Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Toho strileni skrz neco a strkani zbrani jsem si nikdy nevsiml, asi bych se na to musel soustredit. Nekdy to vypada ze bude strilet prez neco ale strili kolem. edit: aha, asi vim na co narazis, vsimni si, ze ve videu strili sice skrz automobil, ale pres sklo, ktere tim prostreli. Nevidim v tom problem. Obecne sklenena okna a podobne struktury se nepocitaji jako prekazka, ale rozbiti skla zpusobuje hluk, na ktery mohou nepratele reagovat - treba kdyz oknem proskakujes, muze to byt neprijemne.

Schopnost Overwatch umoznuje reakci (strelbu) na nepratelsky pohyb. Existuji i vybiratelne schopnosti, ktere schopnost rozsiri nejen na pohyb, ale take na nepratelskou strelbu ze zalohy. U objeveni to zalezi na nepriteli, treba sectoidi nekdy vyckavaji nebo se stahnou. Mutoni utoci do posledniho dechu (nebo jak se to rika). Kazdy nepritel ma jine reakce na ruzne situace.
  • Když trochu pogoogluješ, tak zjistíš, že Jake Solomon tak mluví v podstatě se všema, konspirace!
  • Na hlupaka je sice zbytecne reagovat,ale udelam vyjimku. Me jenom stve to vase popleteni,ze dobra hra musi byt oskliva. Samozrejme ze na grafice zalezi! Neni nezbytne nutna ale je to dobrych 30-70% dojmu ze hry(zalezi na zanru).
  • Cahir
    Kolegiální a seriózní rozhovory mohou probíhat v kamarádském stylu, to se nevylučuje. To už se tak u lidí, kteří si jsou sympatičtí, někdy semele *3* ...

U her jsem alergickej na slovo "realistické", je-li používáno takhle vágně...
  • Mám dotaz, jak je ve hře vymyšleno stíhání Ufo a sestřelování Ufo? Z obrázku jsem pochopil, že je to formou nějaké minihry ale žádná recenze se o tom moc nezmiňuje. Je to čistě otázka náhody nebo je například možné díky hráčově umo sestřelit Ufo v pokročilém stádiu hry se základním letounem ?
  • Keyz
    Je časté je to co bylo na videu,kdy voják byl za autem,vstal, strčil kulomet nějak divně skrz auto a střílel?
    Prostě vojáci strkali zbraně skrz překážky.Vypadalo to dost blbě.

Je možné stát v obrané pozici a čekat na nepřítele anebo ho musím prostě najít pak aktivně postupovat vpřed?Jak píše o obchůzkách,tak by mně zajímalo co se stane když tě objeví protivník?Zavolá pomoc?Bojuje i když chcípne?Zdrhne?
  • Lávra: dík za link, ale s tímto ať jdou někam, myslel jsem že někdo odpoví reálně, než:

Minimum Requirements
    Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT/ATI Radeon HD 2600 XT or greater

Recommended Requirements
    Video Card: NVIDIA GeForce 9000 series/ATI Radeon HD 3000 series or greater
  • Dobra recenze, jen pridam nekolik pripominek - berte to treba jako druhou stranu mince:
    voják nepřeruší chůzi při spatření nepřítele
    Sice to neodpovida realite, kde by vojak urcite zvolil jinou akci nez vletet nepriteli primo do naruce, ale nevidim to jako problem. Hra s tim pocita - nektere jednotky maji schopnosti, ktere takovato nepratelska prekvapeni neguji. Take to pobizi k vetsimu taktizovani.
    Při střílení puškami je možné mířit pouze na viditelné cíle
    Duvod je doufam jasny. V puvodnim UFO byly veskere struktury voxelove, takze bylo mozne zamerit libovolny voxel a znicit jej. Tady to neplati a dava to i castecne smysl. Napriklad spoustou zbrani by se vam nepodarilo prostrelit zed natolik, aby se ji dalo projit. Porad se ale muze stat, ze minete a zed nahodou prostrelite a objevite dalsi nepratele. U granatu a raketometu tento problem samozrejme neni - spolehlive zlikviduji cokoliv. Ale priznam se, ze puvodni voxelovy system se mi libil vice a umoznoval bohatejsi taktizovani.
    bylo by celkem na místě, aby se „neaktivovali“ tím, že na ně narazí lidský voják.
    Alieni jen tak necekaji na aktivaci - nekteri provadi i obchuzky. Mozna jste chteli napsat ze nepomahaji svym spolubojovnikum? Nekdy pomahaji:
    Na nizsi obtiznosti je ve hre limit na to, kolik muze na hrace paralelne utocit nepratel (je to myslim 5). Na nejvyssi obtiznost zadny limit neni.
  • kostejnesmrtelny
    Zdá se, že máš problém s pochopením psanýho textu. Zaplať si někoho, kdo ti to nějak shrne do bodů.
  • Kinet1c
    mam borderlands prejdene ani raz nepadol
  • Hele, nástěnkáři..mně se prostě jaksi nepozdává takové kamarádíčkování těsně před vydáním očekávané hry, když už rozhovor, tak aspoň seriózně pojatý..tak nějak mi to pak totiž přijde ve stylu "já na bráchu, brácha na mě"..:/
    Možná vám křivdím, ale je to prostě můj názor..
    Pokud jde o ten nepřerušovaný pohyb - nehádám se, nehrál jsem ani demo, hodnocení konkrétně tohoto si teda nechám na pátek (proto jsem dal taky do závorky tu větu o tom, že uvidíme, jak to bude vypadat ve hře)..
    Nicméně, ruku na srdce, přijde ti realistické, že by voják s rozkazem k přesunu nezastavil, kdyby spatřil nepřítele ? Mně to přijde jako pěkná blbost - nemluvě o tom, že není nic snazšího, než dát do Nastavení možnost zapnutí/vypnutí tohoto..
    Tvá obhajoba mi v tomto případě přijde trochu zoufalá..:)
  • http://www.pcgamer.com/2012/09/07/xcom-enemy-unknown-system-specs-steam-deal/
  • jak co padá, xcom nb borderlands? ale asi borderlands ptž xcom vlastně ani ještě nevyšel...
  • No pravda, ty jsi napsal plků jen třetinu stránky :)
  • Honic se ozval *1*
  • Koukam dalsi 9 - to bude dalsi zabugovana gamesa ... Jako Borderlands ... sem sel na ofiko forka a jeden velkej thread o tom, jak to co 5 minut pada ...

Mno v xcom (tedy pred !15ti! lety) se kupodivu emzaci premistovali i kdyz je videt nebylo ...

Ad recenze ... tak sei si precet hromadu plku, ale vlastne sem se nedozvedel o ty hre vubec nic. Dotycny by se mel nechat zamestnat jako PR vydavatele, predpoklady ma dokonaly, napsat 5 stranek plku o houne, to jen tak nekdo neumi.
  • Asi vis o cem mluvis...
  • janchor
    Hele, dejfe, přátelský vztahy? Ježiši. Hned volám Solomonovi na Skype, že seš na nás zlej.

A k "bagatelizování" si dovolím pro zajímavost uvést druhou stranu mince toho nepřerušovanýho pohybu: podle mýho jde totiž o jasnou designovou volbu, aby sis pořádně rozmyslel, kam s vojákem jít a kam se rozběhnout (= vyplýtvat jeho tah). Pošleš ho mimo krytí spolubojovníků? Riskuješ. Pavel to tak nevidí, takže tuhle věc zmínil jako přešlap, ergo nebagatelizoval ani za mák.
  • Co nechapes? Je to troll a jeste k tomu hloupy
  • Výborná recenze, moc chválím autora.
    Líbí se mi i styl hraní, že neúspěchy neřešil loadem :)
    Rád bych věděl, na jakou obtížnost to hrál.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit