-
Ano hraješ si s prstem v nose *15*
-
Je to mezigenerace takže nedává smysl tam dávat něco jiného prostě je to lepší verze předchozího, nesuď ostatní podle sebe a na konzole se dají pořídit hry levně ani není potřeba kradených klíčů *3*
-
S prstem v nose... *1*
-
Jasne, poměr cena vykon je dobrej...tomu se řika hovn* za hovn* :-D proč vam neudelaj konzoli ktera stoji jednou tolik, ale ma jednou tolik vykonu ???
Protože pak by vam to rodiče nekoupili ?? Jo Kravaťaci vyratali, že radši kupujete prodraženy hry jako drahej slušnej HW... *3* -
Tak to si pak taky moc nezahraješ *15*
-
To je zajimavy, jak nas PCčkare konzolisti hejtujou, že sme PC Masters, nevimco, jak se ženem pry za vykonem...a jim když vyjde "nova" konzole, ktera ma vykonovy posun 00prd + naky drobny, tak se dou po... jasne, proč by je Mrkvosoft nepodojil vic x že...ja osobne kupuji novou grafarnu JENOM, když de o 100% narast vykonu, a procak menim, až když musim, tuhle zostavu už mam 3roky a neplanuju upgrade... *3*
-
Koupis hru, dohrajes hru, prodas hru. Za utrzene penize (samozrejme s nejakou ztratou) tohle opakujes. Je to mozna opruz, ale takhle jsem si ke sve konzoli koupil na zacatku ctyri hry a pak jsem je jen menil dokola za jine. A mohl jsem tak hrat spoustu her, ikdyz jsem mel malo penez.
-
Tak musí se prezentovat tím nejlepším, jinak k filmečkům mám raději in-game protože tolik neruší, plynuleji přechází a ty předrenderovaný bývají často taky in-game jen to je jako video a mají zprasenou kompresi a vypadá to hůř než ve hře, jinak kde se ti filmečky líbí pro představu?
-
Tohle jsem nikdy nepochopil - konzole jsou cenově výhodnější? A to jako na jaký planetě? Kolik chceš na té kozoli hrát her? 3 potom se ti ta koupě možná vyplatí. Kupovat konzole má cenu jen kvůli exkluzivním titulům a nebo pokud tě hry v zásadě nezajímaj a jen si chceš občas dát travku a fifu s kámošem co má kšiltovku nastranu. *1*
-
Teda, uncharted 4 mam (dostal jsem to ke konzoli) a je to nuda.
-
Můj názor je, že pokud bude cena Scorpio větší než 12 000 Kč (v době vydání budou chtít za PS4 Pro cca 9000Kč), tak bude to Scorpio docela dost propadák. Mám o max. 2GB víc pamětí, což je celkem slušné, ale to je tak všechno. PS Pro je přece taky jen trochu schopná konzole a pokud půjde s cenou dolů, tak bude v prodejích jasně vítězit. To nemluvím o množství exkluzivit (pro PS4 a PS4 Pro), kterých je oznámeno na Scorpio (platí pro všechny verze One) smutně málo. Takže moje vize je taková. PS4 Pro půjde dolů s cenou dolů + exkluzivity PS4 bude jasně vítězit, pokud bude Scorpio dražší než 11 000 až 12 000 a půjde o propadák, jak tvrdí i mnoho analytiků.
-
Nemůžu se přít, problém ale je:
a) Obecně spousta lidí tohle popírá a tvrdí, že grafika je stejná.
b) Klamně (hlavně v médiích) se tím prezentuje jakože obrovský výkon konzole, přitom jde jen o optimalizaci neinteraktivní nebo maximálně QTE scény.
b) Render / hraný animace budou vždycky lepší, než in-engine - vždycky tomu uvěřím víc, než plastikovým xichtům. Platí to pro všechny současný hry, včetně LoU atd. -
Samozřejmě. Mně ale spíše šlo o ty prezentovány a očekávané zázračné výkony za nízkou cenu, protože "MS a AMD opitmalizovali softwarové a hardwarové řešení na takovou úroveň, že dokáží konkurovat GPU a CPU komponentům řádově dražším".
Dalo by se ještě připomenout, že MS opakovaně na výstavě E3 používal na předvádění her PC, které ale "prý" mělo podobné parametry jako konzola, ale ne konzolu / dev kit model.
Proto to zatím beru jako PR. Uvěřím, až uvidím reálné výsledky produkčních modelů. Možná překvapí. -
No tak, nehádejte se, pánové. Celé vlákno je blábol. 4K jde poznat už od nějakých 24 palců (při odpovídající vzdálenosti - která se odvijí...voooillaaaaa - od uhlopříčky a ne od toho, co někdo vytáhne z klobouku). Už to bylo několikrát prokázaný na různých tech sites. Buď si zajděte k očnímu, nebo do elektra, nebo aspoň přestaňte psát nesmysly...
-
A největší konkurence je PC a ne jiné konzole - řekl sám ředitel Sony, takže...
-
To má i ten vyzdvihovaný Tomb Raider, nevidím v tom nic špatného využít veškerý výkon na ty dvě postavy co se tam baví, dřív to bylo dělaný filmečkama teď je to v enginu hry. Opěvovaný Doom je místy taky na blití a co se tu u něj oslavovalo jak je to krásná hra, všude se něco najde...
-
"Je vidět, že jsi to nehrál, jinak by jsi nenapsal takový nesmysl."
Typický peasant denial:
A: Nehrál si to.
B: Jak to víš? Máš důkaz?
A: Nepotřebuju. Nehrál si to, protože máš opačný názor než já = píšeš nesmysly. QQQQQ.... *15* -
To já tu nedávno demonstroval, jak se grafika v HZD v cutscénách neslučuje s gameplay grafikou (samozřejmě v médiích jsou prezentovaný hlavně záběry z cutscén) plus hnusný textury a dostal sem ban. Smutný, ale fakt...
-
Hlavně porovnávat konzoli s PC za stejnou cenu je dost zavádějící, protože za a) PC není jednoúčelové zařízení, za b) spousta lidí, co si kupuje konzoli má i PC (třeba nějakou šunku, ale i ta něco stojí) a pro tyhle lidi to není jen o ceně konzole, ale o ceně původního PC + konzole, protože místo koupě konzole by to PC mohli upgradovat a celková cena už je pak někde jinde. Tenhle argument o stejný ceně má logiku jen pokud nemáš doma nic...
-
Me teda nedochazi jak Pro s jaguarem a grafikou od amd emuluje ps4, ktery ma jaguar a grafiku od amd...