Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tos spíš s měl zaplej zoom nebo nějaký přepočítaní obrazu. Na televizy to mám taky jen si už nepamatuju jak se to menuje, když to zapnu tak se obraz víc roztáhne až mino obrazovku, tak nechápu proč by to někdo používal. S fullhd to nemá co dělat spíš s to měl předtím furt zaplí.
  • Miserius
    100" *1* To musis sedet tak 10 metru od toho aby jsi vubec něco viděl *2* Enjoy
  • Miserius
    Titanfall vyjde i na pc... Xbox One ma jedinou zajimavou exkluzivitu a to je Forza
  • ringmancz
    plno hříček z PSN, ty velký spočítáš na prstech jedné/dvou ruk
  • Forza jede na 60 FPS ? Vždyť to okolí cuká jako by tojelo tak na 20ti ... asi v těch 60FPS ty snímky dublujou/triplujou, jinak to není méžný ...;-)
  • No ja si skôr myslím keď tu stále vyťahuje peniaze že len žiarli že nemá peniaze na pc tak si kúpi konzolu a potom troluje a hajtuje tých čo peniaze na slušný pc stroj majú :D konzola je fajn a má svoje výhody ale niekomu proste vyhovuje pc tak ho nebudeme urážať :)
  • A to si ako na to prišiel že pc majú len detičky ako píšeš. A predstav si mám doma pc ktorý tie tvoje next-gen konzoly strčí do zadku a zakýva im. Urážať všetkých pc-čkárov na to by ta bolo čo? Keby si radšej robil niečo zmysluplnejšie napr nachystal si veci do školy podľa rozvrhu dieťa :D
  • Ted je Sony uz uplne v hazlu, uz tedka maji exklusivni hry jako laciny sunt, co by nejspis zvladla i tahle generace. Jedina vyjimka je Killzone, ale ani ta nebezi 1080p 60fps, jako Forza 5 nebo Titanfall. *1* *1*
  • A co byl ten 60Hz monitor zac? nejaky TNko? LG 120Hz 3D je urcite TN panel tudiz barvy naho*no = blitka zadruhe jakmile to jedes ve 3D jede ti to stejne 60Hz pro jedno oko takze to lepsi o moc nebude. Kazdopadne at mas sebe lepsi zobrazovaldo tak do 40" z dalky dejme tomu 720p dobry pro vetsi nebo sezeni z blizka jedine 1080p a lepsi. Na praci a hrani za stolem mam 24" IPS HP panel 1920x1200 a predstava ze na nem neco pustim v mensim rozliseni kdy to mam max 1m pred oblicejem je otresna.
  • Mel jsem monitor 60hz a to jsou rozmazany blitky.Na 120hz 3d lg monitoru uz gt5 vypadalo moc pekne.Kamos ma sony monitor delany pro ps3 240hz.To je obrazek panove!Asi nej co jsem z 24 monitoru videl.
  • Ps.Prosim vzkaste panum v sony at neco udelaj s tim internetovim prohlizecem,uz me nejde natom poradne psat,je to strasne pomali,zamrza mi kuli tomu ps3 a furt pipa,nez se vypne,a nejde otvirat mail!!!Pritom stahovani her frci nadmiru spokojene.Jak se neprestane tocit kolecko v pravem rohu v prohlizeci tak je to v haji!!!
  • Fakt me bavi jak tu nekteri pisi ze 1080p je k nicemu ze 720p staci ;) Jen aby ty konzole tak spatne nevypadaly. Ja teda hraju pravidelne(ted uz jen na PC) mel jsem jak PS3 tak X360 tak Wii a ta hlavni vec proc jsem se tech konzoli vzdal byla male rozliseni her v malem FPS. Hraju na projektoru a promitam obraz 100" v 1080p a tam je rozdil mezi 720p a 1080p hodne znat! A DVD je nekoukatelne! Nesnasim rozmazane blitky bez AA a jeste v malem FPS.
  • To mozna si pletu upscale z full hd.Ale jedno je jisty upscale ten obraz posune vic do predu.Dam priklad:vidim pul stromu v 720p v pravem rohu a jakto kdyz to upscalluju do 1080p!Ho vidim celej???????
  • Presne a upscale je lepsi nechat na televizoru, pokud to neni uplny sunt. Vzhledem ke znalosti panelu ho me lepe optimalázovany na parametry panelu a vypada lepe.
  • Pletes si pravy Full HD a upscale :)
  • Ja mel taky odost horsi obraz na tv ,nez jsem si musel nastavit plny obraz pixel obraz v tovarnim nastaveni je to vypli!A je to videt jak obraz se posunul a je videt vice okoli a treba zdraveni se posunulo vice ke stredu,strom co jsem driv nevidel je videt a je to ostrejsi a odost mene zubaty.Mam sony bravia.
  • Tak skuste v ps3 nastavit v display setingu jen 1080p.treba vam to naskoci v 1080p jak me Far cry 3.A bude to plynulejsi jak v 720p! *4*
  • Plno her jde na ps3 ve full hd!Aspon tv me to ukazuje.Jen nektere se musi v display setingu nastavit rucne jen na 1080p!Nejvic rozdil je ve Far cry 3 tam je dost velkej skok v ostrosti a co me zarazilo je plynulejsi v 1080p nez v 720p!muzete vyskouset!Pak takhle funguji:uncharted 2,killzone 2.god of war3,god of war ascention,crysis,atd assasin2.MAG.jine se prepinaji automaticky jako metal solid4.
  • Jestli jš to na me, tak ja nejsem konzolista, hraju i na pc. Osobne si kupuju bluray filmy a koukam na ne na 60" plazme. A predstav si, ze treba moji manzelce je uplne jedno, jestlá kouka na dvd nebo bluray, ji jde o obsah nikoli fírmu. A me v podstate taky, kdyz te film zaujme, tak to stejne nevnimas a kdyz ne, tak nestojá za to s nim ztracet cas. Takze jo, technofilovi to udela z podstaty veci radost, ale prakticky vyznam je maly.
  • Ta ostrost je dana televizorem, kdyz to pustis na hd ready televizoru, tak neuvidis rozdil ani v ostrosti. Na to uz upozírnuji nekolik let, ze lide nešmyslne utraci vic penez za fhd televizory, aby melí ve vysledku horsi kvalitu obrazu, protoze se jim zaroven nechce/nemohou investívat do FHD signalu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit