Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pc musi jet na 1080p a 60snimku.protoze jeho primarni zobrazovac je prtavej monitor u ktereho sedis nalepenej tak do70cm a znicil by sis oci.konzole je delana primarne pro tv zobrazovace a sedis od ni 3m.a beha na vic HZ nez monitor!na monitoru ses rad kdyz mas 150HZ! led 3d tv behaj az na 800hz!pak je ten obraz na konzolich onecem jinym.
    • Ve všech těch televizích je maximálně 100Hz panel. Velký nápisy typu 800MHz jsou marktingový názvy pro různý algoritmy, co upravujou obraz pro rychlý scény jako je třeba sport.
  • an, nejlepší vtip dne crysis 3 na kartě za 5000kč na ultra, sám crytek oznámil,že na max využití je potřeba 2 titány ve sli *1*
    • "crytek oznámil, že na ultra je potřeba 2x titan ve sli". To je možná důvod, proč mně taková hra nezajímá. Technologická dema, která tu jsou jen proto, aby podpořily nákup nejnovějších GPU, může lákat snad jedině grafické "masturbátory".
    • Tak tu máš třeba video na gtx 580 pouze s vsync off na stabilních 25-35 fps. A to frajer k tomu ještě nahrává. V popisku má link na celý spec.

      http://www.youtube.com/watch?v=xqDbQD5Pa2c

      Než začneš plácat blbosti, tak si takovou kartu kup a hrej na ní. Uvidíš sám co zvládne. Dokonce i Heaven Benchmark 2.0 s maximální teselací drží na slušných 25fps v průměru, s maximálním nastavením na 1920/1080.
    • A ty si je koupíš a budeš happy že ti to jde na Ultra, a co my s tím?
  • problem je v tom ze moje konzole stojí pomalu stejne co jen tvuj ssd disk :-) za cenu dnešního PC/HTPC mas 10 konzlí...ktere jsou menší, tišší a pohodlnější na ovládání, a stabilní...moje konzole pomrksá hry za par let furt stejne tvoje PC za pul roku bude muset menit grafiku aby udrzelo tempo s dobou...

    PC je proste na práci (konkretně mac, win ty nejsou ani na to dobre, ty mozná tak na digitální červí farmu) a na hry je stavěná lepe a primárně dělaná konzole... zajímave je ze ve vetšině pokrokovejch zemích kdby si rekl ze hrajes hry na PC tak se ti vysmejou protže tma kazdej uz pohopil na cem se má hrat...tady to asi bude jeste par let trvat
    • A ty ze si bol PC hrac? ;) S tymito vtipnymi nazormi?
      • Proč by nemohl ? to tu **urva už nemůže nikdo říct svůj názor na věc ? Smiřte se stím že tu konzole jsou a dokuď tu budou tak tu budou i hráči kteří na nich hrají.Co se stalo s dobou kdy hrál člověk na tom i na tom je to přece uplně jedno kdo na čem hraje hráč jako hráč. *16*
        • Proti názorům asi nikdo nic nemá, ale když jsou takovýhle úplný nesmysly, tak je těžký se ubránit výtlemu.
        • Ale ved moze, ale ak prehlasi napr. to klasicke "za pul roku bude muset menit grafiku aby udrzelo tempo s dobou", tak asi sa prebral z kryogenickeho spanku alebo skutocne ani len netusi o com rozprava a musi pocitat, ze sa mu ludia budu smiat.
          Hranie na konzole je uplne normalne a konzola ma svoje vyhody pre svoju cielovu skupinu. To ale nemeni nic na tom, ze trepat hluposti je na smiech ;-)
          • Kdyz jsem mel pc tak sem vzdy musel mit to top a muselo mi vse ject na max, mam rad kdyz rarizeni co mam ze sebe dava maximum...kupoval sem grafiku aby mi slo na ultra bf3 a ted po roce sem musel kupovat grafiku aby sem mel na max co to de crysis 3...ted mam konzoli kde je to pevne dany a mam klid...at si kazdej hraje na cem chce, ja presel z pc na konzoli a uz nikdy k pc nesednu, neldo naopak prejde z konzole k pc
            • tak tos vyhodil uplne zbytecne prachy za konzoli stacilo si to tvoje "zastaraly" nabuseny PC nastavit na LOW a mel bys stejnou kvalitu jak na te konzoli jeste si misto 60fps nejak nastavit 25fps a mas to komplet stejny zazitek jo a vetsinu her hrat v 720p resaplnovanych na 1080 *1* si to uzij
            • To je sranda, já kupoval před třema lety celý počítač a jelo mi na ultra uplně všechno, včetně BF3, Crysis3. Grafiku tam mám gtx470 a stála 5 000kč. A taky hraju na ultra Metro LL, Tomb Raidera, Firefall, veškeré mmočka na ultra... Prostě ještě nevyšla hra, kterou bych nehrál na max nastavení.
              Takže to tvoje top bylo asi top někde z bazaru, nebo od někoho kdo tě pěkně natáhl a nebo jsi si jen myslel, že kupuješ top. Jak jsem psal, konzole kupuje ten, kdo zapne počítač a je v pasti a neporadí si.

              Konzole je pro jednoduché lidi / lidi co se nechtějí zatěžovat s PC / pro jednotlačítkáře. To by vysvětlilo i ten názor že lidi v pokrokových zemích (čti US) chápou k čemu slouží konzole :-)
  • cechi ty si hraj na čem chceš, je to tvoje volba ale já nehodlám inorovat skvělé hry které si na pc nikdy nezahraju, naopak za posledních 10 let nevyšla na pc hra která by mě zajímala. pc tu samozřejmě bude ale na hry už moc ne.
    • To je naozaj vec nazoru a preferencii. Ja zase mam v jednej PC hre odohranych viac hodin ako vo vsetkych 14 exkluzivitach co mam na PS3. A to ma z nich naozaj zaujali len 3. Bieda na 3 roky pri konzole. PC neumrelo pri PS1 napriek rovnakym plkom, neumrelo ani pri PS2 generacii, neumrelo ani pri Xbox/PS3 a neumrie ani pri dalsej.
      • Tve smyslene tvrzeni, ze na konzolich je bida, je ciro cire haterstvi.

        PC neumrelo a neumre, ale jako herni platforma proslo upadkem a ztratilo svoji vysadni pozici.
        • vysadni pozici v prodeji strilecek a sportovnich her??? no tak at si ji konzole nechaji, ale svou vysadni pozici v RTS, MMO, simulatoru,atd., mod scene a vsestranosti nikdy neztratilo a jeste dlouho neztrati naopak neustale pocet uzivatelůu roste... hlavne nezapomen argumentovat prodejema PC krabicovych her a samozrejmne zase zapomen na digitalni ditribuci jinak by ti to nevyslo *1* *3* no nic jdu hrat StarCraft2
        • Vravim cisto o exluzivitach. Nemam ich zdaleka vsetky, ale za posledne roky ma zaujalo len GT5, Infamous2 a teraz naposledy LoU. Faktom je, ze posledne 2 roky vyslo na PS3 len zhruba do 15 exkluzivit so zaujimavejsim hodnotenim (metacritics), co je skutocne malo. A to este boli v tom aj Vita tituly. Samozrejme, ze vychadzaju aj na ps3 zaujimave tituly, lenze su to multiplatformy, ktore ei zahram lepsie na pc. Pre moje herne preferencie ma pc omnoho viac zaujimavych exkluzivit. To nie je haterstvo ale moj subjektivny fakt.
        • Protože generace lidí neskutečně hloupne a musí mít i na hry jedno tlačítko.
  • PC navždy a nikdy jinak. Bude tu s námi stále, bez ohledu na to, který markeťák ho bude pohřbívat. Můžete mu věštit konec, ale bude tu vždy.
    PC přežilo i konzole předchozí generace, které jsou v dnešní době skutečně zastaralé. Nové "nextgen" konzole nejsou nic jiného, než HTPC a přežije je taky.
    Nechápu, jak vůbec může někdo koupit HTPC s Windows 8 (či BSD v druhém případě) a považovat to za výkonné (!) či dokonce nextgen (!) zařízení.

    Raději si postavte HTPC s Core i5, za 2-3 roky vyměňte grafiku a hrajte levné hry ze steamu. Je to efektivnější a příjemnější. Chápu, že se chcete vyvalit u TV a nesedět u stolu; proč ne, (HT)PC to zvládne stejně a dokonce lépe, jak konzole.

    TV nemám a odmítám, PC s Core i7 vydrží dlouho, funguje na 120 % a nikdy nebyl žádný problém. Ani HW, ani SW. Konzole znamená omezení, konzumace obsahu, být členem stáda. Živit marketing daných firem, platit hříšné marže za hry distributorům, jako je EA.
    • jak neco muze byt efektivni,kdyz u toho porad menis soucastky!!!
      • Výměna součástek je pouze individuální záležitost a ne nutnost. Já si přes dosbox na PC zahraju klidně 20 let staré hry, a nebo na ultra nastavení všechny dnešní hry. A nemusím nic dokupovat. A pokud budu chtít, tak si dokoupím jakoukoliv komponentu kterou budu chtít.

        Vy si na novém Xbone nezahrajete hry z PSka, a myslím že nepůjdou ani všechny hry z xb. A za 5 let budete kupovat novou konzoli "nové" generace, zatímco já budu mít pořád stejný PC. Na kterém budu pořád hrát nové hry, i když ne na ultra nastavení :-)
      • u konzoli je efektivita na 100%!kdyz po nekolika letech konzole straci dech s grafikou atd,tak ji prodlouzi zivotnost naughty dog z the last of us.hehe *1*
    • PC to nezvladne ani stejne, natoz lepe. Ale jak by to mohl posoudit nekdo, kdo TV ani nema, ze? Mit konzoli znamena dobre se bavit (mam oboji, PC i konzoli) a ja za dobrou zabavu rad zaplatim. A ze je to konzum? Ano je, konzum je uz samotne hrani her.
      • pc jako takove vymre!zustanou notebooky,tablety,konzole.4k tv.diky cloudu!!uz zadne obtezovani po zakaznikoj davat 30000kc za herni pc.vse bude na max detaily na vsem!stolni pc do 6 let umre!
  • Ještě pár let a snad dostanež rozum *1*
    • nn presne tak bych to udelal. Za kazdou cenu bych sel proti.
  • jeste par let a konecne budu v pozici kdy lusknutim prstu zakazu konzole v eske republice. Potom se verejne vsem ukazu ze sem to byl ja, a vysmeju se tem konzolistum do xichtu osobne.
  • Stejně jako mi PC bude stahovat aktualizace grafiky, steamu atd...

    příklad chci ovládat PC od televize, jednoduše a přehledně ale nechci mít u televize myš a klavesnici...super a hlavě chci zapínat PC od televize ne ze pujdu nekam pod stul to zapnout...a taky chci aby mi automaticky nabehlo menu kde jen vyberu hru a budu hrat...dále chci aby to nebylo ani po nekolika hodinách absolutně slyšet že něco jede i když budu mít ten PC metr od hlavy..a chci aby byl v krabice 26 na 28 cm...ne zadnou velkou hnusnou bednu a cenove do 5ti tisic prosím
    • Já se jenom zeptám. Kde jsi koupil nový Xbox 360 za 3900?
      • v tatarsku
      • v Alze byla akce Xbox 360 slim + forza

        ted ke konci generace uz jsous levy vsude, bazarovej je i az 2500...
      • no vzhledem k tomu ze na kazdy hre pro konzoli clovek trati 500 je i zadarmo xbox drahej!
        • aha a na PC si hry nekupujes nebo co ???

          kevsemu na xbox live byl ted v akci Tomb Raider za 299 kc, v tu samou odbu je ted na Stemu ve sleve za 350...tzn sleva na xboxu je lepší jak na stemu a to uz je co říct...nemluve o tom ze na konzole funguje bazarovej prodej v JRC si pekne kupuju bazarovky na protiucet...kdyz neco dohraju zajdu tam a oni to odemne vykoupej...to na PC nedělaj (aspon ne tam), další výhoda konzolí
        • Kde stoji Gunslinger -176Kc? Ukaz, ja si jich par milionu objednam.
          • nerozumim oni Gunslinger prodavaji na konzole?
            • Jen jsem ti chtel ukazat, ze mas o cenach konzolovych her zkreslene predstavy.

              AAA hry si na konzoli zahraju, vzdyt tyto tituly se primarne vydavaji pro konzole, PC by jich tolik ekonomicky neutahla.
            • tak to jo pokud mas konzoli na hry za 3stovky tak si to uzij, ale Ackove hry si nezahrajes
            • Jiste, vzdyt je to primarne konzolovka. Ja ho v dobe vydani koupil za 324Kc, takze ztratu 500 Kc na tom dosahnes jen obtizne.
  • pc uz je zastarale uz tim ovladanim.furt vykon,vykon.me uz klavesnice a mys po 20 letech omrzela.furt stejny!kdy se treba dockam nakeho llaunche herniho pc,ktere bude myt neco navic nez klavesnici a mys.treba vybrace,kamerku jako kinect,nakou dotykovou plochu typu ps vita.neco,aby u toho byla sranda.chci nake takove herni pc,aby bylo jedinecne a stali se na nej fronty pri launchy jak na ps3 a ps4!pak si ho jako herni stroj klidne koupim.Rekne te mi,tak si kup xbox ovladac a je to.no neni!je to ovladac pro xbox,a ne pro supr tupr herni pc.chci ovladac primo pro toto pc!ne zjine platfomy.treba vse od MSI,a zazit jeho launch.Aby v zakladu melo,pc MSI,klavesnici i mys od MSI,herni monitor MSI, gamepad MSI,kamerku,neco jako kinect MSI, nakou dotykovou plochu MSI, atd.tak si predstavuju herni pc!a ne nakou slataninu od kazdeho vyrobce trochu.
    • Ty ses zralej pro Chocholouska *3*
      • nebo ty kujebaku.konzole valcovali pc v dobe megadrivu a dodnes tomu neni jinak.koukni na hry s c64 a sonika s megadrivu.nebyt cloveka,ktery vymyslel samostatnou grafickou kartu pro pc,tak pc je jako herni system davno na smetaku.
    • Podle toho co tu pises mam pro tebe dobrou radu - Kup si konzoli.

      Pc fakt nebude nic pro tebe :D
    • Výhoda PC je právě ta že to nemusíš kupovat všechno dohromady ale můžeš si libovolně dokoupit, co tě zajímá *7* já jsem rád že nemám kinect k tomu, stejně bych s ním hrál jen Skyrim. /cpt. out
      • Ale hral.a psal jsem neco jako kinct,ne primo kinct.
        • To je jedno jestli kinect nebo asus kinect nebo jiny senzor, až budu mít zájem tak si ho koupím. A letecké simulátory taky nehraji. Už sem si chtěl koupti ovladač nakonec jsem se na něj taky vybodl protože ještě nemám chuť na bojovky a další hry kde byhc ho využil. je to jednoduché jak facka, navíc proč by to měl PC mít když to má konzole, není třeba se opičit. Teda jestli to vůbec ke konzoli je, joystick, volant + souprava a další... existuje takový pack ke konzoli zárověň? To bych třeba bral, volant a zbytek pro racing. *4*
          Za odkaz bych byl i rád, ale myslím že na to čas nebude *9*
          • protoze,za posledni roky se pc vubec nezmenilo!to je jako bych mel porad ps3 a rval do ni jen lepsi soucastky.tim chci rict,ze se vubec nemeni.ani po 6 letech fungovani blueray neni tato mechanika u pc standartem!pc je takova staronova vec.zas ps4 posune hrani her do predu.
            • Neodcházej od tématu, pako. BLu-ray je přežitek, nikdo ho v PC vidno nechce, tak proč by tam mělo být ^^, jestli ho budu mít na kině nebo konzoli je mi to jedno, v kompu zbytečnost, to že se ukázaly konzole a blu-ray hned vidělo příležitost jak přežít je prostě tak. Nebýt PC tak se nemají konzole kam posouvat *7* Doufám teda že pokud se mi zachce koupě nové konzole, bude k sehnání i s tím volantem + soupravou.
        • Ale hral.psal jsem neco jako kinect,ne jako kinect,
  • No tvl, 3GB zabere system ?! Me ted WIN 7 zabira 1,74 a to z toho je jeste prez 400mb firefox a dalsich 200mb nejaky periferie, co by se dali povypinat. To musi mit strasnou kupu bordelu, kdyz cely system chce az 3GB pameti.
    • Maarta
      Tak poběží jim tam dva systémy - jeden na bázi Win8, který potáhne vše kromě her, různé hlouposti na pozadí jako je nahrávání gameplaye, abys kdykoli mohl hru pauznout a video nahrát na net apod., a pak druhý, na kterém pojedou hry... Takže když sečeteš vše, co bude běžet na pozadí, tak by to mohlo být akorát...
      • Ne, ja to chapu, ze se to da zaprasit ruznyma aplikacema co ti jsou behem hrani jaksi na dve veci, ale dost me udivuje, ze se ty aplikace pri spusteni hry treba nezaviraj. Protoze takhle ten system zabira prez tretinu veskere pameti.
        • Maarta
          ano, jde o komfort. Prostě budeš chtít přepnout nějakm jinam? Tak přepneš bez čekání, prostě a jednoduše se ti ukáže co chceš...
        • To je z duvodu uzivatelskeho komfortu, je pozadovano okamzite prepinani funkci bez prodlev. Jednoduse to pobezi vsechno najednou ve vyhrazenych oblastech v pameti. Ne jako u WiiU, kde otevrit menu trva 20 sec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit