Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    yess předchozí xcom a datadisk byly jediné tahovky které mě kdy bavily. Singleplayer byl boží a toto vypadá na pořádně nářezový pokračování. Že to nevyjde na konzole mě nevadí, předchozí xcom sem hrál na PC, hodil do hry pár fan skinů, které udělaly vojáky eště víc badass a byl to totálka luxus.
    Doufám, že celej ten koncept guerilovýho boje proti ufounům a jak se zdá aj jejich lidskejm poskokům bude dobře zpracovanej. Nice
    PS: oh, a zdá se že vojáci budou mejt aj nějaký útoky zblízka, ach to budu zas brečet až někdo z nich po desítkách misí zemře.
  • Brzy si ho budes moc zmodovat jak se ti zlibi *5* http://openxcom.org/ a jeste v lepsi grafice
  • Pokud to je pravda tak je to velká škoda, sám jsem oba XCOMy hrál na xboxu a ovládalo se to neskutečně příjemně
  • To nebude Terror from the Deep? Jaka skoda:(((
  • Anebo použijeme logickou úvahu, zamyslíme se a třeba dojdeme k tomu, že se prostě XCOM na konzolích tolik neprodával...
  • Jambbo
    Multiplayer byl již v prvním díle
  • Vlastně se jenom trochu bojím, aby se na singl nevykašlali, když tam bude multák *9*
  • Ani se nedivím. Zase až takový zázrak to nebyl.
  • MARTASLJ19
    Robili to na XO aj PS 4 len tie verzie zrušili, kvôli slabému výkonu konzol *1* *1* *1*
  • Tajně jsem doufal v nové The Bureau, ale vzhledem k tomu, že po téměř dvou letech v jednom nejmenovaném obchodě stojí použitá hra 49,-, asi se moc dobře neprodávala...
  • Nebo V?
  • jj stim se ztotoznuju a klidne bych tipl, ze se zrovna tohoto tipu her prodalo vic na PC nez na konzole!
  • fallanga
    Skvěle. Enemy Unknown byla dobrá hra. Těším se.
  • Jupí. Jednička s DLC už byla velmi povedená i po stránce příběhové. Grafika vyhovující, tahy mám rád. Pokud bude 2 lepší, tak si můžou celého Zaklínače i Kingdoms nechat *3*
  • Mobilni letajici baze - vybornej napad a tesim se.
  • chladas
    Po zhodnocení výsledků střelby v prvním díle to velení vzdalo a dalo vojákům meče?
  • MickTheMage
    Earth: Final Conflict anyone? :)
  • Budem verit a dufat :D Je spusta titulov, ktore by som rad hral na PC ale PC je proste drahe. Nedam 1200eciek za hernu masinu ak mozem mat konzolu za 1/4 ceny(hlavne ak mam doma 3-4PCcka uz a nove by bolo len na hranie na nic ine). A kedze mam rad hlavne RPG a tituly, kde musim trochu taktizovat tak prave taketo veci ma tesia. Ked oznamili divinity original sin na konzole tak som bol fakt happy. Toto ma teraz schladilo zas.
  • Wat?
  • Pravděpodobně se to prostě na konzole dost dobře neprodávalo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit