-
Ani ten trolling mu moc nejde
-
Škola se dá opakovat, ale release už znova te same hry nebude, už to tu bude prošpikované spoilerama, cheatama a top leaderboardu v nedohlednu... *12*
-
Ty jsi dělal státnici a bakalářku zárověň? Hmm zajimavé,kde že to studuješ... u nás na škole bakalářka po třech,státnice po pěti letech...
-
Bakuli uz mam nastesti zasebou :D Ale zase jsem mel co delat v dobe vydani D3 (kolik casu si presne rozvrhnout na bakuli, statnice, pracu a D3) :D
btw NEZAVIDIM :D -
Chápem, že nie si príliš inteligentný, ale aspoň trochu by si sa snažiť mohol...
-
Ja se na tuto hru moc tesim. Zkousel jsem demo pres steam a ihned jsem musel predobjednavat!!!
To zase bude proparenych hodin. OMG. *1* -
Já tě stejně obdivuju...práce,škola(dokonce bakalářka),všechny typy mmorpg,kluby a dokonce dokážes sedět pořád u games.cz... tady lze říci jediné respekt tobě
-
Ono jich je vic ? :O Nebo budes kupovat od kazdeho tri , ctyri? :O
-
moc bych nejásal, podle videa bych tomu dal tak 4/10 a ani to jsem nedokoukal cely *7*
-
A prý, že na bakalářku budeme mít klid ve škole říkali:)
-
rofl chcípám
jednotek Mozart, Chopin, Haydn a Vivaldi, kteří potkali trio chryssalidů.
Zde by možná stálo za to připomenout mučednickou smrt jednotky ve složení Tuzemák (ano, můžete používat české znaky), Becher, Vodka a Fernet, kteří zbrkle vtrhli na můstek nepřátelské lodi a ocitli se tváří v tvář dvanácti nepřátelům vybavených ovládáním myslí. Po jednom tahu stál jen Becher, který hrdě napálil raketu do metr vzdálené zdi a vzal s sebou na onen svět dva mutony. Čest jeho památce. Na zdraví!
Podpůrná specializace se soustředí na léčení a krytí nepřátel, útočná na rychlé reakce, těžká na střelbu ohromnými zbraněmi a nakonec snajprovská, ano, hádáte správně, ta se soustředí na ZABÍJENÍ TĚCH ZMRDŮ PŘES PŮLKU MAPY!
ako by nezaznamenali, že pár desítek metrů od nich sednulo ohromné transportní letadlo a z něj se vyřítila po zuby ozbrojená jednotka Blixa, Mon, Janchor a Ulrik a rozhodně nejdou rabovat energy drinky do opuštěné benzínky. -
Nemám dôvod (zatial) pochybovať o kvalitách nového XCOMu, ale mohol by mi autor vysvetliť, aké sú tie "přebytečné orgány", ktoré boli nahradené novými, modernejšími ? :)
-
menší dotaz měl nestězoval si vojín drda na turecké záchody ?
-
A ještě ke všemu zítra vstupují do bety Xenonauts:).
-
sakra Borderlandy, Torchlighty a teď Xcomy.. to je ale drahej podzim *7*
-
Tomu jsem ještě nepodlehl kvůli desítkám hodin u D3. Kvůli práci a jiným koníčkům si budu muset některé hry nechat na svátky.
-
eště Torchlight, jsem rád, že není zkoušový :)
-
Tyvole, Vivaldi to měl dostat ještě uvnitř Skyrangera.
-
Dík za recenzi. Takže to máme XCom, Dishonored, momentálně rozehrané Borderlands 2. Tenhle kvartál se koukám povedl.
-
No já hledím jako blázen. Z posledních dní člověk měl dojem, že to bude velké zklamání a teď to vypadá na hru, kterou si po dlouhé době koupím.