-
S druhym odstavcem 100% souhlas.
Ad prvni - hral jsem Zaklinace 3 ve 4K a FullHD na 49p 4K TV. Rozdil je OCIVIDNY. Takze to neni tak, ze to nepoznas nebo ze je to jen bublina. Ano, zalezi, jak to hra umi vyuzit, ale pokud ano, pak je to vyrazny graficky pokrok. Jina vec je, ze nakonec das dycky prednost FullHD @60FPS nez 4K @35-40FPS, protoze zejmena u akcnich her je FPS dulezitejsi nez krasnejsi vizual. 4K bez 60FPS je stejne zbytecne, jako konzole bez exlusivit - hezky, ale k nicemu. -
To ja by som zas nechcel PS4. Japanistické hry a debiliny typu Last of us ma fakt nezaujímajú. Nestoja mi za to, aby som používal ten príšerný dualshock. Nedá sa s tým hrať. V NHL mi prsty furt vyletujú z joysticku a z hrania FPS ma bolia palce.
Xbox je proste lepší ;) -
Teď i těch 60 bude málo.
-
SONY ale potřebuje mít zdravou konkurenci. A nintendo se s příchodem konzole switch sám odsunul na vedlejší kolej.
-
Jenže s FPS byl problém v tom, že nějací magoři tvrdili, že 30 bohatě stačí. *7*
-
Ano pravda vidím to že 240 fps už bude strop pak už to nepozná nikdo.
-
Nechapu jak nekoho muze jeste dnes zajimat XBOX Scropio.
Konzole bez jedine excluzivni hry? Hahaha. Jedine kde MS drti konkurenci jsou bohuzel jen ovladace, obzvlaste masterpiece Elite controller. Mely by se na Box vykaslat a soustredit se na PC a konzole nechat tem co jsou schopni na ne dodat software - Sony a Nintendo. -
Do absurdnosti to dotáhly telefony s 4K displayem. Nechápu k čemu to je, když to stejně nikdo nepozná. Ještě to pochopím u kamery, ale člověk by musl mít kinosál, aby to měl kde smysluplně přehrát. Asi jako honba za FPS, tam je to také limitováno tím, kolik zvládne lidské oko a větší hodnoty a od určitých hodnot už to prostě není poznat. Buďto se to seká nebo je to plynulé. Žádné plynulejší a ještě plynulejší není. To už je jak bílá nebo černá z pracích prášků, ta je také každým rokem bělejší/černější.
-
Tak to bylo od srdce, ovšem typicky bez mozku a mimo, aneb, když si hraju na velkýho herního hocha a nas*ru si mimoděk do vlastní hlavy.
Kolega nahoře se snaží naznačit, že Xbox přes svůj upgrade není podpořen především ze strany MS kvalitním herním portfoliem a ty začneš reagovat žblebtama o konzolistech a bliztkríkách. Bravo ty stave... -
To jsou pořád teraflopy sem a teraflopy tam, ale k čemu to je když Microsoft nemá adekvátní nabídku her ani pro svou stávající konzoli. Měl jsem v plánu přikoupit k PS i XBOX, ale těch her má microsoft opravdu žalostně málo. Forza vypadá parádně, ale přiznejme si, že jedna vlaštovka jaro nedělá.
-
naprosto s tebou souhlasím. 4K má smysl u uhlopříčky 3m a více,kde jsou jednotlivé body už relativně velké,ale takovou televizi má doma málokdo :) je to jen marketing,kdy oni říkají že ona konzole toho umí více a podobné žvásty. u konzolí je hlavní ta nabídka her. už jsem zde dokonce zahlédl někde komentář u VR že by to chtělo 4K rozlišení :D
-
A ako sa Vám hra nivy Blitzkrieg 3, či Company of Heroes 2? Za nedlho vychádzajúci nový Sudden Strike vyzerá tiež pôsobivo.
Prečo si každý konzolista tak presvedčené mysli, že všetkých zaujíma nejaká farebná slatanina na štýl otvorených hier od Ubi, akou je Zero dawn, či ako sa to vôbec nazýva...
Budete prekvapený, ale mne su tie hry ukradnuté a naopak neni sú mi ukradnuté spomínané stratégie, ktoré mi PS nikdy neponúkne. Vyjadril som sa dosť jasne chlapče? Aj tak verím, že ta tie pubertálne stavy jedného dňa prejdu a bude zberba normálny chlapec s otvorenými očami. -
Ze souboje PS4 a XBO vysla vitezne PS4 (a proto sem si ji koupil). Ted to ale vyhrava na cele care Scorpio (a tak mam na nej zalusk taky). To neni jen drobny boost proti PS4 Pro, to je o polovinu vyssi vykon GPU, o 2.5GB RAM vic pro hru a vubec veskere parametry masivne vyssi! Tady uz je kutecne potencial na 60FPS FHD nebo 30 fps 4K. Jediny problem je HDD. Porad plotnovy disk, to moc 4K texturam nepomuze. Nejak tu RAM musite naplnit a SSD by sluselo vic. Chapu, cena by byla jinde. Clovek si ho tam muze dokoupit a pripojit pres USB3. Co se tyka vyuziti vykonu, vubec nesouhlasim s clankem. First party tituly porad existuji na obou platformach a ukazuji, jaky potencial ten ktery stroj ma. Ovsem i ostatni vyrobci her muzou snadno poladit par parametru a pridat na kvalite stinu, mlhy, nasviceni, particle efektu, AI.... moznosti je velmi mnoho. Jestli si mam koupit neco pod TV, co mi prehraje UHD BR disk a umozni hrat to nejlepsi na konzolich, pak jedine Scorpio.
-
MS jsou babráci. Jak mrví PC, tak zmrvili Xbox. Zadné hry, zadny progress, jen casualní zabava pro fandy netflixu viz Quantum Break, beztak ten Scalebound zrušili,, protože to bylo těžké jako všechny hry od PT
-
Veď je to len ekvivalent pre PS4Pro, akurát ešte o niečo výkonnejší. Konkurencia musí nejako zareagovať a toto je relácia adekvátna. To niekto z Games čakal, že príde hracia skrinka s výkonom herného PC? To asi sotva, inak by nestala do 500 EUR. Retardi, ktorý s týmto cyklom konzoli začali, sedia v Sony. Ich užívatelia sú ale tak blbi, že im to zožrali aj s navijakom a vyvezeným úsmevom a teraz ti istý ľudia budú vykrikovať, ale je to výkonnejšie Scorpio k ničomu... Ja to tvrdím stále, väčšina užívateľ PS sú len zakomplexovaný ukecaný maloletý chlapci.
Inak ako niekto spomínal v komentároch, tak ja na PC s 6 ročným CPU a asi trojročnou GTX 970 hrávam v 1440p a 60fps celkom bežne. Trebárs Rise of The tomb raider bolo treba mierne upraviť, ale napr. Arkham Knight bežal jak z praku. Úroveň detailov je ale v PC verziách vždy niekde ďalej, takze je to pochopiteľne a vždy to tak aj bude. Inak na čo nestíham hrabať, čo by som chcel, nie že tam nič nevychádza, ako nejaký trtko poznamenal ... neviem, kde nato niektorí chodia, ale mali chodiť inam a zahodiť už tie vtipne predsudky. -
Mám PS4 a nefandím Pro verzi ani Scorpiu. MS i SONY měli počkat na další generaci, která by mohla být zpětně kompatibilní. Nasázet tam lepší procesory a jelo by se dál. Tahle půlgenerace je zbytečnost. Raději ty prachy vrazit do PCčka, pokud chceš člověk 4k výkon.
-
Nechci nic namítat, ale víc budu věřit osvědčené kvalitě na Digital Foundry ;) Máte to tu z těch jejich údajů nějaké pomotané.
-
Tady jde spíše o to, že se u konzolí používá lživý marketing než jestli to nějaké PC zvládá. A opakuje se to stejně jako u Full HD, her který jsou schopný v tom běžet je minimum a za určitou cenu.
-
tak brzo? ja bych to tipnul az 2020, i kdyz mozna budou chtit priste dohnat launch ps pro ultra a postouchnou to
-
proboha ale na forze 6 .. to můžeš aji na GTX 970 OC hrát ve 4K ... youtube je kamarád.