Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zkoušel jsem to rozehrát nekolikrát ale proste to nešlo. primitivní a zjednodušená hratelnost pro konzole to zabili
  • Jasně jakoby renderovaný trailer měl cokoliv říkat o kvalitě hry nebo jejích mechanikách, může to bejt naprosto skvělý, naprosto průměrný nebo naprosto ůžasně vypadající *11* z téhle vlny "moderních" ufo mě nejvíc zaujal afterlight minulé ufo nebylo špatné ale odvařenej jsem fakt nebyl, koho baví tenhle typ her tak dodnes stejně paří jagged aliance *3*
  • TheGGG
    yess předchozí xcom a datadisk byly jediné tahovky které mě kdy bavily. Singleplayer byl boží a toto vypadá na pořádně nářezový pokračování. Že to nevyjde na konzole mě nevadí, předchozí xcom sem hrál na PC, hodil do hry pár fan skinů, které udělaly vojáky eště víc badass a byl to totálka luxus.
    Doufám, že celej ten koncept guerilovýho boje proti ufounům a jak se zdá aj jejich lidskejm poskokům bude dobře zpracovanej. Nice
    PS: oh, a zdá se že vojáci budou mejt aj nějaký útoky zblízka, ach to budu zas brečet až někdo z nich po desítkách misí zemře.
  • To nebude Terror from the Deep? Jaka skoda:(((
    • MickTheMage
      Solomon nema rad TFTD :(
    • Brzy si ho budes moc zmodovat jak se ti zlibi *5* http://openxcom.org/ a jeste v lepsi grafice
  • MARTASLJ19
    Robili to na XO aj PS 4 len tie verzie zrušili, kvôli slabému výkonu konzol *1* *1* *1*
    • TheGGG
      ah doufám že jsi si při vymýšlení tohoto kolosálního džouku nezapařil mozek... oh wait asi ani není co si zapařit že? Silný PC, ale v hlavě nasr..
      • Ty podobný s.rrračky jedeš akorát naopak, joukuneš na ukor PC.. pane moralfag.
    • Anebo použijeme logickou úvahu, zamyslíme se a třeba dojdeme k tomu, že se prostě XCOM na konzolích tolik neprodával...
      • Pokud to je pravda tak je to velká škoda, sám jsem oba XCOMy hrál na xboxu a ovládalo se to neskutečně příjemně
        • To jo, na gamepadu se to hrálo fakt dobře a hraní byla vážně radost. No, třeba hru na konzole později portnou...
          • Jedina strategie, kterou jsem i na pc radeji hral na gamepadu, fakt dobre to udelali
  • Tajně jsem doufal v nové The Bureau, ale vzhledem k tomu, že po téměř dvou letech v jednom nejmenovaném obchodě stojí použitá hra 49,-, asi se moc dobře neprodávala...
    • Ani se nedivím. Zase až takový zázrak to nebyl.
  • fallanga
    Skvěle. Enemy Unknown byla dobrá hra. Těším se.
  • Jupí. Jednička s DLC už byla velmi povedená i po stránce příběhové. Grafika vyhovující, tahy mám rád. Pokud bude 2 lepší, tak si můžou celého Zaklínače i Kingdoms nechat *3*
    • Vlastně se jenom trochu bojím, aby se na singl nevykašlali, když tam bude multák *9*
      • Jambbo
        Multiplayer byl již v prvním díle
        • To jo, ale singl příběh byl v základu celkem slabý.
  • Mobilni letajici baze - vybornej napad a tesim se.
  • chladas
    Po zhodnocení výsledků střelby v prvním díle to velení vzdalo a dalo vojákům meče?
    • TheGGG
      proti slizáckýmu kobroufounovi a podobnej obluďákům se to hodí.
      i když chainsword by byl lepší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit