Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    ufoni pak den poté vyhráli ve volbách, takže je ti ta výhra stejně na pr...
  • TheGGG
    NE, to jenom ta nostalgie, nenech se ovládnout, je to pak awkward.
  • TheGGG
    všichni ostatní už asi kolaborovali. Hlavní ale je, že "welcome back commander" chlápek z drsným hlasem je pořád na naší straně.
  • MickTheMage
    To vyzera na infliltraciu "mierovou cestou" a la uz spominana Earth Final Conflict alebo V :)
  • mno..ale mne sa to podarilo vyhrať...to ako nebudem môcť hrať dvojku?... *1*
  • Ako to bolo s tym pravidlom "Na konzoly sa predava vsetko skvele"? ;-)
  • Ved ono by to aj stacilo prerobit len do HD grafiky, vsimnite si prosim ze pisem prerobit nie precurvit.
  • Paulcz
    přes 20let staré intro z Enemy Unknown má 1 000 000x větší grády než tohle..
  • Blue.Shark
    Prohrál se ctí :))
  • Nemůžu se dočkat!
  • Velitel je zpět.
  • Welcome back Commander, nic nechci říkat, ale když teda XCOM selhal a Zemi obsadili ufouni, proč by velení přešlo na stejného velitele, který měl na starost XCOM a prohrál ? *1*
  • DeDy
    To zasazení mě vskutku překvapilo. Čekal jsem, že budu bojavat s těmi ještě horšími, jak slibovali na konci jedničky a střet se přesune do celé sluneční soustavy, kterou lidstvo osídlilo. Nicméně tento koncept vypadá taky zajímavě.
  • Ty podobný s.rrračky jedeš akorát naopak, joukuneš na ukor PC.. pane moralfag.
  • TheGGG
    proti slizáckýmu kobroufounovi a podobnej obluďákům se to hodí.
    i když chainsword by byl lepší
  • TheGGG
    ah doufám že jsi si při vymýšlení tohoto kolosálního džouku nezapařil mozek... oh wait asi ani není co si zapařit že? Silný PC, ale v hlavě nasr..
  • MickTheMage
    Solomon nema rad TFTD :(
  • zkoušel jsem to rozehrát nekolikrát ale proste to nešlo. primitivní a zjednodušená hratelnost pro konzole to zabili
  • Jasně jakoby renderovaný trailer měl cokoliv říkat o kvalitě hry nebo jejích mechanikách, může to bejt naprosto skvělý, naprosto průměrný nebo naprosto ůžasně vypadající *11* z téhle vlny "moderních" ufo mě nejvíc zaujal afterlight minulé ufo nebylo špatné ale odvařenej jsem fakt nebyl, koho baví tenhle typ her tak dodnes stejně paří jagged aliance *3*
  • To jo, na gamepadu se to hrálo fakt dobře a hraní byla vážně radost. No, třeba hru na konzole později portnou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit