Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrknu

http://cs.wikipedia.org/wiki/Xbox_360

Mrknul jsi se taky? Uvádí 33% *7*
  • Anglickou ovšem *7*
  • Se mrkni na wikipedii, ignorante *7*
  • Proste je to nekvalitni konzole pro lidi co nemaj na pocitac nebo casual hrace, tečka.
  • Někteří trotlové sedí např. v práci a nesmíš se divit, když tady jednoduše lžeš a ještě tomu sám věříš.
  • můžeš dát nějakej odkaz na tu statistiku? Viděl jsem dost průzkumů, z kterých vždy vyplynulo, že xbox360 je hodně poruchová konzole a dost pochybuju, že by se v současnosti pohybovali okolo 10%
  • ale jaká je to revize jsem se tam nikde nedočetl. proto nevím, jestli výsledky nějakého pofidérního průzkumu jsou nějak kompetentní.
  • Ty kaštane, podívej se na datum toho článku. Fakt, že dřív byl Xbox poruchový a to dost je prostě fakt, ale dnes tomu tak není, tak se tady neoháněj s "1ze3"
  • Tady se clovek jen chce vyjadrit k tematu, bez zaujatosti k tomu či onomu a ihned se na něj vrhne banda trotlů co celý den jen sedí u počítače a hlídaj diskuze...
  • Xbox nemam a ani proti nemu nic nemam, nevim podle ceho soudis ze jsem blbec. Radsi se uklidni ty smažko
  • splash
    "Z ankety mezi pěti tisíci čtenáři..."

Nojo! A jsme doma. Z těch 54% je 30% xbox haterů 5% lidí co si ho rozbili samy a 10% blbců jak ty *1*

EDIT:
    "Poruchovost konzolí přesáhla dokonce hranici 33% a Xbox 360 se tak stal nejporuchovějším přístrojem v historii herních konzolí..."

Ano RROD s XBOXem a MS dost zamával. Někde byl zřízen servis který bezplatně vyzvedl opravil a vrátil xbox. Ale to o poruchovosti dnes už více než neplatí.
  • splash
    Já mám xbox přes dva roky, několikrát jsem ho rozložil a složil (mám rád elektrotechniku) a nic mu není. A v okolí nemám nikoho komu by se rozbil. A PROBOHA KDE SI VZAL ŽE JE KAŽDÝ TŘETÍ ROZBITÝ. Doufám že to není důsledek užívání tvrdých drog!?
  • to je blbost, v mem okoli znam velkou spoustu lidi co maji xboxy, dokonce nekteri i ty uplne prvni verze, a nikomu se nepokazil, staci nebyt retardovany i...t a nestrkat xbox do ruznych policek, nebo skrinek, kde se potom sam upece ... to je tak asi cele tajemstvi
  • Naprosto nesmyslný údaje, všechny... *1* *1*
  • Pisu jen to co nekde ctu.

http://www.eurogamer.cz/articles/poruchovost-xboxu-360-se-ustalila
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Xbox_360

Je mozny ze cely vase mesto ma nerozbitny xboxi, ale ja mam zase kamarada co ma brachu a ten ma kamarady a proste z 7 lidi ma po roce a pul ten stejny xbox jen jeden... A odpustte si ty tvrdacky reci, hrdinove
  • = 1 rozbitej box z 10 před 3 lety, dnes tak 1 z 20. Každej třetí je výplod jeho ujeté fantazie.
  • Tady nám zase někdo pěkně kecá. V roce 2009 činilo procento všech rozbitých boxů 12. Dnes, kdy je na trhu vylepšená Elite verze, to bude tak 6 nebo míň.
  • mám kamaráda, který má kamaráda, který má kamaráda, který má bratrance, který má tátu, který má kamaráda a všichni tihle lidé mají neporouchaný xbox. i já mám neporouchaný xbox. nevím, jak jsi k tomuto poměru přišel, ale je to fejk. slimy a jaspery poruchové nejsou - tedy jsou, ale asi jako každé jiné spotřební zboží. taky nejsem sony-hater a nechci flame, ale sakra nepiš lži.
  • Vlastním sice PS3, ale nejsem na základě toho xbox hater, ale nejde mi do hlavy proc by nekdo daval tolik penez za xbox, kdyz statisticky se 33% proste rozbije (YLOD nebo jak to je). To znamena ze kazdej treti xbox je zmetek. Me prijde ze by melo i byt zakazano prodavat takle nekvalitni vyrobky, dokud s tim neco neudelaji. Radsi 5 stovek priplatim a koupim PS3, nebo ty penize narvu do upgradu pc, ale kupovat neco kde je sance 1:3 ze do pul roku to nepujde... *8*
  • rancor1223
    To mi moc logický nepřipadá. Teď bych naopak očekával odmlku před vydáním nové generace. Lidé už dlouhou dobu mají tu stávající a budou chtít upgrade. Ale když si rok, maximálně dva předtím koupili "novou" konzoli (ať už sebelevnější), budou si hned chtít kupovat novou a řádně drahou? Nemyslím si.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit