30.
Obecně platí, že na čím víc platforem hra vyjde, tím více to jednotlivým verzím škodí. -
Dobré vědět! *15*
-
Na PS3 jede 60FPS nekolik mensich her, co se daji streba stahnout i digitalne z PSN a velke hry z prevazne vetsiny jedou 30FPS. 60tkou opravdu jede Rage a je to poznat.
-
Chtěl bych se zeptat znalců, jaký je běžný framerate na který se dělají hry na XBox a PS3? A je to vidět? A pokud je nějaká hra na obě, je mezi konzolemi rozdíl?
Počítám, že je to shora omezené snímkováním televize (maximum je tuším 1080p@60 Hz), ale existují vůbec hry, které jedou s touhle frekvencí? (Rage?) -
"nerozbitny xboxi" --- Nauč se česky, ty negramote, jestli chceš, aby tvé názory bral kdokoliv vážně.
-
silná slova ? poslední pořádná není vůbec silný výraz a vůbec neznamená že nové konzole jsou špatné. Jenom říkám, že v celkovém kontextu byla PS2 ve své době lepší konzole než je PS3 ve své době. PS: je to jako porovnávat hry z dob 486-ky a nyní. Ano, dnes jsou také kvalitní hry, ale dříve to byly HRY!
-
Hmm, tak to tey nevím. Znám pár lidí, co má PS3 a nikdy si nestěžovali.
-
Jsem věrný PS už jejího stvoření , vlastnil jsem jak PSx 1 , tak i 2 a v současné době PS 3 ... NA PC hraju velmi málo , konzole mi vyhovuje daleko víc na zábavu .. Proti Xboxu nic nemám , ale jakmile bude PS 4 , jdu jasně zase do ní :P *15*
-
mluvím o tom že PSN co sem slyšel od kamarádů si čas od času rádo laguje, což sem u XBL nikdy nevidel.
-
A kdy má PSN výpadky? Každou středu? Pondělí 9:00-18:00?
Jeden delší výpadek je ojedinelý případ, který se mohl stát i Microsoftu a nemůžeš z něj činit dlouhodobé závěry.
Když chceš, tak si plať, ale fakt, že PSN jednou spadlo k tomu není legitimní důvod.
A když už jsme u toho... 0Kč měsíčne taky ne. -
ps2 byla a je kult, ale pouzivas silna slova, ktera nemaji moc pevny zaklad, Ano na ps2 byly supr hry, ale to jsou na x360 a ps3 taky, ne li lepsi, nehlede nato ze ps3 melo zpetnou kompatibilitu a kdyz uz nove modely toto nemaj tak vychází remaky nej ps2 titulu, takze to cos napsal je dosti pasé
-
já třeba osobně radši zaplatím za službu která funguje na 100% nez mit sic zadarmo sluzbu, ktera neni zas az tak stabilni a spolehliva...a propo, 60kc mesicne nikoho nevytrhne
-
je to tak, sic mám xbox hrozne rád, ale to neznamena ze bych byl ps3 hater....vubec, ja se fakt rozhodl az v tu chvili co sem dal 6000na pult a rekl sem si, kdyz reknu ps3 vrátí mi jedu kc, kdyz x360 tak 1000...tyjo tak kolik si nechám vrátit.....koukali na me u kasy divne ze sem tam dal penize ale jeste jsem jim za 2 min. nebyl schopen rict co ze to vlastne chci :D jak sem rek, ovlodac pomyslne vahy prehoupl na x360
-
Ja vim, nezahraju si. Ale zase nedam 5k za hw, ktery mi je nanic a prakticky uz ho doma mam.
-
poslední pořádná konzole byla PS2... ( hlavně co se týče her ) škoda že už mi nefunguje...
-
Exkluzivity jsou stary jako hry samotny, "zdravim, pane opravari Mario". Umely, neumely, proste zahrajes si, nebo nezahrajes :)
-
Jelikoz je kazda tahle "exkluzivita" udelana umele a neni nic co by PC nerozjelo tak nemam duvod si nejakej takovej hw kupovat. To je jak kdybych musel mit na otevirani lahvacu od kazde konkretni znacky jejich otvirak za 500,- kus.
-
Heh, tady se to zase rozjelo.
Osobně v zásadě soulasím s tím, co napsal "Net".
Snad jen exkluzivky má PS3 podle mě lepší. Má jich totiž větší výběr. Na Xku je mainstreamová exkluzivka tak už jen Halo, Gears a Forza... ale je fakt, že multiplatky jsou zpravidla lepší na Xku. Ale zase na Xku musíš platit za multiplayer. No, všechno má svoje pro a proti, každej se snad umí najít solidní info a posoudit sám. -
"Pokud za to můžou jen první revize, to už nevim..." Na tom jsi postavil celou diskuzi, ty zasr@any hov@do! Co takhle si to předem zjistit? Kvůli jednomu pitomci tady ztratilo čas 20 lidí! Ty jsi vážně korunovanej čůr@k!
-
Tak pokud to vazne chteji takto zdrzovat, je to na jednu stranu fajn. Protoze se svym vic jak tri roky starym PC porad vsechno rozjedu na high nebo rovnou max.
Na druhou stranu diky konzolim hry uz nejaky ten patek stagnuji a to zdaleka nejen po graficke strance.
Je to skoda, celkem jsem pocital ze letos novy Xbox bude oznameny a nejpozdeji ke konci pristiho roku bude venku. Pak by prisel cas i na muj novy herni stroj, ktery bude asi jeste delsi dobu pouze "virtualni".