Přejít na výpis diskuzí
Xbox One vyjde v České republice a na Slovensku v září
18.3.2014 | Aleš Smutný
73 příspěvků
-
Úplně zbytečná a hnusná krabice.... *9*
-
to by me zajimalo,kterej blb si koupi slabsi a zaroven drazsi konzoly ktera ma jeste mnohem min exkluzivit nez konkurence...
-
-
Já jelikož jsem fanda HALO a dalších Xboxových exklusivek :) (Jsem spíše Písíčkář a demence v podobě konzolových "válek" mě přijde absolutně směšná a zbytečná když jsou to oba šity a jde v podstatě jen o exkluzivky...Microsoft má debilní firemní politiku z čehož těží Sony a opravdu mě udivuje jak vše co udělá Microsoft je zle jakmile to udělá Sony tak je to v poho a nikdo to neřeší viz. Xbl Gold,PS Plus)
-
-
Jo presne to me taky dokaze vzdy pobavit. MS je pro nektere sysnonymem zla, zatimco Sony vynasi do nebes, pricemz ani jedna strana si nema moc co vycitat podle me
-
-
Já *4* a tobě do toho nic není
-
-
Řekni mi proč.
-
-
1.Mám dobré zkušenosti s x360
2.Quantum Break, Gears of War, Halo a možná Titanfall
3. Kinect (na party a jako motivátor ke cvičení je pro mě naprosto neocenitelná věc)
4.Gamepad
Tím nechci říct že by byla PS4 špatná, nebo někomu kvůli tomu že má jiný priority nadávat. -
-
Jinak s s 1,3,4 souhlasim. Nevim proc, objektivne je XONE horsi, ale nejak me laka vic:)
-
-
Protože ho má určitě Bětka tak aby mohl mít aspoň něco společnýho... jinej důvod adekvátní nevidím...
-
-
To je příspěvek do diskuze, bravo. Musel jsi ho vymýšlet dlouho? Jaký byl tvůj pocit když jsi mě takto precizně setřel?
-
-
alzbeta trojanova (re-play)
-
No možná by měl ten koment větší grády kdybych věděl jaká Bětka.
-
Nahodou, comment hodne dobrej:)
-
-
-
-
-
-
Uvést konzoli na některé trhy s ročním zpožděním, když moje prodejní výsledky neodpovídají tomu, že by výrobní linky byly přetíženy, je prostě průšvih. Že to dělá Nintendo, na to jsme si už tak nějak zvykli, ale Microsoft tohle prostě nedal. Pak může česká pobočka MS zase nadávat, že u nás se líp prodává PS4, a bude muset zase vymýšlet akce na podporu prodeje (jako třeba výhodné ceny sběratelských edic u Xbox360).
-
Jako nevím jen odhaduju ale jsem opravdu zvědav jak se to tady bude prodávat když už většinou kdo chtěl next-gen konzoli tak si pořídil oficiální cestou PS4... Nehledě na to kde opravdu chtěl Xbox tak ho už má... a může zas brečet Mrkvosoft, že "Lunch" byl nic moc...
-
kdyby aspon ten Xbox Music sel pod cz regionem. snad to vyjde *3*
-
nielen občas, ale hlavne veľmi radi :)