Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Taky jsem si to pak nejak uvedomil. ( tak ber to jako , takovou pomucku kdyby nahodou *15*)
    Ty reakce jsou rozbity nebo co ? Dit to bude peknej bordel, kdyz nekdo bude myslet nekoho a pak reagovat na nekoho jineho. Jinak mas celkem pravdu. S tim co si o TheGGG napsal. Je videt ze ctes dost diskuze . *3*
  • TheGGG
    V cut scénách jsou propady FPS na PS3 o pár snímků větší.
  • TheGGG
    Nějak nechápu to škaredé oslovení, ale jsem ochoten ho přehlídnout. FPS je na xboxu lepší, grafika je lepší na PS3 víc není co řešit.
  • rozdiel sú väčšinou len 2 fps, prepady k 20fps sú na oboch platformách.
  • Jack1947
    AA hnidopicch, tohleto je jen jak jiz jsem psal, neco co se da ztravit. A nedelat z toho vedu ze. *4*
  • Hele trole, je to proto, že na PS3 hra běží jak s disku, tak s BD, a proto je na PS3 rychlejší. U XBOX jede pouze z disku, a proto tam dochází k horší hratelnosti, i když jsou místa, kde hra jde dobré a dokonce má větší FPS, jak píšeš. Taky to není z mé hlavy.
  • Bohuzel mistre, ty ses casto ten, co tyhle hadky vyvolava a to zcela cilene. A pokud umis porozumet psanemu textu (o čemž občas pochybuju), tak si jiste vsimnes, ze jsem zdejsi fanatiky z pc barikady ani sluvkem neobhajoval.
    A pokud si myslis, ze kdyz klesnes na jejich uroven (nebo je stahnes na tu svou? u tebe clovek nikdy nevi), ze tim neco vyresis a nebo snad, ze ses lepsi nez oni, tak se mistre velmi pletes.
    Nejzabavnejsi opravdu je sledovat, jak tady obcas brecis, ze jsou pckari na konzolisty osklivy, pricemz jsem mnohokrat videl, jak si do pohodove diskuse nakracel a rozpoutal si flame prave podobne prizemnimi, zebednenym ai fanatickymi kecy, jako tady nekteri misti vedou.
    Zamet si pred svym prahem mistre, nez tady zacnes brecet a poucovat ostatni. *1*
  • Jack1947
    A proc se nenaucit psat... neagresivne a nevztahovacne avubec se nebourit kvuli kazde prkotine ?
    Ja si myslim, ze nejsi spatny hoch , a dokazes mit nekdy i normalni nazory tim jak pises "obranne" a zaroven popuzujici komentare na pcckare s cim si sam priznal ( ze na pc taky obas hrajes) jen na sebe balis, vlnu nevole zkus se mirnit. Ze vseho nevysiluj, atp a minuska resit nemusis. Verim ze ty na to mas. Trolluj ale kdyz nechces byt napadan, nesvadej pozornost a proc bys nepsal, psat muzes. Jen pis k veci, a kdyz nekdo napadne konzoly muzes ho odpalkovat i se vsi slusnosti k nemu, zaroven k udrzeni te tve k sobe , nevypadat hned jak hater a jen nekdo kdo , rype do pcckaru sak oni toho nechaj. Kdyz i ty jo. Hodne stesti. *4*
  • TheGGG
    Mno, xboxová verze má na některých místech pomalejší načítání textur, i např. trávník působí ostřeji na PS3. Na PS3 jsou ale o něco větší propady FPS a věř že když ti hra najednou spadne z 30FPS na 26FPS tak to poznáš. Naštěstí to není nijak časté a mohu prohlásit že jak xboxová tak i PS3 verze jsou zpracovány skvěle a dají se hrát bez problémů. Rockstar se od GTA IV naučil s PS3 lépe pracovat a je to poznat, PStrojková verze GTAIV byla bída.
  • No 20 fps to pojede ale mozna tak na PS3 XBOX360
  • No právě proto, žes to nehrál...

http://www.eurogamer.cz/articles/technicky-rozbor-grand-theft-auto-5
  • Jack1947
    Pokud jde jen o par detailu, tak to neznamena ze lepsi. Mozna uhlazenejsi ... to je tak vse. 3-4 FPSje vazne markantni rozdil, to je tak vazne max pro mikromaniaky . *3*
  • tak me na telce nevadi 720p.mam v tv funkci plny obraz pixel v tovarnim nastaveni je to vypli.pak je ten obraz mazlej.zapnu tuto funkci a je to kurna rozdil!mam sony bravia.od tematu.akorad me zarazi, mela v tovarnim nastaveni ostrost na 2.ale chce to aspon na 16stupen.pak v uncharted ty detaily dreva atd jsou uzasny.i namonitoru maj ostrost strasne nisko.
  • TheGGG
    že lžeš, xboxová verze má v průměru o 3-4 FPS více než ta PStrojková. Pravda ale je že grafika GTA V na PS3 je lepší.
    Než mi zase někdo dá bezdůvodně mínuska, toto není z mé hlavy, ale z různých internetových srovnání a analýz obou verzí.
  • Jack1947
    To je zvrzeni proti tvrzeni , GTA V. je hezci , no nevim. A Plynulejsi to si taky nemyslim. I kdyz sem nehral PS3 verzi, zase tady to bude vyvolavat jen pochyby...
  • TheGGG
    ano, jenže na každý můj příspěvek připadá tak 20 které urážejí konzole a konzolisty, to je ale předpokládám v pořádku. Psát sem rozhodně nepřestanu, dokud budou diskuze o konzolových hrách zasv*něny urážkami od PC sr*čů, pak já budu úřadovat na diskuzích o PC hrách. *5*
  • GTA 5 je multiplatforma a na PS3 je mnohem hezčí a běží plynuleji než na XBOX 360. Co na to řekneš?
  • TheGGG
    ať napíšu cokoliv hate na konzole bude pořád a PC hráči si budou zase pořád hrát na bohy. Doufám že jste se opičky pobavily *7*
  • nie, ide iba o to, že v nižšom rozlíšení s vhodným anti-aliasingom vyzerajú hry lepšie ako vo full-hd pretože ušetrený výkon sa investuje do vyššej kvality grafiky. Na druhej strane sú menej náročné hry ktoré vyzerajú lepšie vo väčšom rozlíšení pretože nevyžadujú veľa výkonu per pixel. A MS chce dať v tomto smere vývojárom viac priestoru ako u 360ky kde boli vývojári limitovaný cez TCR. O nič prevratné tam nejde.
  • Uz sa tesim ked to niekto hackne a prida si tolko % kolko bude chciet!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit