-
Off topic - borec prave skace ze stratosfery - live Youtube zde :-)
http://www.redbullstratos.com/live/ -
Takze jak se dalo cekat - navenek nablejskana rachotina pro maly decka *5* . instaluju XCOM *14*
-
To není zas tak težký pochopit...jde o to,že mužes nabíjet do nekonečna!!!!!!!!
Ja se neptal jestli jde nabíjet, ale KOLIKRÁT!!!!!! Ve výsledku ty mapy jsou tak malý, že to stejně nebude potřeba tolikrát...nicméně.....je to NEKONEČNÁ munice. -
taky skladuju jak 98 tak 99;)...nejlepší záležitost.
-
Puvodni UFA mam rad. na tohle koukam porad trochu skrz prsty ale po zahrani dema se mi to docela zalibilo. Je jen skoda ze Firaxis nevyuzily predlohu vice detailneji , a vzasade udelali hru ktera funguje na jinych principech nez puvodni ufo a chytre pouzily znacku XCOM , pac vedeli ze to vzbudi zajem. Kdyby se to jmenovalo Aliens vs Soldiers treba tak by medialni bublina byla mala jak z detskeho bublifuku a to nejde a zrejme by to nikdy nevyslo..tahovka..a dneska.
Prijde mi podivne kryti vojaku i alienu , kdyz se krci nekde za zidkou tak stejne ho trefim nebo mam sanci ho trefit.Obecne se tam kryje porad , coz mi prijde krapet ujety. porad je zahada jestli to je pribehova hra s omezenym poctem misi nebo si bude moct clovek hrat mise donekonecna..ale to se uvidi.. -
Na tom jsi byl kde?!
-
Asi tak *1* . Pridala moznost multiplayeru i za ufony, ale pridala par novych bugu, kvuli kterym jsem hral radsi 0.98
-
Jo, toho je velká škoda, přitom chybělo malilinko a hra by byla hotová. Pořád mám verzi 0.99 na disku.
-
Tohle je otázkou vkusu
-
Jj, opravdu pěkný herní podzim a to ještě není vše.
-
Eteralove su tam... blastromet neviem....
-
Pořád ale nemám odpovědi na dvě zásadní oázky!
Co Eterálové ?! A co můj milovaný Blastromet?! -
Hmm jsou samozřejmně komplexnější strategie třba Shoguin II , civilizace atd...ale patří rozhodně mezi komplexni :)
-
Kolikrát nabijet můžeš ti nepovím nehrál jsem to ale co jsme se divál na zbraň po každém vystřelu její část ( obrázek zbraně) zešedl stoho uvozuji že jakmile obrázek zbraně se stane uplně šedým došla ti munice.
http://games.tiscali.cz/xcom-enemy-unknown-14668/galerie/224276
třeba tady je to krásně vidět u hlavní zbraně. -
Souhlas, supr napsana recenze
-
RE: mantor - jj laserovka je z toho venku, to jsem povazoval za samozrejmost *4*
-
Ok nejsem zaden staromilec , ale podle tech prispevku to tady vypadalo jako by hru totalne zabili . Dik za info zkusim demo .
-
Skoda ze ve jmenu licenci donutili autora natlakem zastavit vyvoj projektu http://youtu.be/wrvhrQQdULQ . To byl muj cernej kun v zavode o nejlepsi predelavku. Komercni predelavky maji za ucel oslovit preci jen jiny typ hracu nez jsem ja..
-
co vas vsetkych trapia naboje a inventar ?? ved pri nabojoch v starom ufo islo len o to, aby si raz za cas urcity pocet tahovych bodov venoval prebitiu... To v novom xcome je tiez..tiez musis z casu na cas prebit zbran co ti zabere kolo... akurat to nerobis manualne ako v starom xcome ale stlacis jedno tlacitko... hru tym padom urychlili od malichernosti... inventar naco sluzil v starom xcome ? aby si si kazdeho vojaka mohol vybavit akoukolvek zbranou a pocas hry si si mohol pripadne aj zbrane a itemy menit.... v novom xcome by to nefungovalo kedze vojakov rozdelili do tried s roznymi schopnostami.... prestante si vsimat kraviny... hodnotit budeme vsetci az potom co si hru zahrame ;) (pos*ali to s tym vydanim)
-
Proč kuňa musím čekjat tři dny než si to zahraju? U digitální verze mě to hlava fakt nebere.