Přejít na výpis diskuzí
Xbox One nebude omezovat bazarovky a žádat pravidelné připojení k internetu
19.6.2013 | Redakce Games.cz
331 příspěvků
-
Evidentně konkurence zafungovala. Nikdo nemůže Sony nic vyčítat, ani to, že všem lezli do zadku. Kdo by to z vás neudělal? A kdo by z vás na místě Microsoftu neustoupil? Smutná věc je, že to prezentovali jako ohromně přínosné změny a teď couvají. Tohle byla jen zkouška, co zákazníci vydrží a očividně už tohle bylo za hranou, nicméně si nemyslím, že se jim tolik hráčů vrátí (někteří určitě ano, ale pochybuji, že všichni), protože je tam stále tato tendence něco měnit a něco zavádět. Navíc mají tuto tendenci zapsanou i na vlastní stránkách, kdy se všechny služby mohou změnit, takže za rok se tyto změny mohou pomalu a postupně vracet. Já, pokud si nějakou konzoli pořídím (mám PS1 a pořád funguje *5* ) tak to nebude Xbox a to už jen z principu.
-
jde vidět, že MS není tak všemocný jak si myslel *1*, nicméně i tak si koupím PS4, než nové Xko, prostě exkluzivity u PS jsou víc, než nové HALO XY
-
-
Ano, třeba takový Killzone. To je panečku něco.
-
-
co vsicni blbnete s kinctem, videl na to nekdo nekdy aspon trochu dobrou hru? to je stejny podvod jako wii ovladani o kterym mluvil Fuka ve fc..
-
-
Právěže s tim nikdo neblbne, proto je to víceméně fail. Myslim si, že i u toho nejvíc casual segmentu x360 zákazníků čekal MS, že se to chytne víc, vzhledem k tomu, jak hystericky to hypoval.
-
Wiičko je náhodou sranda, sice spíš casual konzole, ale když jsme ve čtyřech hráli tenis tak jsme se zatraceně bavili, a to jsme všichni docela HC gameři. A i mimo blbinky s pohybem na to jsou kvalitní hry - Zelda, Hard Rain, RE4 (ať si kdo chce co chce říká, RE4 na Wii je skvělé).
-
... skúsil som ho a bavil ma. Je to skvelá náhrada fitnes /pre nás menej zdatných/.
-
-
Microsoft udělal celkem jasnou otočku, která bylo podle mě plánována od počátku. Natáhnout zájem a pak vše změnit, protože "naslouchají" :D
-
-
přesně tak, takhle se to dělá standardně
-
-
I kdyz na druhou stranu CD Projektu to u zaklinace 2 sezrali vsichni i s navijakem :D bububu zaloby za stahovani anebo ne, my mame radi hrace, takze to dame bez ochrany (protoze bychom stejne nevysoudili ani na colu)
-
jj, standartne se dela, ze nase*es miliony potencionalnich zakazniku :D:D:D a kolik myslis, ze ziskas pak zpatky dobrou zpravu? Ver tomu, ze zadne zavratne cislo to nebude.
-
-
Já jsem zvědav, co budou říkat Sony fanoušci, až otočí s politikou a stane se uzavřenější platformou, pokud vím tak PS3 kdysi podporovala Linux apod. a pak z toho nějak sešlo, protože se bojovalo s pirátsvím...
-
-
Co by říkali, bude to vypadat podobně jako s placením Live Gold/PS+. Takže veškeré nadávky co do té doby vypouštěli z úst se zase promění na fráze typu "Ale, vždyť to není taková hrůza, je to náhodou super." apod...
-
-
Dostavas u Live Gold nejaky hry zdarma? Ps+ kazdy mesic 3 hry zdarma, za 14 dni dostanem Battlefield 3, Saints Row 3, Payday The Heist....tohle se nam na tom libi proto se toho zastavame, Microsoft tam ma akorat hrani multiplayeru a ted rozda po 2 hrach mesicne asi 5x ale kazda hra za 2 stovky *7* Ale opet, todle Xboxare nezajima a akorat budou nadavat na placenej multiplayer na PSku, kterej oni maj uz roky a roky
-
-
Ano, nepopírám, že u PS+ byly hry zdarma. Ale všichni nadávali na to, že se musí platit za MP, že to je přece jasné, že je to součást hry a neplatí se za to. Ale jakmile zavedla podobnou politiku Sony, tak najednou placený MP nevadí...
-
-
Nevadi PROTOŽE jsou k tomu hry zdarma, nestojíš si na vedení?
-
-
Mě to přišlo na mail, jestli si nechci obnovit tu službu, že dostanu 3 hry zdarma až do uvedení konzole XBox one a následně celý další rok 2/měsíčně. Pak nějaké kecy ohledně XBox one. Zkusím pohledat ten mail, protože s tím netem máš pravdu, je tam o tom s prominutím hovvno....
-
Sranda je, že známej má 360 paří přes net. Dostává hry, asi za 1/4 ceny na onlineshopu a za mp neplatí ani vindru... :D A to 360 má starou tři roky a kupoval ji novou v Alze a nenechával ji vůpec čipovat... :D :D
-
-
Za pravdu? Za jakou? Nevidim ani jednu v tvojim prispevku, a pokud je to pravda tak moc nevykrikuj nebo si na to nekdo posviti
-
Jasně, zasel dislike... za pravdu, kterou PSkáři nechtějí slyšet... :D :D
-
-
Jo. Každý měsíc, podobně jako u Sony;)
-
-
To jsi se docetl kde? At googlim jak googlim vsude vi jen o 2 hrach mesicne do konceroku pro X360
-
Jo je to novinka no. XBox 360 to má do uvedení konzole, pak se to sníží na dvě hry měsičně. Nové Xbox One by měl mít 3 hry měsíčně, kdy jedna má být novější hra. Víc k tomu bohužel nevím:)
-
Ale to je ted novinka ne? Navic je to jen do konce roku a hry starý pomalu jak samotná konzole...
-
-
-
-
-
Naslouhají peněženkama
-
-
Ty tuny kritiky, ktere se na jejich hlavy snesly asi udelaly sve, coz je jedine dobre a to pro vsechny hrace (i pravoverne zastance Sony).
-
To je k smíchu :D
-
trololo :DDD
-
tak to ale bude najednou strašně nudnej souboj.
-
-
ten souboj nebude nijak závratný, bude to v podobném duchu jako s ps3 a x360. většina lidí zůstane věrná své značce a na druhou stranu přejde zanedbatelné množství lidí... ps4 bude mít každopádně lepší start než s ps3. a řada lidí bude mít kvůli exkluzivkám obě konzole...
-
jestli on nějaký souboj vůbec bude. Je sice pěkné jak se to všechno rozebírá, ale ruku na srdce, kolik koncových zákazníků tahle omáčka vůbec zajímá? Většině jsou stejně střeva konzole nebo exkluzivky ukradené a vyberou si to, čí reklama na ně udělá větší dojem.
-
-
Reklama mi je u zadnice. Zajímají mne funkce, požadavky a hry... Požadavky se změnili a zlepšily... excluzivity jsou parádní a funkce... no... nevím zda budu vše využívat, ale i tak... jdu do Xboxu už jen kvůli hrám a především lepšímu ovladači...
-
-
Právě že to bude zajímavější... PS může mít lepší HW ale XOne má v kapse hodně excluzivit... ;-)
-
-
Z těch jejich Exkluzivit mě zaujali leda 2... RISE a Dead Rising 3. Krom toho SONY má ještě ESA v rukávu, protože teď bylo vydáno The Last of Us, který má být Trilogií a samozřejmě to bude na Playstation. Naughty Dog se také určitě pustí do UNCHARTED 4 ! O tom není pochyb. Určitě brzo bude oznámeno nové RESISTANCE a také God of War. Takže Podle mě furt vede PS4 !
-
Tohle je bohužel z větší části subjektivní věc. Z celé té plejády ukázaných her mě třeba zajímají jen nový Metal Gear Solid a Mirror's Edge 2 (konečněěěě!!!!). A dokonce obě (možná) budou i na pc...
A za sebe říkám, že mi přijde jako lepší volba playstation, protože prostě Naughty Dog *2* -
-
Tak většina věcí, co mě na této E3 zajímala jsou multiplatformní tituly. Dokonce až tak multiplatformní, že vyjdou i na PC a to možná i včetně MGS(Kojima to nevyloučil, ale neoznačil to zatím a prioritu.)
-
Naughty dog pařím na PC... :D :D
-
-
hodne to jo. povedz aspon jednu dobru :)
-
-
-
Uz sa stalo - http://news.xbox.com/2013/06/update
-
-
Hoplá, to vypadá že jedna z dobrých vlastností změnou přístupu odpadla. Krabicovka už se bude dát hrát pouze s plackou v mechanice.
-
-
na smiech cely xbox jak je, furt vymysla a nevi co chce , urcite investujem v buducnu do PS 4 ...ktory urcite zas pride s exkluzivitami a hrami ONLY PS games .. ako aj na trojku ...
kam sa hrabe xbox na ps aj tak nikdy mat nebude