Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Me osobne to nevadi. Ale MS to nevyda, kdyz je to hlavne jedna z hlavnich deviz systemu. XBL Store v cestine je.
  • A opravdu je problem, ze by Kinect neumel cesky nebo ze by nejake tlacitko bylo v anglictine? Probuh Playstation nema a ani nikdy nemel v cestine ani PS Store a neznam nikoho, komu by to vadilo.
  • PS4 neni uz davno beznadejne vyprodane. Ma ho skladem kazdy lepsi obchod v CR.
  • Taky to neni jen o tom zacit ho tu prodavat, ale i treba o tom naucit Kinect rozumnet cesky. A neni to jen par prikazu, ale i vetsina menu a tlacitek ve vsech moznych aplikaci.

Jinak jak se tu psalo, neni problem ho u nas koupit. Britsky amazon ma dobre ceny, dovazi i k nam. Plus sedivky. Vsechno zatim funguje. Vcetne kupovani digitalnich her.
  • PS4 i X0 jsou i zadarmo drahy *11*
  • co se ti nelibi na vychodonemeckem designu VHS prehravace?
  • Veskoslav
    Kdybych to bral takto, tak spoustu věcí ignoruji, protože to není k dostání na našem trhu. Navíc v Německu je levnější i PS4 a o včetně poštovného.
  • Haló, hledá se design, ne krabice od bot...
  • Ano tak jednoduché to je, Microsoft o peníze nestojí *4*
  • Lawliet
    So do i. Pro mě je srdcovka série Ratchet and Clank a God of War, takže je vymalováno na plejstejšnovo. Vlastně pro mě byl důležitý také tvar ovladače na který jsem zvyklý od PS1.
  • Ne, já se o tomhle nechci hádat, protože v diskusích je to vždycky jen černé, nebo bílé, já to tak jednoduché - bohužel - nemám. Kupa lidí píše, jak se všude válí krabice s Xbox One. Další kupa lidí zase píše, že nemůže Xbox One sehnat.

Třeba zrovna Day One edici jsem u molochu jako Amazon sehnal jen se štěstím, jinak bych měl "jen" obyčejnou. Přesto i standardní edice byla hned vyprodaná. A vždycky, když někde na internetu dostanou pár kusů, jsou tam maximálně pár hodin a hned zase "out of stock".

Ano, asi se někde na krámech válí (jako ostatně spousta věcí), ale bagatelizovat to slovy, že leží v obchodech bez zájmu, je trochu přehnané.
  • Ještě aby hlavy nepadaly - vždyť ty jejich nápady byly blbé hned ze začátku a fakt nechápu jak je někdo vůbec hohl schválit...

No vzhledem k tom že jsem jsem je v Anglii ty day one edice viděl na vlastní oči a o spojených státech se toho dá na Googlu najít spousty informací, tam mě to osobně moc nadnesené nepřijde :) ale každý to holt asi vidí jinak...
  • Day one edice X-One tam navic prodavaji se slevou a stejne se toho nemuzou zbavit *1* .
  • To ano, ale proč cpát peníze někomu kdo o ně očividně nestojí... *3*
  • Tahle generace je v podstate PC.
    Minule generace PS1,2,3 Xbox 360,NES,SNES,.... byly opravdove konzole podle architektury
    a taky vykonnejsi jak PC.
    NES vs PC ,PC zdaleka neumelo tolik co NES,scrollovani obrazovky byl pro PC problem,...
  • "(...) tak v Microsoftu stáhly ocas mezi nohy a najednou začali všechny ty "super" funkce vyřazovat a obhajovali to jako naslouchání komunitě... (...)"
    A jak to měli nazvat? Počítali s nějakým nesouhlasem, ale takovou hysterii nečekali, však padaly hlavy a sám Albert Penello o tom mluvil.

"(...) Se podívejte jak je PS4 všude soustavně vyprodaná a X-One leží v obchodech bez nějakého většího zájmu (v Anglii prý můžete v obchodech bez problému najít ještě day one edice). (...)"
    Jen faktická: Microsoft vyrobil 3,9 milionu kusů a dodával na 13 trhů. PS4 přes 4 miliony, dodával na 30+ trhů. Informace o tom, že Xbox One leží v obchodech, je trošku nadnesená.
  • Xbox 360:
    1) USA/EU/JP konec roku 2005
    2) Zbytek světa: průběh roku 2006

PS3:
    1) USA/JP konec roku 2006
    2) Zbytek světa: první část 2007

Jen pro info. Zbytek toho, co píšeš, je jen o zbytečné hádce.
  • Tak protipiratska ochrana by Ti neměla vadit, ne? ;-)
  • nebylo to tak ze napred vysla x360 a pak *celosvetove* vysla PS3 ? To je trosku neco jinyho..
    Tady jde o priority Mrkvosoftu ktery ani nebude mit unas podporu tech trapnych frikulinskych socialnich hovadin v nasi zemi, na 2nd class staty se proste vybodne a ma to uplne nahaku :D
    Vali se mi doma x360(pouze kvuli NHL jinak by sla..) ale do jakekoliv konzole jiz nevlozim ani korunu. Kdybych ale konzoli chtel, koupim sony. Na xbounu se mi nelibi zhola nic pocinaje predstavenim, pres ustupky na zaklade vysmechu hracu ktere chtel jen mrkvac sikanovat pres podporu a konce dostupnost. Nevim, dnes uz nevidim konzole jako jednoduchy a levnejsi zpusob jak se dobre herne zabavit, ale jak vytahnout ze stada za kazdou kravinku akorat love. fck them :) .
  • zdeeneek
    Bily nebo cerny - stejne je to marny ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit