Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hmm na tom neco je... rakety omezenej pocet.. prirucni zbrane neomezenej... jestli to neni tema nuklearnima clankama co nepotrebujou 10let vymenit... ale co ty projectiles ?
  • vojaci se vyzbrojuji... zjednodusene je spis ovladani.. respektive je prepracovane.. neco dokonce pribylo... rekl bych, ze modernizace ufa se povedla protoze je takova nenasilna.. hlavne to ma rekl bych vetsi dynamiku
  • No, ja si radšej počkám ne nejakú hráčsku recenziu. Demo ma síce navnadilo, ale bolo velmi strohé. Sam som hral pôvodny X-Com aj české UFO od Altaru. Boli medzi nimi rozdiely, ale hratelnost bola skvelá.
  • V teorii mě na tom štve dost věcí, ale v tuhle chvíli mě štve nejvíc, že to zkusím až v pátek;).
  • Ty jsi právě sám sebou definoval cílovku pro novej xcom;)
  • bohuzel od ty doby nic lepsiho nez JA nevzniklo...
  • Skutečně? Kolikrát teda můžeš reloadovat?
  • Treba proto, ze autor, jako vetsina hracu, nepovazuje inventar za dulezity? Hmm, a co jdyby rovnou autor zacal tim, jak hru vubec nainstalovat a spustit? A uz vubec nikde nevidim zminku o ovladani na PC na houno.
    P.S. Ano, protoze to, ze hra nekomu pada a autorovi jede v pohode je opravdu duvod na snizeni hodnoceni...
  • Ale hardcore remaku jsou, s odpustenim, tri p*dele. Sam jsem zkousel UFO AI, docela verne predloze, ale proste uz mne tenhle styl nebavi. Behat 10 minut po mape a honit posledniho schovaneho aliena, nebo otevrit inventar, vzit medikit, prohodit ho se zbrani, zavrit inventar, vypnout setreni action points, protoze jinak nelze pouzit, pouzit ho, otevrit inventar, prohodit zpatky zbran a zavrit inventar je podle mne v dnesni dobe opravdu prekonane. Chapu, ze nekoho to bavi a ten si to muze uzit. Ja se zase tesim, ze tyhle kroky udela ten vojak sam a ja se budu citit jako opravdovy velitel, ktery jen rekne uzdrav toho a toho a vojak se prizpusobi.
  • Každý detail sice ne, ale o podobných vcelku důležitých věcech by informovat mohla.
  • LOL Hlavně že StarCraft je taky kopie a to prosím pěkně Warhammru 40K. Jinak původní Starcraft vysšl někdy kolem 98 a Ufo vyšlo kolem 94? Fakt si to hodně pleteš :)
  • Nemají nekonečně munice zklamu tě...
  • jak se to teda hraje ? Ja se tesil na moderni remake a to je zas nejaka zjednodusenost pro dnesni EMO generaci co neumi pouzivat mozek ? To v te akcni casti nedochazi strelivo, neni inventar atd ? Vojaci nejdou vyzbrojovat ? Ach jo .
  • To je dneska normální, v Mass Effectu jsem se běžně kryl za zábradlím. Je to prostě móda, krejt se, bez krytí dneska není pořádná hra.
  • Waltar:
    Skoro. Ale kupuju až zombie edici.
  • Ono je tam nějaká souvislost? Pokud někoho baví tato hra, tak z toho nějak plyne, že by nedokázal pochopit a užít si i něco složitějšího?
  • Nekteri lide si ocividne pletou recenzi s navodem pro blbce. Recenze tu neni pro to,aby ti vypsala kazdy detail hry.
  • Moc nechapu to nadseni, protoze tahova takticka hra male jednotky, kde vojaci nemaji inventar a naopak maji nekonecno munice - to vypada velmi slabe. Nechce se mi verit, ze dnesni hraci jsou tak tupi, ze by nezvladli neco aspon trochu komplexnejsiho.
  • Kdyby hloupost byla hmotna, tak z tebe by byla cerna dira.
  • offtopic: A to nam navrch spustili i Planetscape 2 BETU... takze krom Borderlands2, Dishonored a Ufa jeste i toto... NO pekny :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit