Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ja nevim. Xbox 360 byl taky papirove slabsi a presto na nem multiplatform hry bezely a vypadali lepe. Nekdy to bylo sotva poznat, jindy ty rozdily byly celkem znacne.
    Na druhou stranu exkluzivky vypadaji jednoznacne lepe na PS3.
    Pravdou ovsem je, ze PS3 zejmena ze zacatku dost trpel tim, ze mel dosti slozitou architekturu, kterou vyvojari neumeli dostatecne efektivne vyuzit. Coz tentokrat neplati, tak jsem zvedav, jak se s tim MS popasuje.
  • Jack1947
    Skoda , ze zrusily povinnou vojenskou sluzbu, to by potom urcite taci jako TheGGG jiste zmenily nazor. *15*
  • Mozna by ses mistre mel prvne podivat do zrcadla a precist si zpetne tve prispevky v ruznych diskuzich.
    Cilene vyhledavas clanky, ktere se byt jen otrou o tema PC a hned se pod tim clankem svym arogantnim, zabednenym stylem zacnes navazet do pc a pc hracu, k tomu nezapomenes do svych prispevku narvat tunu clishe a generalizovani a to vse zabalis do projevu hodneho zakomplexovaneho ditete, co vidi svet pres hooodne dlouhej tunel.
    Bud se tim bavis a nebo ses opravdu nemocnej. A uprmne miste nevim co je smutnejsi.
    A nez me oznacis za Pckare a pirata, tak ti preventivne sdeluji, ze hraji i na konzolich.
    Ale taky co cekat od cloveka, ktery je schopny vypotit takovou perlu, ze hrani na gamepadu dava hraci realny pocit, ze strelby ze mistre? *1*
  • už len samotná farebná/bitová hĺbka predsa hovorí o kvalite renderovaného pixelu/bodu obrazu. Možno to MS mohol interpretovať lepšie a používat termín quality per pixel ale zásadne nič chybné nepovedal. Jednoducho ak uberieš rozlíšenie môžeš investovať viac výkonu do kvality renderingu a tým do kvality jednotlivých bodov obrazu, pretože tie budú niesť menej zkreslené informácie.
  • Napred tvrdi, ze maji cloud power a kazdy Xone je vlastne ctyri Xone v jednom a pak musej pretaktovavat a slibovat, ze nekdy v budoucnu se stane zazrak a pribude 10% vykonu, MS me s Xbonem bavi cim dal vice.
  • http://www.pcplanetsystems.com/abc/images/big/CA-ST372BS_LG.gif

to jako, ze ms vydava desktop za konzoli *5*
  • Tjn, pracuje se zasadne na konzolich *5*
  • Paul_cz
    Docela roztomilé jak se MS neúspěšně snaží zachránit situaci.
  • Jack1947
    Ted s tebou , treba souhlasit pac si spis tim GGG podrizl vetev. *4*
  • Tak jsem si precetl tve posty a pousmal se nad nimi .. a muzu jit dal.. *5*
  • Kteří jsou chytřejší než ty. Celkem smutné náhodou!
  • TheGGG
    no to potom já se bavím se šimpanzi *3*
  • TheGGG
    obávám se worehammere že PC v ceně 12 000,- lepší než next gen konzole nebude. PC v ceně řekněme 20 000,- bude lepší pouze papírově, ale to neznamená že si na něm zahraješ BF4 se stabilními 60FPS na střední detaily. Na next gen konzolích poběží BF 4 na 60FPS s grafikou na úrovni trochu lepších středních detaily které by byly na PC verzi. Mě stačily vidět oficiální doporučené HW nároky na BF4. Zajímalo by mě kolik lidí má kompl takové úrovně.
  • matt
    Díky za vysvětlení. Že mluví o vyhlazování by mě opravdu nedošlo *4*
  • Klid jen se nudím a tak si hraji s dětmi. *3*
  • matt
    Myslím, že místo urážení by se radši hodilo vysvětlení, ty dospěláku. Velice dobře vím, jak vzniká obraz, jak funguje technologie tekutých krystalů a jak funguje grafická karta - mám vystudovanou informatiku na Masarykově univerzitě. Nicméně z toho, jak je to řečeno - vysoká kvalita pixelů - mi opravdu není jasný, co tím autor myslel. Pokud se jedná o antialiasing, pak bych řekl. že se spíše jedná o vysokou kvalitu obrazu než pixelů. Pixel je jen barevný obrazový bod, o jehož barvě rozhoduje grafická karta. Samozřejmě neznám všechny způsoby vyhlazování, nicméně (způsob) vyhlazování nemá s kvalitou pixelu nic společného, pouze jeho barvou, která pak vytváří jemnější barevný přechod a tudíž dojem vyhlazení (viz. odkaz od Ivorne).
  • To si říkej do zrcadla, ne mě.
  • Jack1947
    A ja tady , budu ted snad usmernovat ? To tezko to je ukol nadlidsky , udelal jsem tu chybu a reagoval defakto zpecetil osud (minimalne tohoto vlakna) Ja myslim ze muzu jit jinam , vy se tady treba klidne povrazdete ale at tu neni velkej bordel. *4*
  • Jack1947
    "útok proti konzolím"... No vis ze jo, ty ses takovej mstitel osamelej hehe , na druhou stranu vzdyt to je fuk . O co je de kdyz mas rad , ze muzes Chranit bezbranne konzole svymi nazory tak prosim, flame to bejt nemusi a jak jsem jiz psal co vynechat i to ponoukani ne. Vzdyt branit se da , i v pohode slusne. *3*
  • Když si koupíš PC v ceně 12 000,- bude to lepší než konzole a na lepší detaily minimálně jako na konzolích 30FPS. BF4 je zatím jen v betě, jako příklad by si ho měl vynechat. Pochybuji, že by na konzole byl o něco lepší. Machrovat s PS3 je směšné. To že si na konzoli hry nestahuješ zdarma (nelegálně) je tvoje blbost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit