Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dalsi-dalsi obchodni sdeleni? *6*
    • tech jeste bude do 24 *11* *10*
  • Grifus
    Tak minulou generaci ovladl jasne MS, nejen diky drivejsimu vydani a PS dotahoval predevsim diky BR mechanice.
    Letos je to vyrovnany a konzolisti si muzou celkem gratulovat, protoze diky konkurencnimu boji se predevsim u Sony vzpamatovali ve spouste veci. A u MS vlastne taky...
    Me hlavne zajima kdy vyjde pro PC GTA5...
    • Nintendo Wii patřilo k generaci s PS3 a X 360, Nitendo Wii jasně vyhrálo předešlou generaci.
      • Na pocet konzoli ano. Ale je nejake vitezstvi nekomu prodat konzoli s jednou hrou na kterou si uz nikdy nic jineho nekoupi? Zajem third party vyvojaru je dalsi dulezity ukazatel uspesnosti platformy a tady uz wii tak nezarilo. Nemam z wii pocit, ze to byl tahoun herniho prumyslu.
        • Co to meleš? Na Wii je tolik úspěšných titulů. Že je někdo ignorant a konzoli zavrhne se slovy "barevný maria ať hrajou děti, já poslouchám metal a hraju jen komplexní RPG" neni problém konzole ale přístupu člověka. Takový člověk by si v první řadě neměl Wii vůbec pořizovat. Ale ve své vlastní omezenosti si jí pořídí aniž by si předtím zjistil co od toho čekat a pak nadává.
          Za další, zájem třetích stran o vývoj her na danou platformu je velmi úzce směrodatný...u Nintenda obzvlášť protože je schopno uzásobit konzoli samo (i když musím souhlasit, že velmi zvolna např. v případě WiiU). Ten kdo kupuje Nintendo nechce hrát casual tituly z PS a Xbox..na to si koupí Xbox nebo Ps...a poslední věc..tvoje pocity jsou tvoje pocity...Wii je nepopíratelně velkou výhrou Nintenda.
    • Tak minulou generaci ovladl jasne MS? Asi si nikdy neslšel o nintendu Wii kterého se prodalo přes 120 000 000 kusů
      • Veskoslav
        No ono taky za cenu 1700 Kč to není žádná výhra, když Nintendo je ve ztrátě.
        • co to meles jedina z tech tri konzol co mela poradnou marzi a ne dotaci bylo prave nintendo
      • Grifus
        Ano v souboji techto dvou vyhralo treti Nintendo, ktery kazdymu kdo jej ma lezi ve skrini...
        • X360 a PS3 se prodalo 80 000 000 kusů
          • Veskoslav
            Ano. Ale každého v průměrné ceně 150 dollarů, což Nintendo a jeho 80 dollarů je někde jinde.
            • Lawliet
              Zbytečná informace důležitý je profit na kusu. Né cena kusu.
  • Jak se někde naskladněj obě konzole tak sou hned vyprodaný. Není to o tom která je žádanější ale o tom kdo dokáže rychleji vyrábět. Až se první nadrženci nasytí a konzole vydržej chvíli na krámě tak to bude mít smysl sledovat.
  • kdyz uz porizovat novou konzoli, tak radsi tu
    • taky to tak podle srovnavacích videi pc vs ps4 vs x box vidím...ten novej x box vypadá na hardwarově a vykonově na nejvetšího kripla
    • Grifus
      Nevim. Ja konzoly nemam ani mit nebudu. Jsem zarytej PC hrac. Ale kdyz uz bych sel do konzole, tak do Xboxu, protoze ten ovladac je o tridu jinde nez u PS. A klidne bych ozelel nektery exklusivky pro PS, stejne jako bez nich dokazu byt i ted, kdyz nejsou na PC...
      • V životě jsi konzoli neměl čili jak můžeš vědět, že dualshock je horší? Já mám oba a na fps je např. o dost lepší dualshock. Takže stop psaní sraček děkuji.
        • To seš jeden zhodně mála, jestly ti príjde dualshock lepší.
          • také mi daleko víc vyhovuje Dualshock, neumím si představit hrát s analogama křížem, to je jediná věc co se mi na xboxovém ovladači vyloženě nelíbí :), ale co je fakt že tam se lépe drží L2, R2.
          • Jack1947
            Ja treba nemel rad ten z PS2 absence citlivosti, byla ve FPS a v GTA se sniperkou fatalni.

Teda aspon u toho primarniho co davali ke konzoli, Nova generace ma generacne jinde i ovladani
            tezko soudit, vzhledove se mi treba nelibi ani Xovej , vic PSkovej i kdyz to taky neni nic krasneho
            dulezita je vzdy a byla funkcnost. Ta se posoudi casem po zajeti.
    • Směšný, upozorňovat zrovna u konzolí na grafiku...
    • Výstižné.
    • Jack1947
      I kdyz ano, tak za par let... zatim me osobne nepresvedcila ani jedna o svych kvalitach.
      Podle recenzi, pokud bych se tedy neridil designem... i kdyz o tom to nebylo nikdy.
    • Krásné konzolové video. Škoda, že na počítač by bylo přes celou obrazovku.
    • Povede tenhle příspěvek k nějaké rozumné diskuzi?
      • Tady? :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit