Přejít na výpis diskuzí
Xbox One nebude omezovat bazarovky a žádat pravidelné připojení k internetu
19.6.2013 | Redakce Games.cz
331 příspěvků
-
Kaz Hirai: I get the feeling Don Mattrick was having problems with his Internet connection yesterday…
-
-
kdyby aspon lidi umeli anglicky...
-
Kecy mistra Japonce jsou opravu zajímavé, jako by Sony bylo super mega nejlepší firma.
-
-
přešlápni si
-
-
-
Nejdřív mi tvrdí, že ty omezení jsou pro mě vlastně prospěšné a pak obrátí a vše berou zpět. To si myslí, že jsem totální blbec? XboxOne u mě nezájem, jestli nějakou konzoli pořídím, tak PS4 a další kroky Microsoftu jsou mi už zcela ukradené.
-
-
Tad ted jsi jim to nadal, to hned nebudou klidne spat *2*
-
-
xboxař tipuju *1*
-
-
A?
-
-
A co by jako mělo bejt? *15*
-
-
-
^ He's back!
-
-
-
wow gratuluju vsem zakaznikum co se ozvali !!!! a nenechaji si s prominutim kalet na hlavu.. bohuzel porad to chce vetsi facku!
-
tento produkt si nekupim ani keby mi zaplatili.
-
Fakt nevim co by někteří chtěli, nejdřív nadávají, že M. má drm a nejdou prodávat bazarovky. Teď když to zruší, tak je to zase špatně. Já jsem sakra rád, že to M. zrušil a i když je jasné, že to není pro naše krásné oči, ale jde o to aby konzoli prodali. Sony je to samé, bazarovky a drm neudělali taky jen pro peníze, protože viděli jak fanoušci napadli M. Akorát je tady někdo má za bohy.
-
-
Nejsem moc chytrej, tak si to shrnu. Takže MS zkusí vyždímat prachy z hráčů, kteří se nesouhlasně ozvou. Protože Sony díky tomu prudce vzrostl kredit, tak ten špatný business plán opustí a oznámí to, aby zůstali konkurenceschopní na trhu.
Kdeže je ten jeden dobrej skutek? -
-
Ty to bereš až tak ? *1* No já byl benevolentní a ten to ústupek co udělali považuju za dobrej zkutek možná to je silné slovo ale dobře je to je to co ? *1* Nevím jak to nazvat...
-
-
Víš tady jde o celkovost nasranost zákazníku MS. Spíše jde o princip ta firma se dostává na úroveň EA a těžko se odpustí tolik hříchů jedním dobrým skutkem... Situace by se změnila kdyby takhle nadále pokračovali a pak by jsme se mohli bavit o tom zda už to není přehaný hype ale momentálně teď bych v tlaku nepřestával na MS...
-
-
Ať se postavěj třeba na hlavu, Sony je stále ve vedení :)
-
Podle diskuze to vypadá, že Sony je rytíř na bílém koni (i když ta firma je naprosto stejný zmetek jako MS a jenom "jede" na vlně. Osobně si myslím, že v MS má či měla člověka, co je o všem informoval a podle toho taky jeli svou kampaň), který plní sny hráčů a MS je zlotřilá bestie z pekla, která si dovolila obrátit list kvůli penězům. Nechci kazit brilantní dedukce, ale Sony to nedělá pro úsměv. Navíc jejich dotace konzole je opět více než zjevná+finanční situace Sony taky není dvakrát růžová, takže není divu, že se teď tváří jako největší zachránci. Problémem je to, že Sony stejně jako Microsoft už v minulosti ukázalo, že slibem nezarmoutíš. Jenom spousta lidí si to nerado pamatuje....Buďme rádi, že MS není úplná banda idiotů, kterým je jedno, že jsou kritizování. Budeme mít alespoň těžší výběr ohledně konzole.
-
-
http://streetfightsecrets.com/wp-content/uploads/2013/05/You-Dont-Say.jpg
-
Pochopitelně, že to nikdo nedělá pro úsměv a pochopitelně, že obě korporace mají na hlavách různým způsobem nakydáno a vozí se na momentální vlně nálad, ale ono momentálně rozmázávat auru Sony a nebojím se říct jejich celkovou sympatičnost je trochu snahou se pokoušet z ho*na dělat zlato. MS si to zkrátka v očích zákazníka pojebal už v základech a tyhle jeho "a tak nakonec po vašem" finty ze šuplíku považuju za kosmetickou změnu, páč inovace se nese v duchu odezvy, která nebyla pro ně zrovna bomba - aneb dostali jsme na pr*el a na E3 jsme byli tak trochu za voly, tak holt se přizpůsobíme. Což o to, bravo za jejich nelhostejnost, ale je to vynucená nelhostejnost a i když trochu přidává nějaký body do celkovýho zápasu nových konzolí, dovolím si tvrdit, že pokud bych si už měl vybrat, tak PS4 je stále jasnou volbou - vyjma Dualshocku, z kterýho mám bobky už od PS1, je prostě nový PS zajímavější a hlavně nese kolem sebe pořád nádech "herního" oparu i když se samozřejmě nevyhne socio-sdíleno-špizunk srandičkám. Zkrátka, Sony, přestože je to taky poslední léta taková pračka na průsery, využilo slušné příležitosti a ta se pozitivně projevila ve zpětné vazbě uživatelů, i těch možných budoucích. MS naopak utřel a bude to mít těžký teď někoho přesvědčovat, že XO byl měl být už jen super věc, když si konečně vytáhli hlavu z řitě... tak snadno to ale prostě nefunguje, zvlášť u koncových zákazníků.
-
-
99% koncovych zakazniku vubec neresi nejeke diskuze na tema DRM, region lock ci jestli MS na E3 prohral. Tem je to totalne ukradene. Koupej si XBOX, protoze jsou v USA, kde tradicne XBOX vede. Navic hraci, kterym jde v prvnim pripade o hry, tak ty se budou rozhodovat podle exclusivnich her, na ktere jsou zvykli.
1% pak bude na internetu pomerovat pindinky a zjistovat jestli hra vypada lepe na X1 nebo PS4. *1*
-
-
Kdyby byli naprosto stejný zmetek, tak by přeci zvolili stejnou politiku, ne? Zvlášť, když věděli, co MS bude chtít dělat. Netvrdím, že Sony taky nejde po maximalizaci zisku, ale aspoň nevnucuje stupidní fíčůry, reklamy, tablety/mobily a nemají za posledních pár let zářezy převážně ve fail kolonkách. De vo to, co je menší zlo a to je pro mě celkem jednoduchá volba...
-
-
zatial ich nevnucuje, to je ako s politikou, naslubuje sa vela veci, ale malo sa realizuje
-
-
Samozřejmě výsledek slibů obou firem uvidíme asi až tak za rok po vydání, kdy už bude "vše zapomenuto"...
-
-
Opravdu ne? Nevnucují? A co PS Vita například? Sliby ohledně PS3, sliby ohledně poslední generace televizí? Patenty na DRM ochrany? Patenty na přerušované hraní pomocí reklamy? Hádej kdo? Sony;)
-
-
Patenty mě naprosto, ale naprosto nezajímají (edit: Ani u jedné firmy). Sliby PS3, jako ta věc s Linuxem? Ano, to byl ten jeden velký zářez kvůli trotlovi Hotzovi, který ze sebe udělal chudinku mučedníka následkem čehož jeho dementní kamarádi z LulzSecu (nebo odkud) shodili a vysáli PSN. Úžasné. S Vitou je co? Ten šnečí rozjezd? Televize neznám, nemám, nechci. :)
-
-
-
Sony zatím docela pomáhá že o nich není tolik slyšet (Alespoň na českém internetu). To co se děje s x-boxem je vtipný. Shodí se sami prohlášením aby ho mohli za týden vyvrátit. Novou konzoli nechci, ale kdybych se rozhodoval, tak sony udělalo pro mě zatím nejlepší konzoli co kdy svět viděl a to ps2 což je jediná konzole kterou jsem, když nepočítám psp a gameboy, měl. Rozhodně jim věřím víc než MS kteří mají na první pohled už teď problém s propagací svého produktu.
-
Pokud "jede na vlně" znamená, že to dělají dobře a zákaznící z toho mají užitek a ne naopak, tak to dělají dobře a Microsoft špatně.
-
-
A ty si skutečně pořád myslíš, že to Sony dělá pro radost a potěšení?;) Jim jde jenom čistě o prachy a když viděli, co dělá MS, tak si řekli, že udělají přesný opak. Ale stále není konzole v oběhu a stále platí pravidlo slibem nezarmoutíš, takže stále Sony i MS můžou slibovat, ale do plného uvedení na trh a po nalákání potencionálních zákazníků, stále můžou otočit.
-
-
Ty mi přijdeš jako nějaký klouček, který šel poprvé do práce a najednou zjistil, že se všechno točí kolem peněz. Ano, a co s tím? Proč to zdůrazňuješ? Každé firmě jde o peníze. Já tu ale nehodnotím chamtivost po penězích, ale práci kterou firmy odvedly na svých zařízeních a jejich propagaci. A tady Microsoft těžce selhává.
-
-
Propagace a realita se mnohdy diametrálně liší, to by jsi zase mohl vědět ty;)
-
-
Tak!
-
Kdyby nebylo PS4 a její koncepce, tak by to byla realita. Jedině PS4 a reakce na obě konzole Microsoft donutily změnit svuj přístup. Nebýt konkurence Sony, tak by Microsoft udělal ty nejtvrdší opatření obtěžující zákazníky a ještě by tvrdil, jaká je to pro ně výhoda. Proto je logické, že sympatie jsou na straně PS4.
-
To není změna reality, jenom a pouze propagace. Realita by byla, kdyby tohle slíbil a pak to nedodržel;)
-
Evidentně se to liší u Microsoftu, když v jednu chvíli propagují něco tak, a pak zase jinak.
-
-
-
-
-
Asi tak... Nikdo si neuvědomuje. Že Sony si teď natáhlo většinů pařanů, ale Ti pařani si zase neuvědomují. Že Sony může taky otočit a přidat další a další poplatky...
-
-
Pekna traparna, napred lidi znechuti a tim vyvolaji velky zajem medii a lidi obecne a pak jakoby od toho ustoupi. Vedeli to od zacatku, vsadil bych se, jen udelat ten spravny hype bylo treba. O cem bylo slyset poslednich par dnu..jen o xboxu..i kdyz naoko negativne.
ted jeste budou chvaleni za to jak naslouchaji zakaznikum..slusna prace MS..slusna.. -
-
Jestli to bylo v ramci nejake marketingove kampane jak uvadis ty, tak by zaslouzil vedouci tohoto useku okamzitou vypoved. Kampan, ktera je vnimana verejnosti takhle negativne nemuze prinest nic dobreho, i kdyz pak otoci, tak v ocich velke masy lidi budou vnimani i nadale negativne.
-
Tomu říkám paranoia první třídy.
-
Podle toho jak začali zmatkovat, několik dnů z nich nic rozumnýho nevypadlo, aby nakonec zatroubili na ústup, když viděli, co jejich politika vzbudila za reakce, bych rozhodně neřekl, že tohle čekali.
-
-
nemyslim si, podle me jim muselo byt nad slunce jasne ze kdyz lidem zakazou pujcovat hry a muset byt kazdy den online tak se to nikomu libit nebude...proste si nemohli myslet ze to bude prijato s potleskem..ani nahodou.
Neverim jim ani nos mezi ocima:) -
-
A proč myslíš, že jim to bylo nad slunce jasné?
-
-
-
Podle mě to určitě nechtěli udělat. Jinak by to oznámili už na E3. Reakce lidí jim byly ukradený. Teď ale viděli předobjednávky a peníze promluvili.
-
-
Nebojte, oni to nejak zkusi znovu. Napriklad, tak ze digitalni verze budou levnejsi.. a z fyzickeho media se stane drahy luxus. Nebo, ze reknou, ze oni to omezovat nebudou, ale vydavatele muzou.. Tohle je takovy, docasny ustup.
Podle me jediny rozumny kompromis, jak pro vyvojare a publisery, ktery chteji vydelavat i na hrach z druhy ruky.. a hraci, kteri nechteji znova prihlasovat hru, podobne jako se prihlasuje auto, po zmene majitele. Je, aby cena hry klesla a aktivace sla udelat bez internetu po telefonu i v pralese. Jenze, tohle nam asi nedaji. Kecy od zazobanyho CliffyhoB neberu, oni si to moc dobre komponzuji tim, ze hra stoji 60$ a dobry herni firmy prosperuji dobre.
Dalsi negativum, ktery samozrejme prijde, aby to nejak ty vice chamtivy firmy dohnali, bude vice F2P her s facebook zebricky, kde muzou zakazniky dojit nejlip.
Zaverem, se tedy da rict, ze zadna ruzova budoucnost nas jako hrace neceka, takovy scenar neni aktualni, ledaze by se Kickstarter stal mainstreamem a stavajici paradigma, publisheri a konzole by skoncilo, respektive velmi by mu klesl podil na trhu a PC by bylo primarni platformou. Jako ja jsem pro :) -
-
Ale aktivaci či jen dočasné připojení jednou za 24 hodin kvůli updatu měl Microsoft právě v plánu umožnit to uživatelém přes telefon. Ale i to je sockám očividně málo.
-
Ti bastardi oni nám dávají něco levnějc ! Osobně by mi vůbec takovej boj proti přeprodeji her vůbec nevadil.
-