Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

Jo. Určitě se podobných lidí najde dost.

Mám známého, co hraje jenom FIFA (nebo jak se to vlastně jmenuje ten nejnovější ročník). Podle něj všechny ostatní hry jsou nuda a jenom fotbal ho baví. A hraje to na Xboxu, protože si od dob Xboxu360 zvykl na jejich gamepady.

Hraje nějaké online ligy na vysoké úrovni, takže je to určitě "hráč". 😉

• frank.horigan

Ty už jsi viděl nějakého regulérního hráče co by dal přednost xboxu před PS??  :)

• Derp_1337

"my jsme hráči, oni jsou konzumenti". 😂

Hmm, to bude asi nějaká konzolová varianta keců, kteři píšou samozvaní "PC master hrace". 😉

• surlys

https://www.youtube.com/watch?v=HhYwmN1OwCg

😂😀😂

Divíte se, že Xbox se neprodává?

• Já hrál Xboxu one asi 4roky pak sem si kvůli několika hrám koupil PS4 a  na ni pak hrál 2 roky.kdyz vyšli nextgen konzole a nebyla dostupná ps5 tak sem koupil Xboxss hrál sem na něm rok a když sem pak sehnal ps5 už sem Xbox prakticky nezapl.Loni v srpnu když Microsoft měl silnější období sem aktivoval GP zkusil pár hodin starfield,forzu,LoP a pár menších her a zase se vrátil na to svoje.K tomu GP tam se prehrabuju a vlastně si nedovedu vybrat a na PSExtra spíš nevím co dřív takže tak

• Derp_1337

Jo, v tom máš pravdu. Xbox s Gamepassem je ideální pro děcka. Platíš měsíční poplatek a děcka si z té nabídky vždycky něco najdou, co je bude bavit hrát. A rodič má pro sebe aspoň chvíli klidu.

Přece jen děcka se dokáží bavit u kdejaké blbosti, že? Rád vzpomínám na mé mládí a jak jsem hrál totální kraviny a myslel si, jak dobré hry to jsou. Bohužel teď už je můj vkus víc vytříbený a jen tak ledasco už mě nebaví.

• honcka

Jinak člověk může hrát hry přes steamlink (teda ne ty z gamepass) pak stačí mít pc klidně v pracovně a u tv nějaký androidbox / appletv, nebo tv s googletv

• frank.horigan

Jo v pohodě, ten setup si fakt může nastavit každý jak chce, pro někoho určitě xbox smysl neztrácí, ale ten někdo není zas tak podstatný.

Podstatné je, jestli má ještě xbox smysl pro Filipa Spencera, hlavouny z MS, vývojáře her a podobně.

Já tvrdím, že za deset let bude značka "xbox" ikonkou ve Windows tak, jak tě tam otravuje už dnes a celý xbox vesmír se přenese do Cloudu alá GeForce NOW.  Bude to nahrané v televizích a "hardware Xbox" bude steamovací krabka s ARMem, WIFI6 a trochou paměti. 

PS: Lidi s PS4,PS5,Xboxem,Switchem,herním,neherním bookem a podobně chápu jako sběratele, ne klasické spotřebitele. To by musel být supr bizár. 

• vonTossis

Moc to zjednodušuješ.  Já si vybral tento setup na základě mých požadavků a vyhovuje mi perfektně. Takže můžeš žít dále ve své představě. :-) Respektive v tom setupu máme ještě další herní i neherní laptop, PS5 i Switch. 

• frank.horigan

Nene nikdo nerozporuje zdrcující cenu "S" konzole, ale ta má dnes význam pro někoho kdo se před pěti lety narodil, nebo vylezl z pralesa a má "čistý štít" - chce začít hrát.

Obecně má ta konzole obrovsky omezený akční rádius s tím, že si tam kupuješ jen hry z jediného obchodu a nebo platíš "výpalné" a čekáš co ti tam milostivě darují.

Pro člověka co někdy čuchnul ke hraní na jiné platformě (včetně staršího xboxu) je výkon / cena "S" nepodstatná. 

• frank.horigan

Je to úplně normální :)  

Jen musí člověk chtít. Pokud pořád většina chce u PC sedět jen za stolem jako ve škole je to je rozhodnutí toho jedince. 

• frank.horigan

Já mám PC u TV (malá skříň za televizí) - s gamepady, s 2x Wii motion+, s klávesnicí s myší. 

Jak píše Pavel, vlastnit xbox pokud má člověk delší dobu počítač je jako by sis koupil dvě televize a dal je na sebe. 

Nedává to žádný smysl a argument že jen u konzole sedíš v gauči neexistuje. 

• Pavel Makal

Jasně, můj use case je specifický, mám pro sebe na hraní celou místnost a PC mám kousek od televize, takže když budu chtít, můžu si to tam přepojit, to ale samozřejmě není běžný standard. 

• frank.horigan

Forza je dobrá hra, ale rozhodně to není hra co donutí davy nakoupit konzoli - tím spíše, když jim tam parazituje PC. 

Není hra, kvůli které by člověk utíkal pro xbox.  Navíc to celé Filip dost silně podělal s "S" verzí xboxu, pro hráče je dokonalý entry stroj, ale vývojáři to nenávidí.

A dost požná u následující her část z nich dá od xboxu ruce úplně. 

• frank.horigan

Ty by sis měl v první řadě ujasnit na čem vlastně chceš hrát.

To že moc nehraješ na Playstationu (proč vlastně hraješ na něm když tam hraješ hry co jsou i na PC?) neznamená, že na tom není co hrát nebo že je konzole špatná.

Primárně tu řešíme xbox a u něj teď už rozhodně platí pravidlo, že sebelepší hardware bez pokud možno exklusivních her není k ničemu (zdravím Atari Jaguar) 

• twicer

Jestli si myslíš, že je to nemožné, tak tě může strejda google vyvézt z omylu. Dostaneš se vklidu na více než dvojnásobek tebou vysmívaných hodnot.

• Torm

Spousta lidí zde vyzdvihuje Playstation 5, jak je oproti Xboxu úžasný. Playstation 5 mám teď už snad to budou dva roky. Odehrál jsem na něm Ragnarok, odehrál jsem možná půlku Hogwarts Legacy (než mě to přestalo bavit) a kus Horizon Forbidden West. Od té doby jsem ho ani jednou nezapnul, což bude už asi 5 měsíců? 

Protože mám herní PC a nepotřebuju konzoli. V momentě, kdy jsem se dozvěděl že Horizon Forbidden West vyjde na PC, tak mě to přestalo bavit hrát na ovladači a zrovna včera jsem ho nainstaloval na PC a těším se, až to rozehraji (škoda že nejdou nasdílet savy, ale co se dá dělat). 

Pokud bych někdy v budoucnu uvažoval o koupi další konzole, dám se facku a počkám až ta hra vyjde na PC :) 

Na druhou stranu i tak jsem teď uvažoval, jestli si za 5000 nekoupím Xbox Series S, protože za tu cenu to je neskutečný, co to zařízení nabízí. Ale pak jsem si dal facku :D

• Máš pravdu. Pustí PC za 5000 hry zmíněné níže na 640x480 s alespoň 30 fps? Nebo mám jít ještě níž?

• honcka

Jaksi si zapomněl, že gamepass běží i na pc, kde se strategie naopak hrajou dobře a navíc teď chce rozšířit store a gamepass i na ios a na tabletech se naopak strategie hrajou lépe než akční hry..

• unicz

NTB je PC 😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit