-
Pro někoho, kdo nemá doma ani původní PS4 a ani původní Xbox one(jako já) je to zajímavá alternativa k PS4 Pro. To, že do 2-3 let vyleze jak Sony tak Microsoft s další novou generací je více než jasné, ale to by si člověk nemohl nikdy nic.
-
Ano je mi to jasné, ale tak ať to tak napise, ale ruku na srdce, exklusivity nedělají hraní. 90% možná i vic jsou multiplatforni hry - to ze sonyboys nemůžou překousnout to ze některé hry muže člověk hrát na xboxu i pc a proto není exkluzivní je blbost. Kdyby Sony měla svůj operační systém tak by jela to same. A zpětná kompatibilita exkluzivitu pridava dost
-
Píše se "jednodušší" a ne "jednodužší". *5*
-
Morálně to není problém, mentálně ano, když si svými slovy "dospělý" jedinec nepodpoří koupí platformu na které hraje kvůli pár křiklounům na internetu které považuje za reprezentativní vzorek
-
Dyť ale legální kopii mám, vývojáři prachy ze mě mají, takže kde je problém? Morálně v tom problém není, když si za hru zaplatím na konzoli, ale zpirátím a odehraju tu samou koupenou hru na PC.
Prostě nechci, abych se finančně řadil mezi nedospělé o*asy na PC, kteří se chovaj jak b*bci ke komukoliv, kdo nehraje na stejné krabičce. Ne, že by konzolisti v tomhle ohledu nebyli lepší. Ale alespoň mezi nima nepanuje takové to, že jen proto, že mají konzoli, tak jsou hrozně dospělí, ale pak se budou chovat ještě hůř, jak konzoloví fanboyové.
Je mi jasný, že ten vliv mám v součtu nula nula nic, ale takhle to prostě musí být. -
Já si hry kupuju na všechny platformy co vlastním(PC, 3DS, Switch), to že si kupuješ hry na platformu, kterou nevlastníš ukazuješ prostředníček akorát sám sobě a rozhodně mi to nepříjde jako dospělé chování. Už tu někdo něco podobného psal, naštěstí je tento fenomén je na internetu okrajovou záležitostí a vůbec vám pánové neveřím. Když už nakupuješ v "zátoce", tak si to neomlouvej falešnými důvody a normálně se k tomu přiznej, jako Jack, kterého si vážím že není pokrytec. Taky jsem jako chudej študák na střední kdysi stahoval hry na PC(a pak je po letech všechny skoupil když jsem začal makat a od té doby jedině kupuju), ale jesti tohle fakt děláš, tak v době kdy firmy nemusejí lisovat tolik disků, kdy drtivá většina her jde i koupit digitálně, velká část z nich pouze digitálně napříč platformami, máš demoverze nebo to jistí steam refund a hry zlevňují velice rychle, je to tvoje gesto ještě prázdnější než zdvižený prostředníček tvoje snažení herní PC průmysl neovlivní a můžeš si za to sám *3* kup si hru až bude ve slevě a nic si nedokazuj a uleví se tobě i okolí a nemusíš řešit updaty, exteráky kvůli imagím disků atd.
-
Nechci se nikoho zastávat a stát na něčí straně, taky jsem do příchodu Steamu pirátil, jak to jen šlo. Ale nebuďte Vy konzolisti takový alibisté. Kradou se mobilní hry za euro a nebýt ochrany na konzolích, tak se krade i tam.
-
ono se to ms "optimalizuje"
kdyz to pisou pro system xboxu a pak to na pc portujou do virtualniho stroje uwp, kterej zere desitky procent vykonu... misto aby usetrili lidi a prachy z paralelniho vyvoje dvou systemu a delali jeden poradne a vybodli se na virtualizaci -
Predem se hlasim k tomu, ze jen diskutuju, polemizuju a obe konzole sou mi uplne "volny"... Nicmene: Clanek sem si precetl jen a pouze z toho duvodu, ze mi pripadlo vhodny aspon neco se dozvedet. Co sem se docet? Zakladni HW specifikace, zakladni porovnani s primou konkurenci, predpokladanou cenu a dostupnost. Co by me melo zajimat vic? Resp. co vic by melo zajimat potencionalniho kupce? Snad jedine mnozstvi exlusivek. Ano. Doporucovat DF jako zdroj informaci o HW konzole? U vsech bohu! Proc? Pokud se osklive nepletu, tak konzole odjakziva byly o tom, ze zakaznik nic neresi, koupi, zapoji a hraje (jasne, ze dneska uz to tak jednoduchy neni!). Diskuse by nemela bejt o tom "co je uvnitr", nebo "co je lepsi", ale spis o tom proc sme se vubec dostali do bodu kdy konzole "pocitacovateji", stavaji se pro uzivatele neustale slozitejsi a zmatecnejsi. Podle myho, skromnyho nazoru je v soucasnosti na trhu jedina konzole, ktera o sobe muze bez uzardeni tvrdit "ja sem herni konzole jak ji znate" a tou je samozrejme Nintendo a jejich Switch. Bez pardonu. PS i XBox se uz dlouho snazej bejt uplne "vsim naraz"... a uprimne, v tomhle ohledu proste "nic moc". Akorat ta cena a "jedna" hra, kterou si jinde nezahrajete. To sou argumenty... vlastne ad-absurdum ARGUMENT o ktery by se meli vyrobci opirat. Vychvalovat HW u konzole a ohanet se vykonem ve svete kde - i kdyby se na hlavu staveli - budou vzdy a porad v tomhle oboru az na druhe koleji...? Ten marketing nam tu nejak selhava... ze :/
-
jaka generace, jaka mezigenerace, uz opustte ten vas packovaci zpusob mysleni
nestane se nic jako, ze by prisla dalsi "generace" a zarizli najednou scorpio
bude to stejny jako ted, jedna konzole bude na ustupu (scorpio) a druha trochu refreshla se bude tvarit nove
az prijde "scorpio plus", xbone bud nebude nadale oficialne podporovan nebo jen u vybranych her, kde jeste bude stihat -
Tvoje příspěvky vůbec nedávaj smysl. Je to hrozný číst.
A nárůst výkonu je u Scorpio aspoň papírově docela slušný. -
Každopádně jsem velmi rad, ze na PC jde pirátit hry. To si pak můžu zwarezit hru na PC zadace a koupi konzolovou verzi, abych alespoň nějak ukázal prostředníček všem nedospělým PC o*asum (včetně kolegům níže) a mel legální verzi.
Můžete si za to sami. -
Ja vim co seš, maš tu fotku - bl*eček ... *1*
-
By si musel něco vědět o přeprodeji licence *3* Já nejsem konzolista to si zas trochu vedle *15* Ale jako pokus dobrý.
-
Ješte bych to bral kdyby ste měli slušnou spětnou kompatibilitu, ja si na PC zahraju od PREHISTORIKA po novinky, ale vy mate jenom tu kompatidebilitu, jooo stary hry se prodaj se starou konzolou *14*
-
...joo vy nekradete protože se to neda *1* kdyby se to dalo, hned načipovat konzoli a GOGO vo čem se bavime, znam vas jako svoje boty, jedna hra pro 5 hraču klidne na prodejne...TO je na urovni se slevooou hele nestrapňuj se vic to už fakt nejde *1*
-
Ty jedeš to jsou pecky *15* stejně jako u PC HW nemusíš si kupovat každou novu půl/generaci záleží na každým. Jj zatím co krást na PC je na úrovní *7*
-
Jo nakonec když se to sečte tak to vubec neni levne, ale nerikej to konzolistum *1*
viš protože poměr cena-vykon HW :-D -
Jo je to mezigenerace tak to nema smysl hlavne to kupte :-D
Pak udelame mezigeneraci medzigenerace a tu taky kupte :-D
Jo konzolisti kupujou na bazošu socky :-D -
jo s prstem v nose na PC hehehe *1*