Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sorry jako, ale Scorpio rozhodne je jak PS4 "Pro".
    Proste jen "hele, Sony neco dela, tak mi to udelame taky, ale o rok pozdejc a tak budem mit - sice nicotnou, ale preci jen - vyhodu v silnejsim HW". Zbytecnej produkt. Zbytecna "pulgenerace". Na rychlo splacana Win10 masinka. (Abych nikoho neurazil, tak PS4 Pro je taky narychlo splacana masinka... bez Win10). Obe krabicky sou jen ukazka toho, ze MS i Sony se boji ujizdejiciho vlaku plnyho vykonu a potrebujou ukazat, ze "jdou s dobou". Pateticke!
    1) Budiz. Ale jestli PS4 Pro jen emuluje PS4 a pritom zvlada mit dost vykonu na zlepseni behu her, tak asi... klobouk dolu ne?
    2) Uzasne!
    3) Kdyz si nejsem jistej, tak mlcim.
    4) Kolem roku 85 mi bylo receno, ze v roce 2000 se bude litat na Mesic na dovolenou a auta budou jezdit na nuklearni pohon...
    5) 1,5 - 2 GB pameti navic u Win10 stroje JE prd... Pamet neni vsecko. Pamet se potreba krmit. Tady nemuzu s autorem clanku jinak, nez souhlasit: "uvidime jakej to bude mit realnej dopad".
    6) Komentovat neci tvrzeni bez toho abych se oprel o nejakej konkretni dukaz... no to snad radsi ani ne. Takze jen ve zkratce: Jestli Quantum Break vypada "dobre", tak ja sem panna Orleanska, nebo sou moje standarty uplne na jinym levelu.
    7) Budiz. Na konzolich je to mozna pokrok. Netusim, tak to necham bejt ;)
    8) Suma sumarum jo? Tak sleduj. Tvrzeni proti tvrzeni: Scorpio je hardwarove i softwarove... UPLNE JINA KONZOLE. To sou veci! Clovek co rekne, ze Scorpio = PS4 Pro... neumi zrejme spravne precist stitek tchajwanskeho vyrobce. Presto sou obe konzole na naprosto stejny urovni. Obe zcela zbytecne. V hruze a panice nadesignovane a oba vyrobci maj spoustu prace s okecavanim proc sou vlastne obe neskutecne dulezite. A posledni vec s tvym prispevkem nesouvisejici: muze mi pls. odpovedet nekdo koho donuti Scorpio zahodit SOUCASNY pocitac a prejit na xbox?
  • Já rozhodně kupuju. Ten poměr cena výkon tam bude snad velmi dobrý za HW, co ta konzole nabízí.

Původně jsem zvažoval upgrade na PRO, ale asi to nechám být, vystačím si původní verzi a Scorpio si vezmu na multiplatformovky.

Už se těším na E3
  • Zajimave, ze i tva modla Phil Spencer rekl, ze Scorpio bude mit stejny boost mode jako ma PS4 PRO, ale ty tady placas sve nesmysly. Krome toho nevim proc si vubec myslis, ze fakt, ze je nejaka konzole trochu lepsi nez PS4 PRO zrovna na tomto foru nekoho ohromi. :)
  • Tam jak pisou ze jeste dva dny optimalizaci a pojede to na 8k? *15*
  • To jsou zase bláboly od některých... Kdo se chce skutečně něco dozvědět o Scorpiu ať si skutečně projde články na Digital Foundry(všechny a videa k tomu), páč tenhle článek nebo třeba chabý pokus na Eurogameru.cz to je fakt hrůza.
  • nebo nejlepsi budget combo, g4560+rx470 za 13.5
  • Já to vemu z jiného soudku, mám XBOX One a Spencer mě rozhodně nedonutí koupit Scorpio, protože upgrade rozhodně za to nestojí. Konzole budou zabijákem až se naučí 4K v 60FPS za 12000,-, pak bude mít PC problém...(Předpokládám, že zase bude v té době umět PC 8K na 120FPS, prostě nekonečnej kruh života a lidského biťí :D )
  • Výkon grafické karty na úrovni GTX 1060? Spíš tak na úrovni GTX 1050 Ti pokud nejde jen o marketingové řeči. Výkon bych viděl někde mezi RX460 a RX470.
    Na nějakou architekturu Vega bych zapomněl. Zatím o tom mnoho informací není, ale AMD to plánuje jako high-end oproti 1080 a spol. Čekal bych tu refreshnutý Polaris - něco odvozené od řady RX5xx.
    Jiná věc je, že pokud by to mělo výkon jako MS prezentuje, cenu odhadují někde kolem 15 tisíc korun. Na přepočet cena / výkon bych počkal až na finální informace a cenu. Protože například PC s i5, RX470 a 8GB RAM poskládá na Alzey za 22 tisíc korun.
  • jo tak ten freesync je paráda:
    https://www.youtube.com/watch?v=t18QbBdPK-8
    ale jak si přeješ do tebe: je to vše o hrách, nevím jestli halo a forza je důvod kupovat tohle místo PS 4 slim, pro fakt nevyužiju a kvůli 30 fps si žíly netrhám *3*, ten freesync může být "gamechanger" ale MS zoufale potřebuje nové IP - místo toho pohřbí herní studio a navíc sqare enix jim ukázal záda *5*
  • Cena hraje prim jen pro toho, pro koho hraje prim. Vsichni to nevidi stejne jako ty. Smir se s tim. Btw pohadky to tom jak je ps4 a xbone mnohem lepsi nez pc za xx tisic jsme tu uz meli. *3*
  • ravux
    On myslel exkluzivity, jestli to chapes...
  • Až na tom půjdou hrát rozumě startegie tak možná - zkoušel jsem nějaký zoo tycoon u synovce a byla to hrůza. Dunu 2000 jsem kdysi zkoušel na PS a dodnes se mi to z hrůzou vybaví. Myš je myš. Navíc jak tak koukám, tak zpětná kompatibilita asi taky moc nebude. Hodně se vracím ke starším titulům. Na lepší grafiku se utáhnout nenechám, ale štvou mě s ořezáváním obsahu a zjednodušováním serií, takže většinou skončím u staršího dílu, protože má lepší obsah. Kupodivu to docela zachraňuje nezávsilá scéna, která se snaží navazovat tam, kde AAA tituly začaly, ale zjednodušováním mechanizmů ve snaze zalíbit se všem zapadnou do šedi.
  • Dualshock je 20 let zastaralej design, pochybuju ze noob jako ty drzel ovladac v cene pulky tvy konzole v ruce...
  • Naopak, cena hraje prim, a Scorpio má na to uklofnout některé PC hráče na stranu konzolí (ještě, když se vezme v potaz Xbox Play Anywhere) - přeci jen PC, co dokáže nabídnout podobné parametry/kvalitu ve hrách, stojí o mnoho více (už jen samotná GTX 1060, co se výkonově blíží scorpiu - a stále je pod ním - stojí kolem 8 tis. czk, a teď kde máš CPU, desku, RAMky, HDD, systém, case, zdroj, klávesnici, myš). Zkrátka aby jsi sestavil PC sestavu, co ty hry (PRAVDĚPODOBNĚ) dokáže rozjet jako Scorpio, potřebuješ z peněženky vytáhnout kolem 30tis CZK. Jasně, pak si tu PC Mustard Race namastí pérka na Steam Sales, ale to už je na konzolích taky, a taky tam jsou dost radikální slevy... Nemluvě o 4 hrách měsíčně "zadarmo" (na Xboxu).
    Podle mě prostě vychází Scorpio v poměru cena/výkon vůči PC zatím nejlépe z jakékoli konzolové generace, a to je už co říct...
  • Cena není důležitá. Přeci ten kdo nemá na PC si nekupuje konzoli. To by se choval jako chudák a to konzolisté jistě nejsou...
  • Prosím, ukaž mi PC, co zvládne "4k bez bluru v 60FPS" a bude stát 15 tis Kč... *7*
  • Děkuji nechci. Raději PC kde si mohu dát hru ve 4k bez bluru v 60fps.
  • Reagoval jsi na polovinu jednoho bodu z 8. Jsem rád, že jsi projevil svou inteligenci, a že jsi dobrovolně ztratil čas psaním naprosto irelevantního komentáře, který z mého komentáře nic nevyvrací, ani nepotvrzuje. Bravo.
  • Taky co jinýho když nic jinýho na ukazování nemají že. Lidi myslete trochu hlavou...
  • Phil Spencer může žvanit co chce, je ton jen lhář a slizoun jehož úkolem je oblbovat lidi. Celé kecy o Scorpiu jsou jen snůška PR blábolů které mají oblbnout lidi. A ty si důkazem, že se jim to i někdy daří...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit