Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Tak ještě že máme šikovné analytiky, kteří vědí, že velká pozornost při výsledném hodnocení by se měla klást na auta...
  • MickTheMage
    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kolkokrat uz padlo v komentaroch od X-ludi...do prcic! Nie, vybavu si nemenis (v misii), naboje tam nie su. Vojakov vybavujes na zakladni a co im das, to maju celu misiu. Jesus Fuc*ing Etheral Christ!
  • ono to zní trochu jako vychloubání a navíc se lidé jedním pluskem nebo mínuskem rádi nechávají strhnout
    navíc tu věkoslav kvůli bakalářce brečel už v diskusi u oznámení Mount and blade 2 :)
  • pojem státnice se běžně používá i pro Bc. zkoušky... já se u nás také oficiálně registroval na Státní závěrečné zkoušky a ostatní jsem lidi i z jiných univerzit jsem slyšel užívat stejný termín

pokud se tomu říká jinak v tvojí palici, už to není náš problém
  • El stupido seš no a docela nafoukanej... Státnice není pojem, který by se vztahoval jenom na magisterské zkoušky a on myslí bakulí bakalářskou práci.
  • P.S. taky jsem si všimnul ve videu kryti se za autobusovou zastavkou (sklenenou), nebo autem. to by vam asi moc nepomohlo. asi se tam nerozlisuje lehky, tezky a stredni kryt jako v hrach od relicu co?? taky ty auta jsou tam umyslne nasazene aby se dalo za co kryt a aby melo co vybuchovat. no v dnesni dobe dostane 9 kde-co :((
  • Kein
    věřím, že to může být super hra, asi to zkusím, jen se mi nelíbí ta komiksová grafika...
  • hmm, proč objektivne nestrhli body za grafiku?
  • 30 hodin??? Tak takhle krátký UFO jsem zatím ještě nehrál. *7*
  • Někteří jako takový orgán jmenují mozek... jak je to tu, to nevím *15*
  • Když je tady ta recenze, tak mě nedá se nezeptat. V jednom podcastu L.Grygar sliboval, že celou kampaň XCom dohraje na XBox ovladači. Splnil to?
  • Keyz
    A jak si vyměňuješ výbavu a munici atd?Jestli to tam jde.
  • Mozna mi v recenzi neco uniklo,ale nenasel jsem tam informaci o velikosti map a o nepritomnosti inventare?
    Recenze vyznela nadsene,ale porad zustavam lehce nevericim, protoze se mi zda, ze puvodni ufo vazne osekali az moc a jako bonus optimalizovane na gamepad i pro PC verzi?
  • Odulin
    Dík za recenzi. Jsem odkojenej starým ufem a hra se mi líbí. Celkově je to trochu zjednodušený, ale čekal jsem to horší, takže spokojenost. To, že se voják nezastaví při spatření nepřítele beru jako jasnou věc, při zvolení mechanismů akcí, tak jak je zvolili. Pak se mi líbí schopnosti vojáků, který dávaj hře nějakou šťávu.
    Taky jsem rád za IronMan mód, kterej sem hned rozjel, protože bez savu, to jsou teprve nervy a dráma.:).. ale jsem zvědavej, jak se budu tvářit až padne můj nalevelovanej oblíbenec.
    Trochu mě mrzí, že nejde otáčet kamerou o libovolný počet stupňů a že nejde zoomovat (in), ale to jsou prkotinky. Trochu divně na mě působilo i občasné střílení "skrz překážky", kde voják na emzáka nemá snad žádnou LOS, ale taky žádnej gamebreaker.
  • jabbo126
    Já to taky nechápu, já mu dal plusko, ale stejně je hrozně v mínusu ... *7* ne že by na tom záleželo, ale nevidim důvod pro hate ...
  • Zvláštními státními zkouškami jsou státní jazykové zkoušky (základní, všeobecné a speciální pro překladatele či tlumočníky), které neukončují vysokoškolské studium a které mohou za podmínek stanovených vyhláškou č. 33/2005 Sb. realizovat jazykové školy.
  • rhaegar
    Neber to nějak špatně,je to jen takové rýpaní
  • rhaegar
    Tvůj příspěvek je naprosto irelevantní... státnice je pojem,který se použivá při ukončeni magisterského studia po pěti letech... přečti si jeho příspěvek má tam,že dělal bakalářku a státnice.. el stupido
  • No hra se bude asi dobre ovladat na gamepadu, uz si na to tak trochu zvykam. Mam takovy pocit ze jsem hral asi uplne jine demo nez vy ostatni. Jedna kratka tutorial akce, pak na zakladne vyznamenat jednoho vojaka,zadat jeden research v laboratori, a zase jedna mala akce. To bylo jako vsechno? To neberu jako demo to je velkej prd.
  • V skutočnosti máš pravdu. AJ keď sa na nový XCOM veľmi teším, hra je jednoznačne robená na konzoly s tým, že PC hráči sa s tým zrovnajú. Demo som hral s kamarátom a niekoľkokrát sa ma pýtal, či nemáme zle nastavené grafické rozlíšenie. Aj napriek tvrdeniu autorov že PC má osobytne vytvorené ovládanie myšou, mi toto pri hraní prišlo ako značne nadnesené. Užívateľské rozhranie totiž zostalo skôr konozlové.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit