Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak pravydelne pripojenie internetu mozno nie ale dene raz hej *1*
  • Opravdu perfektni.... Timhle sme se vrátily zase do pastgenu. Mít kazdou krabicovku i jako elektronickou verzi a moct jí půjčovat online byla věc co herní průmysl zase posunula. Bohužel se ukázalo že hráči sou jen stado oveček co než aby se nad tím zamyslely tak přebraly názor davu, vzlášť když kopnout do MS je tak in a antimainstream. Fakt banda k*etenů.
    • Naprosto souhlasím. Strašně rád používám citát z jedné knihy o marketingu: "Kdyby si Edison udělal focus group, patrně by vynalezl akorát větší svíčku."

A tak nám fan outrage místo nového zajímavého způsobu nakládání s hrami, který to někam posouval, přinese jenom Xbox 360 s lepší výbavou a ne nic nextgen. Stejně jako Sony. A nejvíc mě štve, že budu muset zase strkat disk do mechaniky, i když je hra nainstalovaná na disku. Navíc stejně pokud hry budou potřebovat cloudové výpočty, což mi mimochodem přijde jako hodně next-gen věc, tak na tom internetu být budou muset tak jako tak. Já nechápu, jak se hráči, kteří dřív platili za velmi progresivní konzumenty obsahu změnili v takové zadubené brzdy pokroku. "Hlavně ať je všechno tak jak to znám, ideálně, když se mi na tom bude líp krást a moc neutratim."
      • Cloudove vypocty, to myslis tu srandu co ti ztrojnasobi vykon konzole? To je dalsi fail MS, i ked ako marketing to zabera. Ak niekto vie, tak nech mi to prosim vysvetli ako to bude fungovat, a aky prinost pre hru to moze mat. Mne to pride ako nezmysel. Ak chces vyuzivat 3x vecsi vykon, tak pravdepodobne budes potrebovat +- 3x vacsiu priepustnost systemu. Xbox one ma priepustnost pamate 68GB/s, bezny internet ma priepustnost 10Mb/s + vacsia latencia. Takze sa tam budu moct pocitat len nie moc narocne vypocty, cize nepodstatne veci (a to len preto aby sa mohlo povedat a ukazat ze toto robi cloud). Okrem toho ta hra ma byt schopna bezat aj bez cloudu, pretoze co ak budu vsetky cloudove servery pretazene?
        • Di jim poradit, zřejme tomu rozumíš líp.
      • Nechápu, proč pokrokového člověka trápí disk v mechanice, když si hru stáhne digitálně.
        • Pravda :) Já si asi většinu her stáhnu digitálně, ale tak pořád si lidi dávají hry jako dárek a tam je krabicovka celkem vhodná, mám tak celou řadu her. A nebo je někdy u krabicovky pěkný dárek, nebo bonusové materiály.
  • Čili blízká budoucnost bude stejná jako současnost s 8 let starými Xbox 360 a PS3, jen s lepší grafikou... :-( No, tak ještě počkat pár let, než ty funkce zavedou zpět, ale pozvolna, aby si lidi zvykli. A já se těšil, že nastane konečně nějaká změna už teď.
    • uznávám, že změny jsou dobré, dynamika je třeba....ale čemu prospějí změny k horšímu?
      • Předně díky za rozumný komentář, čekal jsem spíš hned nějaký výsměch.

Jde o to, že ty změny by byly k horšímu chvíli, než by si na to všichni zvykli a ten systém by se zajel. Změna je vždycky bolestivá. Ale ve finále by to znamenalo pozitiva - živě si umím představit levnější hry, konečně masivní využívání technologií, jako je Kinect, rozpoznávání hlasu (velká uživatelská základna by pak zaručila, že nebude fungovat jen angličtina, ale klidně i čeština), cloud výpočty (ne, není to blbost, ale grafiku to fakt počítat nebude - ekonomiku, počasí, co já vím - viz. Forza 5, to je fajn využití, hra hned bude reálnější, a to bez multiplayeru) a cloud rozšíření (např. na síti uložené mapy, které se natáhnou samy, nebo rozšíření map, nové zbraně, ...). Prostě chce to vidět trošku dál než jen "OMEZENÍ, ZMĚNA, BAZAR".
        • levnější hry a velké využívání kinectu je krásná věc....ale kdo si koupí nový xbox v této podobě s tím, že možná za pět deset let to bude mít to, po čem všichni tolik touží? pokud vůbec....když chci dělat změny, musím aspoň nabídnout něco zajímavého teď a s tím, že to nadále bude lepší......u zábavního průmyslu nemůžu přijít s tím, že možná bude šance na možnost zlepšení po xxxx letech....
          já vidím budoucnost hlavně v kinectu, který ale využívají zatím špatně a zbytečně....ovládání hlasem je super, nějaký ten pohyb taky....ale buď to udělám pořádně, nebo ať to nedělaj vůbec...hlavně zatím se snaží prodat jen předražený ovladač na televizi s tím, že si tam můžete i zaplatit a zahrát nějaké hry (já konzoli nikdy neměl, těšil jsem se na nový xbox a zatím jen jen zklamán)
          • Jasně, uznávám, ale buďme realisti: nic nejde rychle, zvlášť ne takhle velká změna (což je jasně vidět, když to zrušili/odložili). A vždycky je začátek těžký. Jenže i kdyby MS chtěl protlačit ten systém, je tady pořád Sony, které na něj schválně nepřistoupilo, aby získalo hráče na svou stranu (já se jim nedivím, jen konstatuju). A pak tu navíc začala davová hysterie, jak Microsoft pošlapává práva hráčů, je proti nim, chce je oškubat a podobně. Jenže dokud někdo nezačne kopat a tlačit na správnou stranu, nikam se nic nepohne. Podívejte se na Xbox Live, když vznikl: to byl tenkrát taky sakra risk. A změnilo to vlastně veškeré dnešní hraní.
  • Tak a teď se předveď PSrajdo... :D ONE má lepší kousky na seznamu... =-) *2* *2* *1*
    • To je sice hezké, že Xbone si velice plánuje 15 exkluzivit, ale nikde není jistota, že se všechny realizujou a budou za něco stát. Navíc PS bude mít časem mnohem víc a lepších exkluzivit, než Xbone, tak jak je tomu u stávající generaci konzolí.
      • Dokázal bys předpovědět vydání HL3, když už máš tu věšteckou kouli?
      • A to můžeš vědět jak že budou mít více excluzivit ;-) Navíc 15 jich mají už podepsaných, tak 15 jich je jistých...
        • Sony má 13 first party studii. Tie asi na xbox vyvýjať nebudú
  • Takze vlastne jediny porazeny jsou sony boys, protoze darkem dostali placeny online na nekvalitnim PSN, ktery kdyz zrovna 16 lety deti nehackujou, tak klekne samo *1* *1* *15*
    • Miserius
      Škoda slov na tyhle pošuky... Jen se tu vykřič, aspoň budeš moct běžet za ostatníma klučinama jak jsi nám to tu všem natřel a že teď díky tvojemu vysvětlení už si nikdo PSko nekoupí
      • Mě tyhle řeči náhodou baví, aspoň to tu trochu vyvažuje ovzduší.
  • Když vám tak MS vadí, vy zarytí šašci, tak zvařete huby a přestaňte používat jejich věci. Jo počkat, to byste si pak nic nezahráli... :D
    • Jakože, když si budu stěžovat, že mi venku vadí smrad, to si mám jako propíchnout plíce, abych je nepoužíval a problém vyřešen? Jako, chápu tu tvoji filosofii dobře, jo?
      • Nechápete ho... On to myslí tak, že když ti vadí MS tak si přejdi na Linux a neremcej. Když ti vadí smrad venku, tak si zavři okno, nebo použij jinej prostředek k tomu aby ti ten smrad nevadil..;-)

Miserius. Marcuse znám a v omezeným světě nežije... ;-) On totiž jen nepaří na kompu a nesedí za monitorem jako většina zarytců v dnešní době... :D A navíc troluje on sám má doma PS i Xbox a na jednom notasu má linuxi kvůli práci a na kompu kvůli hrám W7... :D Takže v omezeném světě nežije...;-) To spíš ti zarytí PSkáři, to tu stále fňukají... :D
        • Black_Hand
          hlavne ma problem s tim, ze pokud veci co ma on rad kritizuji lide, kteri je radi nemaji, tak mu to citove ublizuje. jeho mira dobreho pocitu z nejakeho rozhodnuti je silne ovlivnena tim, jak to hodnoti irelevantni anonymove na internetu. kdyz se to nelibi jim, tak to bere jako osobni utok na sebe a reaguje odpovidajicim zpusobem. je to takova smutna nemoc moderni doby :P
        • Popravdě, tvůj kamarád je guma. Probíhá tu akorát zdravá nasranost ze strany lidí, kteří jsou nespokojení s vývojem jedné krabice a on se tu snaží cosi vymudrcovat o tom, ať hodíme bobek na celou továrnu. Používání věcí od MS se samozřejmě obecně nevyhneme, ale ataky jdou směrem k novýmu Xboxu a jeho politiky, kterýmu se samozřejmě asi řada lidí z ne nelogických důvodů chystá vyhnout, toť vše. Na to klidně nemusím být ani fňukající zarytý panáček čehokoli, ale jen člověk s mozkovými buňkami.
        • Miserius
          Takze ma 3x vic technologie doma jak ja ale narozdil odeme nesedi jen u obrazovek a ma prehled o svete... Vy bydlite spolu hošánci ne? *14* *15*
          • Já bydlím na druhé staraně Kutné Hory. Jestli chceš vědět co děláme když nesedíme u obrazovek tak je to airsoft, šerm a paitball. ;-) A za obrazovkama nesedíme jen u her.. jako většina tady... ;-) Já píšu sci-fi a on stříhá videa co natáčí...;-)
            • Miserius
              Ja vam to prece neberu (mimochodem definoval jsi ultra nerda) ale napsat ze bez Microsoftu si nezahrajes muze jen nekdo s omezenejma znalostma
        • A ja muslel ze fnukaj jenom PCckari :D
    • Miserius
      Nic nezahráli...tady si někdo žije v jeho omezenym světě *1*
  • Stejně je to ale hezká ukázka Microsoftí demence. Kdyby vážně chtěli vyjít vstříc zákazníkům, tak by nechali možnost volby. Ovšem "možnost volby" je slovní spojení, které Microsoft už neuznává. *ehm*Apple*ehm*
    • Jakou "volbu" máte na mysli?
      • Volbu mezi hrami se všemi novými omezeními (volání domů každý den, špatně přeprodatelné, atd...) a výhodami (sdílení se s "rodinou", netřeba disku, atd...) a mezi "klasickým" systémem s vloženým diskem bez těch nových omezení.
        • Souhlas!!
  • 15k3
    Já to včera říkal...
    • 15k3
      K čemu PS4... MS to ještě zadupe marketingem a vyjde vstříc hráčům. Pak uvidíme kdo se bude smát.

A dostal jsem za to -16 bodů, no kdo má teď pravdu? *5*
      • xcleim
        Nejsi náhodou synek Hulána? :D Dovol citovat ,,Alespoň se tvrdohlavě nedrží jdné strategie a dělají to co komunita požaduje" :DD Určitě naslouchají komunitu? Určitě se všichni dobrovolně nechávají sledovat kinectem? :Ddd MS má jenom strach, že by neprodal ani jeden jediný xbox a o tom to je... *1*
      • Malleth
        Říkals to už včera a pořád si vedle.
        • 15k3
          Nechceš přiznat, že jsi prohrál argument. Chápu, protože ty se nikdy nemýlíš. *7*
          • Malleth
            Jakej argument?
            1) Ještě zdaleka nemá nikdo vyhráno (nespíš ani nebude)
            2) MS celým tím přístupem k xbonu a komunitě ukázali jaký to sou arogantní howada a doufám že na to lidi nezapomenou. Internet nezapomene
            3) MS má pořád restrikce pro Indie vývojáře. Nemůžou si vydávat hry na XBLA sami

Navíc nemaj Naughty Dog
            • Malleth
              Tim chci říct, že nemaj pod sebou studia, co by dělali tak skvělý hry. A ty co maj tak nevyužívaj
            • Chtěl si říct, že nemají tak mocný marketing jako Sony pro Naughty Dog.
            • 15k3
              Taky to s těmi vývojáři je dobře, 3/4 her by byli debilní flashovky, který se hrají na superhrách a podobných srancích. A ten přístup ke komunitě taky není špatný, kdyby byl, tak by nic nezměnili. Alespoň se tvrdohlavě nedrží jdné strategie a dělají to co komunita požaduje.
          • Ronox
            Argument se dá prohrát?
  • Myslel jsme, že si koupím 360, ale když čtu toto... jdu do ONE!!!
    • Já počkám,tak měsíc co na to řeknou lidi a pak se rozhodnu.Když ne tak udělám upgrade pc.Na to není co zkazit.:-)
    • Nechápu za co mne dislikujete... njn to jsou ti ps zatvrzenci.. :D Je to moje rozhodnutí. A vy mi můžete víte co..;-)
      • Ne to jsou normálně uvažující lidé, ale klidně si kup Xbone, jen abys potom nebrečel, že sis koupil šmejd.
        • Normálně uvažující... já předtím uvažoval o 360. doma mám ps1 i ps2... Ale kvůli hrám a lepšímu ovladači, který už asi tři roky používám k PC, jsem si chtěl koupit Xbox... a nadávejte si tomu jak chcete. Je to každého věc. A navíc. Xone má více excluzivit. A nevím, proč bych měl brečet, že je to šmejd. Brečel jsem u PS2, která se mi přehřívala, pak jsem si koupil slim. Hry na PS2 co mne vzalo, tak byl Killzone a Rezistance, nic jiného. Možná tak Onimusha, ale toho jsem si sehnal na pc a fu*k of. Ps3 jsme si už ani radši nekupoval a prachy jsme dal do multimediálního notasu, který mi i po pěti letech rozjede BF3 a novější kousky.
          PS může mít lepší HW, ale ty ovladače jsou děsný!! Co e týče excluzivit. Mají jich míň. A pokud vím. Tak smouva u PS taky není pevná a mohou něco pozměnit... Takže si běž s normálně uvažujícími lidmi, někam *3*
  • Jack1947
    Tohle je urcite mila zprava, protoze jak by sakra mohli chtit pripojeni nekde kde neni nebo po zminovanem vypadku ( privetivejsi rozhodne jen kuli "autorizaci" pripojene jednou a pote odpojit a uz nepripojit). Takze ted to bude s PS4 zajimave, ovsem jak u PS3 , X360 obe budoiu mit urcite co nabidnout a nikdo nezustane ochuzen... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit