Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Já se s snažím něco rozpoutat? *8* né vážně vaše arogance nezná hranic. Je tu asi tak dvacet komentářů urážejících konzole a konzolisty a ty jsou předpokládám všechny v pořádku. Jedna jediná reakce proti božskému PC a jsem hned za trolla *8* . Todle už vážně není normální
  • TheGGG
    mě to neříkej, já jsem v této diskuzi flame nezačal, jen reaguji na útok proti konzolím
  • Nic si z něho nedělej, jen si nemá s kým pokecat.
  • TheGGG
    škoda že analýzy z E3 prezentací ukazují stabilních 30FPS *3* Nemluvě o tom že u většiny exklusivit se počítá s 60FPS. Jsem zvědavý jestli vám Battlefield 4 poběží na počítačích v ceně 25 000,- na 60FPS jako nám na konzolích v ceně 12 000,-
  • Jack1947
    A ty zas nedrazdi konzolisty, proc by jsme nemohli byt vsichni si rovny aspon tady kdyz ne treba v realu, koho bavi vubec ty zbytecne, flamy a atp... i nejvetsiho trolla to stokrat omilane uz musi evidentne unavovat. Ja jsem pro primeri *4* .
  • TheGGG
    někdo jako ty by měl mít povinnost nosit špunty ve všech tělesných otvorech, protože je jedno o který se jedná sra*ky tečou ze všech. *6*
  • Problém je v tom, že na konzoli to pojede taky na 20FPS. *1*
  • Jack1947
    Zbytecne jsem na tebe reagoval, ted jestli tim bude rozpoutana zbytecna diskuze bude to na "moji hlavu" chjo. *9*
  • TheGGG
    Dráždit? Koho? to člověk může dle libosti plivat na konzole, ale jak někdo něco řekne proti PC komunitě hned by ho všichni upalovali. Todle je prostě jen ukázka myšlení dětí. Napíšu něco hrozně cool o toustovačích a jsem frajer mám 20+ a ostatní diskutující mě mají za boha, napíšu něco proti PC a jsem největší bas*ard a troll kterýho by hned měli zabanovat. Jen tak ze srandy jsem si na tuto diskuzi zašel a vidím přesně to co jsem čekal. Hromada zakomplexovaných dětiček kterým poběží watch dogs na 20FPS tu plivají na konzole. Dost smutná ukázka myšlení PC komunity. *11* *11*
  • Mluví tam o antialiasingu (viz http://i.stack.imgur.com/pA7uy.png). Ten se ovšem často dělá tak, že se nejdříve vykreslí obraz ve vyšším rozlišení a pak se rozlišení sníží na požadovaný rozměr.

Mám ovšem podezření, že při použití nižšího rozlišení, než jaké dokáže zobrazit zobrazovací zařízení, nemá cenu antializasing používat (je lepší využít výkonu k vykreslení obrazu bez antialiazingu ale v maximálním rozlišení).

TLDR: Microsoft vymyslel nový způsob, jakým použít antialiasing, to se ale dá dělat už přes deset let na všech herních platformách, jen to nikdo nedělá.
  • Jdi mi raději umýt záchod! Už je zase ucpanej! Ty jsi tu jediný kdo má v mozku slámu, zkus si to opakovat až půjdeš zítra do školky. *3*
  • Jack1947
    A nesnazis se zas , je drazdit nahodou *7* ...
  • TheGGG
    Na to že tu počítač schopný dobře rozjed next gen hry má tak 20% lidí je tu slušně nablito. Holt pc scéna žárlivých zakomplexovaných šašků zase perlí. Co se stalo, nemáte dneska co upirátit? Aby bylo jasno nerozjíždím žádný flame, jen adekvátně reaguji na výplody té kopky slámy co máte v mozku.
  • TheGGG
    a zahrát si velký kulový, díky nechci. Až budou na PC vycházet exklusivity které se jen přiblíží těm na konzolích pak řekni
  • Good point
  • mimochodem, ja myslel, ze desktop je uz pomalu na vymreni, to uz nedavaj snad ani do kancelari *5*
  • Vždycky jsem chtěl mít lepší pixely... A 10% to zní opravdu skvěle . *1*

Btw připomíná to ještě někomu Goo tower z World of Goo? (Now 20% more infinite in all directions)
  • tak podľa položenej otázky aj plusiek to vyzerá tak, že sem asi fakt chodia už iba deti ktoré nepoznajú ani základy toho ako im ten obraz na ktorý sa tak radi pozerajú vlastne vzniká.
  • Třeba 30 procent, to je uplně jedno, dokud nebudou tvůrci optimalizovat hry tak, jak se to poslední dobou děje u staré generace ...
  • To ještě možná ani Microsoft neví..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit