Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ravux: teda mě taky ta věta o tom umět využít 4k vyloženě praštila. rozlišení je jen počet zobrazovaných bodů na obrazovce a to je nezávislé na softwaru libovolného typu. tohle ale předpokládám chápeš a je tedy otázka proč jsi použil tu větu tak jak jsi ji použil. obecně u omalovánek realismus neřešíš a tedy se nehoníš za vysokým rozlišením. u her s cutting edge vizuálem ovšem vyšší rozlišení musí zcela objektivně být na kvalitě poznat.
  • Procesor potencial na 60fps urcite ma. Momentalne pracuju na jiste AAA ceske hre a uz 900p dokaze XBO zabit na GPU, kdezto CPU mame jeste volneho dost. Neni sice uplne snadne ho vyuzit, ale pokud je technologie navrzena dobre a vytizis 6,5 CPU jadra, co mas k dispozici, je uz jediny bottleneck prave GPU. S 6-ti teraflops uz se da zit. Diky checkerboard renderingu je i "skoro" 4K mozne a viditelne lepsi, nez FHD. A to jde zatim jen na konzolich. Od urciteho updatu pujde casem i na Win10 s DX12. Diky DX12 klesnou naroku na kazdy drawcall na PC. Konzole maji vzdy vlastni API a pracuji s jednim HW, takze tam je overhead minimalni vzdy. Proto z nich lze vymacknout s papirove slabsim HW daleko vic.
  • Draken69CZ
    NE za pravdu ti opravdu nedávám to jsi pochopil špatně, ale vzhledem k předešlým komentářům mě to nepřekvapuje *15*
  • Článek je fakt uboze napsanej, většina věcí co se tam vyčítá xboxu se dá vyčíst i PSpro. Skoro všechny ty argumenty z článku jsou fakt jen uražený fanbojovský kecy. Navíc ten nadpis... nepsal borec pro nějakej bulvární deník?

Jediná věc kvůli který je tenhle novej xbox nanic a proč bych si raděj koupil PS kdybych kupoval konzoli je nedostatek her. Microsoft míval fajn hry na 360ku, a většinu jich úspěšně pohřbil.
  • ravux
    Aha, takze abych si udelal jasno v tom, co rikas: Kazda hra na 4K vypada lepe, jenom nekdy rozdil "nebude tak patrný jako u W3." Pokud tedy pises, ze ten rozdil je ruzny (nekdy vice a nekdy mene patrny), tak nerikas nic jineho nez co jsem napsal pred tim, a sice ze zalezi, jak konkretni hra 4K dokaze vyuzit. Ze ma nejaka komixovou grafiku nebo slabsi textury je toho samozrejme soucasti. Jsem rad, ze jsi to uz pochopil a dal mi za pravdu, i kdyz ponekud zbytecnou oklikou.
  • Draken69CZ
    *15* snad ne ty voe. Ale to je daný že XCOM 2 má jednoduchou komiksovou grafiku ne že by neuměla "využít" 4K a rozdíl tam i tak bude jen nebude tak patrný jako u W3. Netvrdím že hry jsou stejné když mají stejné rozlišení to nevím kde si vzal, jen že to bude stejná hra (extra pro tebe ještě jednou, ta jedna jediná třeba W3) ať to hraješ ve FHD nebo 4K si to pořádně přečti než začneš házet rozumy, dík
  • Vy ste teda riadne jelita. Samí sonychuj s inteligenciou PS. Dostali ste natrhnutú riťku a len tu pofňukávate, sonypajáce. Ultrassony bežte na lampáreň a nechajte hráčov hrať. Celé Tiscali možte si pogratulovať, aký ste objektívny zmrdi. *5*
  • Hraní na Xboxu není mrtvé, jenom spí.
  • Zjevně se dal snadno čipovat, proto byl tak populární.
  • ravux
    Nevim, jestli jen trolis, nebo to myslis vazne. Vypadaj snad vsechny fullHD hry stejne jen proto, ze maji stejne rozliseni? Zkus si do 4K zapnout treba XCOM2 - nepoznas rozdil (nebudu resit proc, jestli na to nema hra uz textury nebo to ma jiny duvod). A pak si zapni toho Zaklinace napriklad. To co pises je bud naivita, nebo neznalost.
  • Ta věta nedává smysl.
  • Výborný text, chválím, krásně rozebráno
  • Ano to byl, jelikož většina majitelů X360 ho měla chipnutý a hrála na něm pirátské věci...
  • Xboxu chybi dve veci: za prve HRY a za druhe HRY! Teoreticky se jedna o jednu a tutez vec, ale je natolik vyznamna, ze je nutne uvest ji hned dvakrat.
  • Ten jejich ovladac stoji za vytrenou pr*el. Zlatej dualshock
  • ps3
  • Je mi líto co se s Xboxem one děje. I přez více pozitiv PS byl Xbox 360 pro evropského hráče jasná volba.
  • Draken69CZ
    "Ano, zalezi, jak to hra umi vyuzit..." Jak hra umí/neumí využít 4K? Hra je to pořád stejná jen je jiné rozlišení a snad každá hra bude ve 4K vypadat lépe.
  • Kajte se. Mix hernímui filmu Cesta s přirodovědnou fantasmagorií je přece dokonalost herního průmyslu. Cestu mam velmi rád co jí ale činí její herní provedení špatnou je ten ultracool scifi mix. Chápu obyčejně postapo a boj člověka jako boj vlka s vlkem o přežití je nuda.
  • Na 60fps zapomen a to i u 1080p, ten procesor je proste slabej a s tim nikdo nehne.
    Muze se obevit par her v 60fps, ale to budou vyjimky, stejne jako ted.
    MS se zameril na vylepseni obrazu, tlaci 4K a ostatni bude stejne jako do ted.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit