Přejít na výpis diskuzí
Xbox One nebude omezovat bazarovky a žádat pravidelné připojení k internetu
19.6.2013 | Redakce Games.cz
331 příspěvků
-
Poznamka do vzduchu: Ale pokial vacsina hier zacne (a bude potrebovat) na fungovanie Microsoftom omielany cloud, tak to bude v konecnom dosledku stejne ako allways on internet DRM. Dnes 100% vieme, ze to par hier bude vyzadovat a vyuzivat...a Microsoft moze zakulisne postupne donutit nejakym sposobom tuto moznost vyuzivat i ostatne hry.
-
-
Ale stejně všichni budou mít konzli připojenou vždy k netu. Jen všichni nadávájí na něco, co se pro ně už dávno stalo standardem. Doby vytáčeného připojení jsou už dávno pryč, aby si člověk net zapojil jen večerl, kdy bylo levnější volání...
-
-
Tak u nas samozrejme ano, ale globalne ma pristup k internetu myslim cca. 30% populace a konzole ma urcite i rada z tech 70% offlinistu. :)
-
-
-
Tak pro mě je třeba lákadlo kinect,ale samozřejmě bude záležet na hrách(plnohodnotnejch a ne tam vyřvávat jen nějaký příkazy).
-
Docela mne mrzí, že změnili část ohledně vlastnictví her - líbilo se mi, že když si hru koupím, tak ji vlaastním i elektronicky a tak si ji můžu třeba nainstalovat jinde bez nutnosti disku, a hlavně to, že dříve nebylo třeba dávat disk do mechaniky...
-
-
Ale to prece muzes furt. Jen kdyz nemas net, tak potrebujes DVD v mechanice.
-
-
U her, které jsou na disku a jsou nainstalované z disku, je třeba mít disk v mechanice vždycky ať si na netu nebo ne. Stejně jako je to teď u X360.
-
Jo? Tak jsem si to špatně přečetl... Díky :-)
-
-
-
marketingova pohroma 101
-
Nechápu, zrovna strádá možnosti sdílet hry a jít cestou Sony kdy potřebuju CD mi připadá jako krok zpět, ale lidi to tak očividně chtějí.
-
a cena u nás?
-
Takže si zase budu muset kupovat ty krabice :-(............ Holt bych radši digitalní distribuci a ne další krabici her kterou budu muset někam po přechodu na Xbox "TWO" udat. Prosím není to flame, pro mne ty podmínky MS nebyly tak hrozný a prostě mi celkem vyhovovaly. Většině se to ale takhle zamlouvá(tímto jim gratuluju), a tak si musím počkat dalších 8 let......
-
-
Je to flame
-
-
Flame jsi tak maximálně ty.
-
-
Flame je plamen a vy jste trotlové.
-
-
-
-
Ať se postavěj třeba na hlavu, Sony je stále ve vedení :)
-
-
sorry for double post
-
-
Takže vše co bylo naplánováno, rozvrženo a vytvořeno je najednou pryč?
No to jistě, penále pro všechny zainteresované strany které měly slíbeny hardware DRM funkce by tipuji překročilo i možnosti M$.
Takže můj "hospodský žvást" je takový, že tohle je lež a M$ zavede restrikce dodatečně a postupně.
A pro $ony fandy bych měl drobnou upomínku - Zrušení Linuxu, kauza Geohot, Hack PSN a následné odhalení "bezpečnostní politiky" $ony ohledně nakládání s údaji zákazníka.
Takže si nemají navzájem co vyčítat, jeden stejný neřád jako druhý. -
Sony se vrátila na začátek ale především proto, že vydání a první roky PS3 se jim dost nedařilo. A nemůžeš prostě vědět, jak by Sony se svým monopolem naložilo. Od jejich dominance se trh solidně vyvinul a jim jde v první řadě stále o peníze.
-
-
Vedle.
-