Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Já jo: Ufo Afterlight
  • Tohle Ufo je takový ... no takový ...... nový , kartónový a se spoooustou videí s big fuxking špuntovkama . Kdo by chtěl dneska přebíjet zásobníky a hledat výbavu na mapě . Kdo by dneska chtěl sestřelovat vlastnoručně ufo . Ne Ne , Firaxis je boží a tak nám optimalizuje na gamepady .

Echhh no tak a ted´vystřízlivět a podívat se na to co nám po lobotomii zbylo . Masová tahová strategie pro COD generaci wow ... to zde fakt nebylo už dlouho . No hodně mne odpudilo už pojetí dema . Nelámu hůl ale doufám , že v nějaké ultimate goty edici s firemně posvědceným obsahem od fandů a doladěnou hratelností by to nemuselo hned říct poslední slovo . Ještě že “I-Go-You-Go“ pracují na Extraterrestrials 2 ....
  • Jak je možné okopírovat něco, co nemá s tím vůbec nic společného. Ani originál ani nový díl nejsou RT strategie, natož nemají nic společného s klasickou mechanikou sběru surovin ala Dune 2 resp C&C.

Nejdřív si laskavě vyjasněte o čem píšete pak teprve své výplody posílejte.
  • Co to má společného se Starcraftem. Mě to přijde oboje dostatečně rozdílné. Starcraft není tahová strategie a nevyužívá v takovém měřítku RPG prvky (tím myslím vylepšování vojáků, atd.).
  • Neviem preco stale porovnavate stare ufa s tymto novym a znervoznujete sa s tym. Doba pokrocila, nemozte chciet aby prvky starej hry v starej dobe fungovali v novej hre novej doby.. Uplne vitam vsetky zmeny (az na par)... To ze sa zmensil tim ktory ovladate a niektore mapy sa zmensili prispelo k urychleniu hry, nie kazdy ma dnes totiz cas hrat 6hodin hru denno denne. Doba je rychlejsia, preto musi byt hra menej narocna na cas... Za cias stareho ufa ma niekedy priam frustrovala epicka dlzka jednotlivych misii.. Podla par videi, ktore som doposial videl, usudzujem, ze autori vybrali zo starej hry zdravy zaklad a trochu ho okorenili a prisposobili vacsiemu poctu hracov..Nemozem si vsak pomoct, ale velmi mi bude chybat v novom xcome vacsi sortiment stihaciek a system zostrelovania ufa z povodnej hry...
  • pochopeni psanyho textu bude jeho nejmensi problem :)
  • deridon
    not sure if trolling or just stupid
  • zatial zo vsetkych videi mi pripada ze nebudes moct do zostrelovania nijak zasahovat, vsetko je to automatika, jedine co mozes, je ked vidis situaciu v tvoj neprospech, stiahnut svoju stihacku na zakladnu...
  • hentaiii
    Lynch: vidím že nečtete POŘÁDNĚ, navíc nemluvím nutně jen o hrách.. Ale co bych měl čekat na stránce zaměřené na hry, že jo? *1* *1*
  • já jsem si všim rozdílné úrovně krytí za autem, zasávkou a třeba pevnou překážkou. Je to v tom videu myslím. Dle výplně štítu je kryt účinný. Tedy tak jsem to pochopil.
  • Aaaa, koukam hromada tupcu se ozvala - k cemu je recenze, ze ktery se clovek nic nedozvi? K cemu je recenze, kde se jaksi autor "zapomene" zminit o takovych detailech jako neexistujici inventar ... ? K cemu je recenze, kde neni ani zminka o tom jak probiha sestrelovani UFO ?

A kcemu je recenze !!!!!!!!!!!!! PC !!!!!!!!!!!!!!!! verze, ktery da autor 9tku po konstatovani, ze ovladani na PC stoji za houno? Pak je bud autor placenej PR (to chapu) nebo d.bil.

https://www.google.com/search?q=borderlands+2+crashing+patch

... taky dostalo 9 ...
  • Ufo enemy unknown: 1994
    Starcraft: 1998
  • Já to demo zkoušel na notebooku AMD Neo II Dual Core 1,6 GHz, 4GB DDR 3, Radeon HD 4350 1 GB a při rozlišení 1366x768 a nejnižších detailech se hra dala sice hrát, ale bylo to takové utahané a rozhodne ně plynulé, odhaduji cca 15 fps
  • hentaiii
    velmi konstruktivní odpověd pane pupe, jestliže moudrost nadnáší tak vy jste zřejmě už o pár galaxií dál. divné že první xcom hra vyšla v mezičase kdy se pracovalo na prvním starcraftu.. hm...
  • Starcraft?? no to jsou věci, a na to jsi přišel jak?
  • My o voze, on o koze *1*
  • hentaiii
    klasika, někdo vymyslí něco převratného. viz. starcraft. A všichni hned kopírují.. já jim to neberu, prachy jsou prachy *15*
  • Starcraft ? Ty asi nebudeš pamětník původního Xcomu ?
  • Hra výborná, demo super, pro mladší ročníky, asi nejpodobnější původnímu Xcomu. Recenze dost průměrná a nač výrazy typu "zmrdi" ? To už je ubohost.
  • hentaiii
    to zase někdo okopíroval starcraft... *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit