Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, jsou to krámy, ležáky, a proto se jich prodalo 8 milionů kusů za dva měsíce...
  • Naopak. Já si tvůj koment přečetl s ledovou tváří, akorát jsem si v duchu dal facepalm, takže nope, smůla. Jestli jsi vážně v páté třídě, jdi se schovat k mamince a jíst lízátka a nech diskuze pro normální lidi.
  • Aoyagi: Odhadl jsi mě špatně, v mém případě je velké písmeno upřímné a rozhodně ho nepoužívám proto, abych vypadal chytře. Ohledně urážek - nikoho neurážím, ani jsem neurážel, asi si mě s někým pleteš.
  • Ó děkuji za poučení, ač ne úplně správné. Jsou tu tací jako vy dva a třeba Tilwaen, kteří to píší pořád, i když vzduchem létají urážky. Je to dost formální a hloupé vyjádření úcty, které většinou (nesprávně) používají lidé snažící se vypadat chytřejší, než jsou. Mor, kobylky a smrt prvorozených na vás!
  • Aoyagi: Velké písmeno se při oslovení druhého zájmenem v jednotném čísle v psané komunikaci standardně chápe jako vyjádření úcty (např. Ty místo ty a Vy místo vy, neplést, prosím, s množným číslem vy).
  • Hlavně oba z nějakého prapodivného důvodu píšete velká písmena u některých zájmen. Vy jste Němci?
  • Já o koze, Ty o voze... Konec debaty, nepotkáváme se. *9*
  • ? nevím jak diskutující, ale minimalně redakce by si ( pokud by chtěla ) asi rychle všimla, že píšu z jedné I.P adresy. Je těžký smířit se s tim, že se to holt JEDNOMU :-D zdálo trefný? já věděl, že 99% lidí v týhle konkrétní diskuzi jen a jen naštvu, tim co napíšu. Prostě mi XBOX se svojí cenou + koupí alespoň trochu funkční telky přijde+nesmyslný měsíční poplatky za GOLD jako dost neefektivní nákup, ale chápu, že kdo to má doma, tak se z mého textu pose*e vzteky.

Ale ať nejsem takovej pruďas - Mimochodem, ten PS3 mi zas naopak přijde za kolik? 4,5? tisíc jako vcelku fajnová zábava ke gauči a už jsem několikrát přemýšlel, že bych si jen kvůli těm pár exkluzivkám i koupil....ale jsem v 5. třídě, tak je to s kapesnym pěkně na prd :(((
  • PlayStation 3, 4 i Xbox 360 mají kamery jen jako volitelný doplněk. Nový Kinect = Xbox One, mezi tím nelze dělat rozdíl. A pokud jedním z těch nejdůležitějších inovací a lákadel je právě Kinect 2, který navíc cílí na tak širokou skupinu uživatelů, nemůžeš na český trh oficiálně přijít s anglickou verzí. A pokud ano, je to při 100 USD navíc minimálně velmi pravděpodobný neúspěch (aneb typický příklad: moc se doma rodičům líbilo hlasové ovládání, ale neumí anglicky, čili okamžitě je to pro ně k ničemu).
  • Očividně si vystačíš sám - Ty nevedeš diskusi, ale monolog plný řečnických otázek, na které si pro jistotu ještě sám odpovídáš, aby Ti do toho náhodou neskočil někdo z jiného světa. ;-)

Jinak ale bez komentáře.
  • Hhh ))) jen jim dej krabičkářum....ještě platej nějaký mrkvosofti poplatky....no fuuj, ani za nic. Když konzoli tak ps3 za pár kačées, jinak pisidlo vede na plný čáře
  • Spíše ta konzole bude už druhe generace než k nám dojde *1*
  • haha vyprodaný? aktuálně ALZA: 38 ks - Skladem imho NIKDO TO NECHCE JE TO KRÁM, LEŽÁK!!!
  • předpokládal jsem zcela správně ;) víš jak, ryba smrdí od hlavy, kdyby tě to nechytlo, tak to vůbec nekomentuješ....ale tebe to praštilo do očí - tak si chvíli potil v paličce makovičce, jak to napsat neafektovaně a rádoby s nadhledem :) arogance byla z mé strany záměr. Myslíš, že neumim bejt servilní, jako velké procento Vás diskutujících?

Rád poukážu na fakt, že za stejné peníze je na trhu 2x výkonější ( říkejme tomu věc ), která je pro dům daleko přínosnější svou univerzálností. Argument typu "nechci zdlouhavě pouštět PC, chci strčit kolečko do krabičky a hrát".....tak to jste opičky po lobotomii, že někteří z Vás prostě nejsou schopní se naučit pár primitivních úkonů? :) rejpu, rejpu protože jsem na tomhle foru zažil už milion hovad, co vyzdvihovaly konzoli nad PC, že prý má lepší grafiku :DD dokonce jsem i zažil názory typu, že na konzoli můžu dělat to samé co na PC......tak si říkám na hrubej pytel, hrubá záplata. A že je FLAMOVANÍ dětinské... kruci hergot, jsme na dětském, herním (ok multiplatformním) foru, tak proč ve svých 10 letech nemůžu šít do konzolistů?

Add. dislike.....já ti chlape nevím, ale tenhle stěr až tak nevyšel. Používá se to jako označení nesouhlasu stejně často jako tvůj downvote. Facebook? nepoužívám od svých 7 let, přišel mi po čase komický
  • Tak tady jen jeden z mnoha linku, kde ho maji skladem.
    http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=1019
  • V moderním světě se říká downvote, ne dislike ty facebooku. A já ti dávám downvote ne za to, že chceš radši pc, ale za to, s jakou arogancí předpokládáš, že fanouška konzolí bude štvát, že chceš radši pc. Přitom, mě je ukradený jakou chceš platformu. Jsi ukázka toho, co je špatně s dizkuzí na Games.tiscali. Někteří lidi bez mozku.
  • PS 4 je vyprodaný v ČR a k dostání není ;)
  • PS 4 je vyprodaný v ČR a k dostání není ;)
  • Jack1947
    Wew, to teday bude "FOFR" *8*

Ja cekal uz ... no nic, kdyz ti "pitomci" z CR budou cekat tak dloiho mohli by to vynahradit nakym cenove vyhodnym bundlem ne ?

Na druhou lajnu, zase bude mozna i vic her tak bude co hrat. *3*
  • hmmm....za těch 10-12 tisíc koupim radši z Aukra PC na SSD disku,16GB ram, i5 procesoru a 2GB slušnou kartou.... monitor se válí v každý rodině....jééé já to napsal do tématu o konzoli :-D....dislike,dislike,dislike, nemáš pravdu!!! XBOX je rychlejší, lepší, hezčí, spočítá trajektorii ICBM, XBOX je totiž výkonější než v tomhle postu napsaná sestava!!!! dislike, dislike......po 10 mínuskách někdo chytrý napíše "vidíš, sám sis odpověděl" dislike,dislike......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit